• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı ve kalite düşüklüğü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar
1 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ayrıca hareketlik de düşük. Bi problemle karşılaşıp nasıl bir yol izlediniz. Eşime doktor bir ilaç verdi kullan değişiklik olmazsa tüp bebek dedi. Baska yolu yokmu öneri ve yorumlarınıza ihtiyacım var.:110:

Maalesef ilaç işe yaramazsa tüp bebek tedavisi ile gebelik sağlanıyor. Bizdede aynı durum söz konusu

Siz test verdiniz mi canim
Yok kuzum ekim sonunda vercez ama biz eşimin bazı şeylerinden anlıyoruz.. Bi ilerleme olmadığını

0 dı bizim hareket
Bizim %1 ve ileri hareketin tek başına %32 olması lazmmış en az.. Toplam hareketlilik yetmes.. Çnkü toplam hareketlide yerinde hareketlilikte sayılıyor.. Yerinde hareketlilik spermin yumurtayla döllenmesinde etkili değil miş.. Dr bize öyle söyledi

Ve spermler gelişmediği sürece aşılamada tüp bebekte tutma oranı azalıyormuş yada kimyasal oluyormuş :(

Yok kuzum ekim sonunda vercez ama biz eşimin bazı şeylerinden anlıyoruz.. Bi ilerleme olmadığını

Bizim %1 ve ileri hareketin tek başına %32 olması lazmmış en az.. Toplam hareketlilik yetmes.. Çnkü toplam hareketlide yerinde hareketlilikte sayılıyor.. Yerinde hareketlilik spermin yumurtayla döllenmesinde etkili değil miş.. Dr bize öyle söyledi
Evet canim en onemlisi ileri hareket ama 32 cok fazla yaa😔insallah artarda yavas hareketlilerde gebelik olusuyo ama sonrasinda dusuk falan cok oluyormus hayirlisi hakkimizda

Nasıl anlaşılıyor ben anlamadım canım ama 😌

CANım eşinin değerleri kaç ve yaşlarınız kaç lütfen hemen tüp bebek yaptırma ben yaptırdım çoook pişmanım
Merhaba yaşımız 27 sonuç bu sekilde
Screenshot_20190924-100434_Gallery.jpg

Canım bizimse hız ve morfoloji problemi vardı. Tüp denildi tüp bebek yaptık ancak kimyasal oldu. Tabiki araştırmamıştık. 1 ay macun kullandık aktardan aldığımız hareket ve sayı arttı. Şu an farklı bir altardan macun aldık. Onu kullanıyoruz. Lütfen bitkisel denemeden tüp bebek yaptırmayın. Yaşınız çok geç değilse tabi bizim yaşlar 29. Bu arada sayı ve hareketliliği arttırmak kolay. Biz morfoloji için uğraşıyoruz.
Hangi aktardan hangi bitkisel kürleri kullandınız

Canım doktor değilim yanlış anlama sadece baya bi araştırdım tüp bebek için erkenden yaptırdığım için pişmanım aktara gelince burda o aktardan macun alıp değerleri düzelenler olmuş bende İzmir’de bulunan bir aktardan aldım değerleri görmeden macun yapmıyor doğadan faydalan mutlaka

Canım doktor değilim yanlış anlama sadece baya bi araştırdım tüp bebek için erkenden yaptırdığım için pişmanım aktara gelince burda o aktardan macun alıp değerleri düzelenler olmuş bende İzmir’de bulunan bir aktardan aldım değerleri görmeden macun yapmıyor doğadan faydalan mutlaka
Teşekkür ederim yorumların için bende aktarla görüşmek adına hangi akyar nasıl ulaşabilirim merak ediyorum

Back