merhaba,
bizde 2 buçuk yıllık evliyiz. ben evlendikten sonra çok kilo aldım ve pko semptomlarım arttı, adet olamamaya kadar gitti bu durum maalesef. 1 buçuk yıldır korunmuyoruz bende pko olduğu için hep kendime yormuştum bu durumu hatta hayatı kendime zindan etmiştim. herkesin sürekli çocuk yokmu soruları ve alttan laf sokmaları beni çöküntüye uğratmıştı. keşke diyordum eşim benimle evlenmeseydi. başka sorunum var mı diye de araştırdım hsg çektirdim çok şükür başka bir sorun çıkmadı. sonra instada birgebeningünlüğü sayfasına denk geldim ve ovulasyon testi sipariş ettim. 3 ay boyunca ovulasyon testini denedim yumurtlama ve çatlama oldu her takip ettiğimde eşimlede o günleri değerlendiriyorduk ama sonuç yoktu. bu sefer eşimi doktora gitmesi için ikna etmeye çalıştım, semen analizi için devletteki sonuçların daha iyi çıktığını söyledikleri için randevu tarihimizden 3 ay sonrasını test yaptırabilmek için beklemek zorunda kaldık. teste baktım morfoloji 2, ileri hız %10, yavaş hızlı %10 çıktı. ve ultrason sonucunda ise varikosel teşhisi konuldu. ama ameliyat için sınırda dedi dr ve 3 ay ilaç kullanalım dedi. şimdi ilaç kullanmaya başladı eşim adı argi-men plus. yanında havuç, nar,portakal mandalina suyu iç dedi. keçi boynuzu önerdi birde bakalım deniyoruz, dilerim hepimiz birgün gebelik ve anneliği tadarız