• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı ve kalite düşüklüğü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Klomeni adetin 3. Günü müydü tam hatırlamıyorum ama o civarda içmeye başlıyorsun dr kontrolünde. Günde iki kez. Adetin 10. Günü yumurta takibine gidiyorsun. Yumurta sayısını arttırıyor. Böylece şans artıyor yani. Yaşınız küçükse gerek duymazlar ama.. hayırlı evlatlar dilerim.
29 yaşındayım. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Allah size ve evlatlarınıza hayırlı ömür nasip etsin🙏

29 yaşındayım. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Allah size ve evlatlarınıza hayırlı ömür nasip etsin🙏
Bende 29 dum o zaman. Maalesef ki kadın yaşı diye not almışlardı 😊 Artık kendi imkanlarınızla olmazsa dr a gidip yumurta takibi istersiniz. Amin çok sağ olun. Hepimize inşallah 😊

Merhaba arkadaslar oncelikle hepimiz ins bebekkerimize kavusuruz diyerek soze baslamak istiyorum. Benim sorunuma gelcek olursak Mart ayindaki tup bebek denemem negatifle sonuclandi. Ve sorunu surekli bende aradik . Bende ufak capta yumurta yetmezligi var ama ovulasyon testleriyle yumurtladigimi gorebiliyorum.bu zamana kdr normal labaratuvarlarda yapilan testlerde esimde bi problem yok denmisti fakat ekim ayinda Bahceci Tup Bebek merkezinde yapilan testte morfoloji 3 hiLi hareketli sifirdi. Soka girdik tabi. Bu ay tekrar test verdik ve degerler giderek dusmus. Morfoloji 2 hizli hareketli 0. Testlerimde ektedir. Cok uzuldum cunku hep benden kaynaklo saniyodum bu ay kesin olcak diyosum ovulasyon testinde yumurtlamayi gorunce ama esimin sonuclari boyle cikinca imkansizlasti zannedersem. Siz benden daha deneyimlisiniz. Rica etsem degerlendirebilirmisiniz testleri . Ekimde yapilan ve sonucu bugun cikan kasim testimiz ektedir.yardimlariniz icin minnettarim.

Eklentiler

Merhaba arkadaslar oncelikle hepimiz ins bebekkerimize kavusuruz diyerek soze baslamak istiyorum. Benim sorunuma gelcek olursak Mart ayindaki tup bebek denemem negatifle sonuclandi. Ve sorunu surekli bende aradik . Bende ufak capta yumurta yetmezligi var ama ovulasyon testleriyle yumurtladigimi gorebiliyorum.bu zamana kdr normal labaratuvarlarda yapilan testlerde esimde bi problem yok denmisti fakat ekim ayinda Bahceci Tup Bebek merkezinde yapilan testte morfoloji 3 hiLi hareketli sifirdi. Soka girdik tabi. Bu ay tekrar test verdik ve degerler giderek dusmus. Morfoloji 2 hizli hareketli 0. Testlerimde ektedir. Cok uzuldum cunku hep benden kaynaklo saniyodum bu ay kesin olcak diyosum ovulasyon testinde yumurtlamayi gorunce ama esimin sonuclari boyle cikinca imkansizlasti zannedersem. Siz benden daha deneyimlisiniz. Rica etsem degerlendirebilirmisiniz testleri . Ekimde yapilan ve sonucu bugun cikan kasim testimiz ektedir.yardimlariniz icin minnettarim.

Eklentiler
Merhabaeşinizde varıkosel olabılır bir ürolojı doktoruna gıderek görüşün bnce cunkı sıfır hareket gdnelde varıkoselden dolayı olsbılıyor esınızın sayısı morfolojısı üç üç fena degıl ama ilerı hareket hiç yoksa bu kötü maalesef oyuzden ürolojı androlojı doktoruyla görusun

Arkadaşlar 40 milyon artık iyi bir rakam. Bize de tüp bebek demişlerdi. Morfoloji düşüktü. Tüp bebek önerenlere inanmayın. Bize de önerdiler biz uğraşamayız dedik. Başka bir Prof. Vitamin verdi ve sigara içme dedi eşime. Bunun yanında ballı polenli karışımlar yaptık evde. Hemen hamile kaldım. İkinci bebeğimiz de Yolda 🥰
Bizimki de aynı morfoloji 2 ve aşılama Tup Bebek dediler eşim yarın tahlil verecek inşalla h güzel sonuçlar alırsak aşılama yapıcaz çevre hastanesinde

