• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı ve kalite düşüklüğü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İzmir’de kemer altında sağlık naturel diye bir aktar var Metin yıldırım ‭0 (532) 282 32 81‬ numarası bu mesaj atıp ya da arayın anlatın durumunuzu biz yüzyüze konuştuk

Canım bizimse hız ve morfoloji problemi vardı. Tüp denildi tüp bebek yaptık ancak kimyasal oldu. Tabiki araştırmamıştık. 1 ay macun kullandık aktardan aldığımız hareket ve sayı arttı. Şu an farklı bir altardan macun aldık. Onu kullanıyoruz. Lütfen bitkisel denemeden tüp bebek yaptırmayın. Yaşınız çok geç değilse tabi bizim yaşlar 29. Bu arada sayı ve hareketliliği arttırmak kolay. Biz morfoloji için uğraşıyoruz.
aynen bizimde hareket total 73 ama bunların 55i yerinde hareketli ... sayı iyi morfolojimiz 1 ama doktr bzde morfolojye takılmadı

kızlar bakın biarkadaşın yazdıklarından okumuştum...

sayı için l arginin (min 2000mg) , keçiboynuzu kürü,çakşır suyu
hareket için l karnitin (min 500mg) , havuç suyu kürü
morfoloji için koenzim q 10
birde ayrıca multivitamin (çinko e vitamini ve selnyum içeren)
artı olarak ballı ginsengli propolisli macun .... :KK200: :KK200: :KK200:

Arkadaşlar benim eşimde de aynı sorun vardı ileri hız hiç yoktu toplam sperm sayısı 3.5 milyondu. Tüp bebek dediler üniversite hastanesine başvurduk 3 ay randevu gününü bekledik tabi bu süreçte 6 ay boyunca keçiboynuzu kürünü yaptık çakşır otu suyu fındık fıstık ceviz kabak çekirdeği nohut havuç suyu ısırgan otu çayı bunların hepsini kullandık Mart ayında ilk muayeneye gittiğimizde sperm sayımız 13.5 milyon ileri hızlı yok yerinde hareketli % 30 yada 40 dı tam hatırlamıyorum Mart ayında hamile olduğumu öğrendim. En son bu değerleri gören farklı bi dr da doğal yolla olur demişti. Çok şükür tüp bebeğe gerek kalmadan oldu ileri hızlının olmaması hamile kalamıyacağınız anlamına gelmiyor toplam sayı önemli sigara varsa bırakmak gerek kafana takmıcaksın zor olsada kilo varsa vericeksin. Allah gönlünüze göre en kısa zamanda

Arkadaşlar benim eşimde de aynı sorun vardı ileri hız hiç yoktu toplam sperm sayısı 3.5 milyondu. Tüp bebek dediler üniversite hastanesine başvurduk 3 ay randevu gününü bekledik tabi bu süreçte 6 ay boyunca keçiboynuzu kürünü yaptık çakşır otu suyu fındık fıstık ceviz kabak çekirdeği nohut havuç suyu ısırgan otu çayı bunların hepsini kullandık Mart ayında ilk muayeneye gittiğimizde sperm sayımız 13.5 milyon ileri hızlı yok yerinde hareketli % 30 yada 40 dı tam hatırlamıyorum Mart ayında hamile olduğumu öğrendim. En son bu değerleri gören farklı bi dr da doğal yolla olur demişti. Çok şükür tüp bebeğe gerek kalmadan oldu ileri hızlının olmaması hamile kalamıyacağınız anlamına gelmiyor toplam sayı önemli sigara varsa bırakmak gerek kafana takmıcaksın zor olsada kilo varsa vericeksin. Allah gönlünüze göre en kısa zamanda
Morfoloji kaçtı hatırlıyor musun

Merhabalar
1 yıllık evliyim. Eşimin sperm sayısı düşük çıktı ayrıca hareketlik de düşük. Bi problemle karşılaşıp nasıl bir yol izlediniz. Eşime doktor bir ilaç verdi kullan değişiklik olmazsa tüp bebek dedi. Baska yolu yokmu öneri ve yorumlarınıza ihtiyacım var.:110:
merhaba bizde 2 yıllık evliyiz eşiminde sizin eşinizle aynı sorun var aralık ayından beri ilaç kullanıyor ilacın dışında değişik bitki kürleri kullanıyoruz ama malesef hiçbiri etki etmedi bizde artık tüp bebeğe başlıcaz eğer çok istiyorsanız bence tüp bebeğe başvuru yapın 10 aydır ilaçlara ve kürlere 5 bin tl ye yakın para vermişizdir.

merhaba bizde 2 yıllık evliyiz eşiminde sizin eşinizle aynı sorun var aralık ayından beri ilaç kullanıyor ilacın dışında değişik bitki kürleri kullanıyoruz ama malesef hiçbiri etki etmedi bizde artık tüp bebeğe başlıcaz eğer çok istiyorsanız bence tüp bebeğe başvuru yapın 10 aydır ilaçlara ve kürlere 5 bin tl ye yakın para vermişizdir.
Sperm sayı ve hız kac

N’aptın canım
İstanbulda yanıklar baharat ile iletisim kurdum 1 aylik bir kür icin fiyat fazla geldi butcemiz biraz kısıtlı su sıralar. Şuan bir ilaca basladik yanında keciboynuzu pekmezi çakşır suyu veriyirum 2 ay kadar bir süre sonra tekrar test yapacağız. Inşallah bir şeyler düzelir. Birde vücut ısısının cok sıcak olmaması yönünde birşey duydum.

Back