- 13 Aralık 2018
- 233
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi kafamdadelisorularr
Takviye kullanın . Tüp bebeğe 10 bin tl verdik acayip pişmanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim sigarayi birakti zaten arada iciyor ama esimde sıkıyo kendini cunku biliyorum yas 27 Allahim hepimize nasil etsin yaSİgara içiyorsa bırakması lazım zaten biliyorsundur. Yaşınız ileri değilse tüp bebek için bekleyin lütfen . Ben tüp bebek yaptırdım pişman oldum. Tüp bebek esnasında rahim filmi çekilmedi bana onu çektireceğim kendi çabamla daha 1 yıl tü düşünmüyorum . Biraz doğayı kullanacağım
Ne guzel darisi bizleresanirim kafadan biraz da atmak lazim biz cok takiyoruz her ay acaba olcak mi olmiycak mi surekli adete yakin belirti ariyorum kendimde hep goruyorum cogu kisi artik olmiycak falan dedigimde oldu diyo yada tup bebege basliycakken oldu diyo stres kotu bisey ama kafamdan atamiyorum isteÇok yakın bir arkadaşım 1 morfoloji 2 ileri hareketliydi eşi hamile haberini aldım hem de balayında . Evlenmeden önce varikosel için test yaptırmış varikosel varmış şimdi eşi hamile ilk aydan
Valla bilmiyorum canim bu yilin sonuna kadar deniycez Allahim nasip ederse olmazsa mecbur gidecez insallah tup bebege gitmeden hamis oldugumuzu ogrenirizYaaaa yaşınız gayet iyi benim eşimde üzülüyor ama asla takviyelerini ihmal etmiyor. Tüp bebek çoook zor bir süreç çok yıprandım ben eğer 1 sene içerisinde olmazsa tekrardan yapacağım ama tüp bebeğe başlarsan eğer buna hazır olduğuna emin ol lütfen
Evet rahim filmi cektirip hamile olan duydum sizin sayiniz kac toplamda birde ml de kac bizim mldeki sayimiz da dusuk o da onemli sanirim normalin altindayiz bizAynen öyle her ay adet olduğumda sinirlerim bozuluyor ufak çaplı bir kriz geçiriyorum şuan ki hedefim rahim filmi çektirmek Gebelik şansı da artıyormuş . Eşimin kullandığı macunların bitmesini bekliyoruz test için. Ne zormuş çoook zor
Mlde 15 mlyon olmaliymisda onemli heralde bizimkine dusuk demis biraz insallah artar kullandiklarimizla hepimize nasip etsin RabbimToplam 40 milyon mlde hatırlamıyorum canım ya çünkü sperm sayısı çok değilken çıkıyor bizde 40 çıktı 70 çıktı 120 çıktı hiç ml bakmadım o mu önemliymiş
Siz test verdiniz mi canimM Miramira4545 hız kolay artıyor demişsin cnm ama valla hızı arttırmak resmen ölüm.. Anam ağladı zerre sonuç yok
Esimde kullandi macun falan ama biz pek faydasini goremedik canim insallah size faydasi olur bunyeden bunyeye degisir tabiBenim bir ayda yüzde 5 arttı canım macun kullandık ama şimdi tekrar farklı bir aktardan kullanıyoruz ben inanıyorum bakalım . Aktarımız çok iddialı. Konuştukça rahatladık
Suan sadece macun mu kullaniyorsunuz vitamin destegide var mi sizinki iyi artmis 5e masallah0 dı bizim hareket
Macun ama macunumuz sabah akşam farklı 2 tane . Ayrıca aktarın verdiği 1 ilaç ve ben ekstradan incir kürü uyguluyorum eşime. Akşamları da kavrulmamış çerezSuan sadece macun mu kullaniyorsunuz vitamin destegide var mi sizinki iyi artmis 5e masallah
Yaptirdik canim onumuzdeki ay cikcak sonuclar bakalim ins cikmaz prof kaan aydosa gittikKuzum DNA hasar test yaptırdınız mı. DNA hasarı yüksekse bebiişte olmuyırmuş