Sperm hızında sıkıntısı olanlar, hız sorununu nasıl aştınız. Neler kullandı eşleriniz?
canım havuç suyu gerçekten çok iyi geliyor doktorun verdiği ilaçları kullandık ve her akşam havuç mandalina portakal suyu içirdim eşime fındık fıstık falan her akşam yedirmeye çalıştım her gün bir muz ve sebze yemekleri tavuktan uzak durun demişti doktorumuz kırmızı ette bildiğiniz bir kesim olursa yiyin demişti nohut en az haftada bir gün balık kesin haftada bir gün yedirmiştimm

Merhabalar
1 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ayrıca hareketlik de düşük. Bi problemle karşılaşıp nasıl bir yol izlediniz. Eşime doktor bir ilaç verdi kullan değişiklik olmazsa tüp bebek dedi. Baska yolu yokmu öneri ve yorumlarınıza ihtiyacım var.:110:

Ne yaptınız ? Durum değişti mi ?

Eklentiler

20191118_161757.jpg
68,1 KBGörüntüleme: 4

20191118_162206.jpg
177,4 KBGörüntüleme
Merhaba bende aynı yerde tedavigörüyorum şu an

[kQUOTE="maralalmila, post: 61789289, member: 335157"]

Eklentiler
[/QUOTE]
Merhaba bizde aynı merkezde tedavi görüyoruz şu an doktorumuz Cem çelik. Bizde de morfoloji %2 ileri hareket 0 ama morfoloji önemli değil dendi benim yaşımda 29 .Doktor şanslı hasta grubundasınız dedi yani imsı yöntemiyle içinden şekli en iyi olan seçilip yapılsa dahi morfoloji sıkıntı olabiliyor demek ki. Hayırlı haberler alırız inşallah bizde çünkü yarın yumurta toplamam var ve çok heyecanlıyım isteyen herkese nasip olsun inşallah🙏🙏

Canım merhaba benim eşimde sperm azlığı var mlde 2.2 milyon totalde 8.8 milyon ileri hareket %62.5 morfoloji 10 sayı artar mı doğal yoldan gebe kalabilir miyim
Sperm dusuklugu neden varmış ürolojı doktoruna gıtyınız mi varıkosel vs var mı , sperm artırmak içün en ıyı cakşır suyu ve kecıboynuzu kürünü önerıyolar

Sperm dusuklugu neden varmış ürolojı doktoruna gıtyınız mi varıkosel vs var mı , sperm artırmak içün en ıyı cakşır suyu ve kecıboynuzu kürünü önerıyolar
Varşkosel yok canım cunku hızımız %62.5 morfoloji 10.9 hormon testi yapıldı teststeron alt sınıra yakın olduğu icin dedi doktor klomen başladı tekrar test vermedik ama artış oldu mu bilmiyorum :(

Varşkosel yok canım cunku hızımız %62.5 morfoloji 10.9 hormon testi yapıldı teststeron alt sınıra yakın olduğu icin dedi doktor klomen başladı tekrar test vermedik ama artış oldu mu bilmiyorum :KK43:
Varikosel bazen sadece sperm sayisinada etki edebiliyir diye soyledim ama yoksa iyi , hormonlarda sikinti varsa incir ydmesin klomen etkili oluyor sayida esimde kullanmisti ve celalettin peru var ist onu bi arastirin

[kQUOTE="maralalmila, post: 61789289, member: 335157"]

Eklentiler
Merhaba bizde aynı merkezde tedavi görüyoruz şu an doktorumuz Cem çelik. Bizde de morfoloji %2 ileri hareket 0 ama morfoloji önemli değil dendi benim yaşımda 29 .Doktor şanslı hasta grubundasınız dedi yani imsı yöntemiyle içinden şekli en iyi olan seçilip yapılsa dahi morfoloji sıkıntı olabiliyor demek ki. Hayırlı haberler alırız inşallah bizde çünkü yarın yumurta toplamam var ve çok heyecanlıyım isteyen herkese nasip olsun inşallah🙏🙏
[/QUOTE]
Esinizin varikosel varmi yokmu uroloji doktoruna baktirdiniz mi ileri hareketi hic yok varikosel bunda cok buyuk etken ve varikosel varsa ilk olarak ameliyyat onerikiyor tup bebekte once ama tabi sansinizda olabilir bnce bi uroloji doktoru var bahcecide can bey onla gorusub

Back