• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı ve kalite düşüklüğü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar benim eşimde de aynı sorun vardı ileri hız hiç yoktu toplam sperm sayısı 3.5 milyondu. Tüp bebek dediler üniversite hastanesine başvurduk 3 ay randevu gününü bekledik tabi bu süreçte 6 ay boyunca keçiboynuzu kürünü yaptık çakşır otu suyu fındık fıstık ceviz kabak çekirdeği nohut havuç suyu ısırgan otu çayı bunların hepsini kullandık Mart ayında ilk muayeneye gittiğimizde sperm sayımız 13.5 milyon ileri hızlı yok yerinde hareketli % 30 yada 40 dı tam hatırlamıyorum Mart ayında hamile olduğumu öğrendim. En son bu değerleri gören farklı bi dr da doğal yolla olur demişti. Çok şükür tüp bebeğe gerek kalmadan oldu ileri hızlının olmaması hamile kalamıyacağınız anlamına gelmiyor toplam sayı önemli sigara varsa bırakmak gerek kafana takmıcaksın zor olsada kilo varsa vericeksin. Allah gönlünüze göre en kısa zamanda
Merhabalar bebegini Rabbim size bagislasin insallah🙏bizimde sayi ve hizda sıkınti var bu yazdiginiz sperm sayi degerleri mlde mi toplamda mi acaba?

Arkadaşlar 40 milyon artık iyi bir rakam. Bize de tüp bebek demişlerdi. Morfoloji düşüktü. Tüp bebek önerenlere inanmayın. Bize de önerdiler biz uğraşamayız dedik. Başka bir Prof. Vitamin verdi ve sigara içme dedi eşime. Bunun yanında ballı polenli karışımlar yaptık evde. Hemen hamile kaldım. İkinci bebeğimiz de Yolda 🥰

Arkadaşlar 40 milyon artık iyi bir rakam. Bize de tüp bebek demişlerdi. Morfoloji düşüktü. Tüp bebek önerenlere inanmayın. Bize de önerdiler biz uğraşamayız dedik. Başka bir Prof. Vitamin verdi ve sigara içme dedi eşime. Bunun yanında ballı polenli karışımlar yaptık evde. Hemen hamile kaldım. İkinci bebeğimiz de Yolda 🥰
Ne güzel darisi bizlere insallah hiz vr morfoloji degeriniz nasildi acaba bizede tup bebek dediler😔

Hamgi vitaminleri kullandi esiniz bizlerlede paylasir misiniz?

Ne güzel darisi bizlere insallah hiz vr morfoloji degeriniz nasildi acaba bizede tup bebek dediler😔
İlk başta özel bir hastanede test yaptılar. Eşim öylesine muayene için gitmişti henüz bebek düşünmüyorduk bile. Varikosel mi var acaba diye bir görüneyim demişti. Orada 7 milyon sayı çıktı şok olduk hemen gelin aşılama yapalım dediler. Bizde ünv ye gittik. Oradaki testte sayı 100 milyon. Morfoloji %2 ydi. İleri hareket düşüktü o da 10 bile değildi. Morfoloji 4 yeterliymiş. Birde şu var orada sonuçta hastane ortamında değerler az çıkıyor isteyerek yapılan bir durum değil😊 ayrıca çoğu insan bu değerlerle hamile kalıyor haberi Yok. Tabi ki vitamin ve beslenme de arttırmıştır sonuçları. Hem kendisine de yaradı hiç hasta olmuyor artık 😊 birkaç ay içinde hamile kaldım. Ticarete çevirmişler bu işi resmen.

Hamgi vitaminleri kullandi esiniz bizlerlede paylasir misiniz?
Proxed Plus kullandı. Keçiboynuzu kürü yaptı. benim ilki kimyasal oldu düştü. Üstüne klomen verdi dr bana birde o da kullanılan bir yöntem. Takiple hemen hamile kaldım yine. iki kere üst üstte. Şu anki de korunurken oldu. 😊

İlk başta özel bir hastanede test yaptılar. Eşim öylesine muayene için gitmişti henüz bebek düşünmüyorduk bile. Varikosel mi var acaba diye bir görüneyim demişti. Orada 7 milyon sayı çıktı şok olduk hemen gelin aşılama yapalım dediler. Bizde ünv ye gittik. Oradaki testte sayı 100 milyon. Morfoloji %2 ydi. İleri hareket düşüktü o da 10 bile değildi. Morfoloji 4 yeterliymiş. Birde şu var orada sonuçta hastane ortamında değerler az çıkıyor isteyerek yapılan bir durum değil😊 ayrıca çoğu insan bu değerlerle hamile kalıyor haberi Yok. Tabi ki vitamin ve beslenme de arttırmıştır sonuçları. Hem kendisine de yaradı hiç hasta olmuyor artık 😊 birkaç ay içinde hamile kaldım. Ticarete çevirmişler bu işi resmen.
Sizin sayi yuksekmis bizim mlde dusuk hiz da sıkıntı tabi olmuyor morfolojide 1 😔

Evet sayının iyi olması avantajdı zaten sizin ml ve sayı kaç? Vitaminle artma ihtimali çok yüksek ayrıca karışımlar var evde yaparsanız işe yarar.
Keciboynuzu kuru yapiyorum zatende sayi toplamda 40 milyon cikti mlde 5 milyon biz onceden proxeed kullandik sayiyi baya artirdi ama hiza etki etmedi simdiki kullandigimiz vitamin de hizi artirdi sayi dusuk simdide napcagimi sasirdim araliga kadar yukselir olur insallah bebegimiz tupe gitmeden baska hangi karisimlari yapabilirim

