çok sağol canım. inşallah isteyen herekese nasip etsin Rabbim. İnşallah tez zamanda hayırlı güzel haberler alırsınız sizdeayy çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin insallah eşim de kullaniyor bakalım artık hayırlısı olsun
inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinçok sağol canım. inşallah isteyen herekese nasip etsin Rabbim. İnşallah tez zamanda hayırlı güzel haberler alırsınız sizde
Promotil diye bi ilaç verdi kutusu 300 liraymış çocuk olana kadar kullan dedi bakalımHareket ve sayı için proxeed plus diye gıda takviyesi var onu da alıp kullanabilirsiniz biraz pahalı ama işe yarayanlar çok var
Hatta kadın için olanı elinde promosyon varmış bana verdi sende bunları iç diyeHareket ve sayı için proxeed plus diye gıda takviyesi var onu da alıp kullanabilirsiniz biraz pahalı ama işe yarayanlar çok var
Bizde proxeed i kullanıyoruz yani eşim kullanıyor 3. Kutuya geçtik 200 civarı bir ayda 2 kutu gidiyor bakalım fayda etmiş mi göreceğiz bu hafta test vereceğiz yinePromotil diye bi ilaç verdi kutusu 300 liraymış çocuk olana kadar kullan dedi bakalım
İnternetten al. Daha ucuz.Promotil diye bi ilaç verdi kutusu 300 liraymış çocuk olana kadar kullan dedi bakalım
İnşallah etmiştir ya inşallah. Hem maddi hem manevi zorlu bi süreçmiş. Bugün Hünnap İn keçiboynuzu özünü de aldım eczaneden tadını çok beğendim bende yicem bakalımBizde proxeed i kullanıyoruz yani eşim kullanıyor 3. Kutuya geçtik 200 civarı bir ayda 2 kutu gidiyor bakalım fayda etmiş mi göreceğiz bu hafta test vereceğiz yine
İnşallah ya keşke ilaçlarla bitecek kadar basit olsa eşimin sorunu yaza kadar tedavi olup tüp bebek yaptıracağız o sürece girmek bile insanı yoruyor gerçektenİnşallah etmiştir ya inşallah. Hem maddi hem manevi zorlu bi süreçmiş. Bugün Hünnap İn keçiboynuzu özünü de aldım eczaneden tadını çok beğendim bende yicem bakalım
Ne problemi var peki benim görüncemin elinde hiç sperm yoktu oğlu oldu çok şükür ki inşallah bizlerin de olurİnşallah ya keşke ilaçlarla bitecek kadar basit olsa eşimin sorunu yaza kadar tedavi olup tüp bebek yaptıracağız o sürece girmek bile insanı yoruyor gerçekten
Bizimde çok az canım 1 milyon bile değil onlarda kaliteli mi bilmiyoruz hareketsiz görünüyorlar şimdilik tedavi olacaz önce sonrası tüp bebekNe problemi var peki benim görüncemin elinde hiç sperm yoktu oğlu oldu çok şükür ki inşallah bizlerin de olur
canım meraba,Bizimde çok az canım 1 milyon bile değil onlarda kaliteli mi bilmiyoruz hareketsiz görünüyorlar şimdilik tedavi olacaz önce sonrası tüp bebek
Canım hepsi hareketsizdi bizim zaten sayıda çok azdı sayı biraz arttı hız yüzde 5 oldu ama ileri hızlı yok 1 buçuk ay kullandık proxeed i İÜ an doktor başka bir vitamin verdi bilmiyorum inşallah işe yararcanım meraba,
bizde proxeed plus kullanıyoruz hız için.
sizde faydalı oldu mu?
Teşekkür ederim canım amin inşallahAaaa Ben canım merhaba. Hamilelik takvimini gördüm hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Doğal yolla mı hamile kaldın?
Hamile kaldığın ay bişey yapmış mıydın kür falanTeşekkür ederim canım amin inşallahevet 1 buçuk sene doğal yolla oldu
Hiç bişey yapmadım soğan suyu içmiş olabilirim amaHamile kaldığın ay bişey yapmış mıydın kür falan
İnşallah bizede dua etHiç bişey yapmadım soğan suyu içmiş olabilirim amaumudum yoktu canım hiç bişey yapmadım dr gitmeyide bırakmıştım kendiliğinden oldu çok şükür darısı isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah bizede dua et
Cok doğru. Bende senin gibi bıraktım her şeyi dua ediyorum sadece. Çünkü yaptığım hiçbir şey ise yaramadiRabbim sana da isteyen herkese nasip etsin inşallahben anladım ki naparsan yap kısmeti geldiği zaman anlıyosunki hepsi boş
Ne kadardır istiyosun canımCok doğru. Bende senin gibi bıraktım her şeyi dua ediyorum sadece. Çünkü yaptığım hiçbir şey ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?