- 13 Aralık 2018
- 233
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi kafamdadelisorularr
İnşallah çıksa bile korkma ilaçlarla düşüyor hasar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar
1 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ayrıca hareketlik de düşük. Bi problemle karşılaşıp nasıl bir yol izlediniz. Eşime doktor bir ilaç verdi kullan değişiklik olmazsa tüp bebek dedi. Baska yolu yokmu öneri ve yorumlarınıza ihtiyacım var.
Yok kuzum ekim sonunda vercez ama biz eşimin bazı şeylerinden anlıyoruz.. Bi ilerleme olmadığınıSiz test verdiniz mi canim
Bizim %1 ve ileri hareketin tek başına %32 olması lazmmış en az.. Toplam hareketlilik yetmes.. Çnkü toplam hareketlide yerinde hareketlilikte sayılıyor.. Yerinde hareketlilik spermin yumurtayla döllenmesinde etkili değil miş.. Dr bize öyle söyledi0 dı bizim hareket
Evet canim en onemlisi ileri hareket ama 32 cok fazla yaainsallah artarda yavas hareketlilerde gebelik olusuyo ama sonrasinda dusuk falan cok oluyormus hayirlisi hakkimizdaYok kuzum ekim sonunda vercez ama biz eşimin bazı şeylerinden anlıyoruz.. Bi ilerleme olmadığını
Bizim %1 ve ileri hareketin tek başına %32 olması lazmmış en az.. Toplam hareketlilik yetmes.. Çnkü toplam hareketlide yerinde hareketlilikte sayılıyor.. Yerinde hareketlilik spermin yumurtayla döllenmesinde etkili değil miş.. Dr bize öyle söyledi
Hayirlisi bakalim canimİnşallah çıksa bile korkma ilaçlarla düşüyor hasar
Nasıl anlaşılıyor ben anlamadım canım amaYok kuzum ekim sonunda vercez ama biz eşimin bazı şeylerinden anlıyoruz.. Bi ilerleme olmadığını
Bizim %1 ve ileri hareketin tek başına %32 olması lazmmış en az.. Toplam hareketlilik yetmes.. Çnkü toplam hareketlide yerinde hareketlilikte sayılıyor.. Yerinde hareketlilik spermin yumurtayla döllenmesinde etkili değil miş.. Dr bize öyle söyledi
Kuzum biz nasıl akıntımzdan yumurtlama zamanını anlıosak erkeklerde bazı şeylerden anlıo ben bilmiom dr eşime anlatmş.. Eşimde bazen dio o kdar emek edios ama daha farkı hssetmiormNasıl anlaşılıyor ben anlamadım canım ama
Kac ikisinin toplami sizinCanım yavaş ileriden bahşediliyorum yanı a ve b toplamı yerinde değil bizim testte yerinde hareket YÖK a ve b var yani yavaş ileri
40 canım benimKac ikisinin toplami sizin
Yuksek sizin bizimde artar insallah40 canım benim
Merhaba yaşımız 27 sonuç bu sekildeCANım eşinin değerleri kaç ve yaşlarınız kaç lütfen hemen tüp bebek yaptırma ben yaptırdım çoook pişmanım
Hangi aktardan hangi bitkisel kürleri kullandınızCanım bizimse hız ve morfoloji problemi vardı. Tüp denildi tüp bebek yaptık ancak kimyasal oldu. Tabiki araştırmamıştık. 1 ay macun kullandık aktardan aldığımız hareket ve sayı arttı. Şu an farklı bir altardan macun aldık. Onu kullanıyoruz. Lütfen bitkisel denemeden tüp bebek yaptırmayın. Yaşınız çok geç değilse tabi bizim yaşlar 29. Bu arada sayı ve hareketliliği arttırmak kolay. Biz morfoloji için uğraşıyoruz.
Aktar ismini lütfen paylaşınBenim bir ayda yüzde 5 arttı canım macun kullandık ama şimdi tekrar farklı bir aktardan kullanıyoruz ben inanıyorum bakalım . Aktarımız çok iddialı. Konuştukça rahatladık
Teşekkür ederim yorumların için bende aktarla görüşmek adına hangi akyar nasıl ulaşabilirim merak ediyorumCanım doktor değilim yanlış anlama sadece baya bi araştırdım tüp bebek için erkenden yaptırdığım için pişmanım aktara gelince burda o aktardan macun alıp değerleri düzelenler olmuş bende İzmir’de bulunan bir aktardan aldım değerleri görmeden macun yapmıyor doğadan faydalan mutlaka