Keciboynuzu kuru yapiyorum zatende sayi toplamda 40 milyon cikti mlde 5 milyon biz onceden proxeed kullandik sayiyi baya artirdi ama hiza etki etmedi simdiki kullandigimiz vitamin de hizi artirdi sayi dusuk simdide napcagimi sasirdim araliga kadar yukselir olur insallah bebegimiz tupe gitmeden baska hangi karisimlari yapabilirim
40 milyonda kötü değil ki.. Ben o karışım tarifini bulursam size msj atayım. Çok yüklü birşeydi. Yumurta takibi ile bence kolay hamile kalabilirsiniz.

40 milyonda kötü değil ki.. Ben o karışım tarifini bulursam size msj atayım. Çok yüklü birşeydi. Yumurta takibi ile bence kolay hamile kalabilirsiniz.
Mlde az oldugu icin olmuyor sanirim bilemiyorum ileri hizda 0 di cok sukur artti 10 oldu ama olmuyor yumurtlamami da takip ediyorum akinti ile ama nasip olmadi atarsaniz cok iyi olur belki bizede o vesile olur

Mlde az oldugu icin olmuyor sanirim bilemiyorum ileri hizda 0 di cok sukur artti 10 oldu ama olmuyor yumurtlamami da takip ediyorum akinti ile ama nasip olmadi atarsaniz cok iyi olur belki bizede o vesile olur
Bence bir süre iyi beslenin ve yumurta takibi için dr a gidin. Size de klomen verirse umarım olur. Tabi kader kısmet de var bu işin içinde dr la olmaz sonra olur 😊

Bence bir süre iyi beslenin ve yumurta takibi için dr a gidin. Size de klomen verirse umarım olur. Tabi kader kısmet de var bu işin içinde dr la olmaz sonra olur 😊
Tabi orasi oyle Allah isterse olmiycak sey yok ama doktora gittim yumurtlamada rahimde sıkıntı yok dedi cok sukur yinede gitsem klomen verir mi yani sorun olmasada kullaniliyo mu bu ilac ben aslinda onceden almayi dusundum ama kist falan yapiyomus uzun sureli kullanimda da tedirgin oldum

Tabi orasi oyle Allah isterse olmiycak sey yok ama doktora gittim yumurtlamada rahimde sıkıntı yok dedi cok sukur yinede gitsem klomen verir mi yani sorun olmasada kullaniliyo mu bu ilac ben aslinda onceden almayi dusundum ama kist falan yapiyomus uzun sureli kullanimda da tedirgin oldum
Bende bir sorun yoktu. Vakit kaybı olmasın diye deneyelim demişti dr. Uzun süre kullanmıyorsun Zaten. Ben kullandım o ay kaldım. O olmazsa başka tedaviye geçiliyor. Yaş önemli. Yaşınız küçükse zamana bırakıyor bazı dr.

Merhabalar
1 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ayrıca hareketlik de düşük. Bi problemle karşılaşıp nasıl bir yol izlediniz. Eşime doktor bir ilaç verdi kullan değişiklik olmazsa tüp bebek dedi. Baska yolu yokmu öneri ve yorumlarınıza ihtiyacım var.:110:
Size tavsiyem iyi bir tüp bebek doktoruna gidin.ikincisi çalıştığı hastane kaliteli olsun.yanlış doktora gidersen Allah korusun boşuna eşin ameliyat bile olur nedensiz bi şekilde.gurur polat hoca iyibir doktor çalıştığı hastane çok kaliteli.iyi araştırın .benim bir arkadaşımın eşi TESE oldu adam 1 yıl tuvalete zor gitmiş.bide şöyle bir uygulama yapıyorlar hiç sperm yoksa ameliyat yapıyorlar baktılar yok mu bu sefer ilaç başlıyorlar.çok saçma önce bi tedavi et normal yolla sperm bulmaya çalış .işte deneyecekler ya.biz hepsini yaşadık .şimdi hamileyim Allaha şükür. Önce Allahın izni sonra gurur polat hocam sayesinde .

Bende bir sorun yoktu. Vakit kaybı olmasın diye deneyelim demişti dr. Uzun süre kullanmıyorsun Zaten. Ben kullandım o ay kaldım. O olmazsa başka tedaviye geçiliyor. Yaş önemli. Yaşınız küçükse zamana bırakıyor bazı dr.
Yasimiz 27 doktora soyledim klomen kullaniyim falan diye belki faydasi olurdu senin bi sıkıntin yok diyip gecistirdi kullanmana gerek yok dedi zaten gittigimizde tup bebek doktoruydu

Yasimiz 27 doktora soyledim klomen kullaniyim falan diye belki faydasi olurdu senin bi sıkıntin yok diyip gecistirdi kullanmana gerek yok dedi zaten gittigimizde tup bebek doktoruydu
İyi yine küçüksünüz. Tüp bebek dr una gitmiştik biZde. Sadece eşime verdi vitamini işte. Ben sonra iyi bir kadın Doğum uzmanına da gittim. O da klomen tercih etti valla iyi de oldu 😊

Back