- 23 Kasım 2017
- 959
- 429
- 103
1 seneyi geçti en son aşılama yapalım dedik rahim filmi için gidecektim virüs çıktı gidemedim şimdi yapabileceğimiz birşey yok zatenNe kadardır istiyosun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 seneyi geçti en son aşılama yapalım dedik rahim filmi için gidecektim virüs çıktı gidemedim şimdi yapabileceğimiz birşey yok zatenNe kadardır istiyosun canım
Rahim filmine acele etme bende 1 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıldır da istiyodum 1 seneden sonra dr gittim oda öyle dr hep yumurtama bakardı iyi güzel derdi gönderirdi dr gitmeyi bıraktım sonra kendiliğinden oldu1 seneyi geçti en son aşılama yapalım dedik rahim filmi için gidecektim virüs çıktı gidemedim şimdi yapabileceğimiz birşey yok zaten
İnşallah benim de öyle olur sıkıldım artıkRahim filmine acele etme bende 1 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıldır da istiyodum 1 seneden sonra dr gittim oda öyle dr hep yumurtama bakardı iyi güzel derdi gönderirdi dr gitmeyi bıraktım sonra kendiliğinden oldu
Seni takip edicem gelişme olursa yaz birde eşinde sorun var mıİnşallah benim de öyle olur sıkıldım artık
Evet zaten sorun eşimde bende bişey yok çok şükürSeni takip edicem gelişme olursa yaz birde eşinde sorun var mı
Sende sorun olaydı eşinde olmasaydı çünkü kadınların tedavisi daha kolay erkekki daha zor nasıl problem hız sayısı flan mıEvet zaten sorun eşimde bende bişey yok çok şükür
Bende öyle diyorum. Aslında değerleri çok düşük değil ama morfoloji sıfırSende sorun olaydı eşinde olmasaydı çünkü kadınların tedavisi daha kolay erkekki daha zor nasıl problem hız sayısı flan mı
Benim eşimki hız falan biraz düşüktü dr ilaç yazdı almadık gittim keçi boynuzu pekmezi aldım onu sabah akşam 1 yemek kaşığı yediBende öyle diyorum. Aslında değerleri çok düşük değil ama morfoloji sıfır
benim eşim 3 ay promen k kullandı yanında omega 3 beslenme düzenimizi de değiştirdik ne abur cubur ne paketli gıda girmedi eve. keçiboynuzu özü de kullandı 4 şişe bitirdi yediği cevizi, fındığı, bademi hiç söylemiyorum zaten çakşır suyu da kullandı hacamat yaptırdı zeytinyağında bekletilmiş kuru incir denemediğimiz şey kalmadı kısacası ama hiç işe yaramadıBenim eşimki hız falan biraz düşüktü dr ilaç yazdı almadık gittim keçi boynuzu pekmezi aldım onu sabah akşam 1 yemek kaşığı yedi
Hayırlısı olsun yinede inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırızbenim eşim 3 ay promen k kullandı yanında omega 3 beslenme düzenimizi de değiştirdik ne abur cubur ne paketli gıda girmedi eve. keçiboynuzu özü de kullandı 4 şişe bitirdi yediği cevizi, fındığı, bademi hiç söylemiyorum zaten çakşır suyu da kullandı hacamat yaptırdı zeytinyağında bekletilmiş kuru incir denemediğimiz şey kalmadı kısacası ama hiç işe yaramadı
İnşallahHayırlısı olsun yinede inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırız![]()
Benim eşimin değerleride düşük nler yaptınız ennaon değerleri nasıl di biliyormusunSeni takip edicem gelişme olursa yaz birde eşinde sorun var mı
Düşük değdin kaç kzum o değerleri hatırlamıyorum bziimki ileri hareket sayısı 11 di harketli düşüktü dr ilaç yazdı almadık ilacı keçi boynuzu pekmezi aldık sabah akşam 1 yemek kaşığı yediBenim eşimin değerleride düşük nler yaptınız ennaon değerleri nasıl di biliyormusun
İlk yaptık toplam hareketlik 33 çıkmıştı sayımız ml 4 milyon üç ay sonra hareketlik 0 oldu bizde uğraşıyoruz halen rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahDüşük değdin kaç kzum o değerleri hatırlamıyorum bziimki ileri hareket sayısı 11 di harketli düşüktü dr ilaç yazdı almadık ilacı keçi boynuzu pekmezi aldık sabah akşam 1 yemek kaşığı yedi![]()
Nasıl bir anda 0 düştü aminn inşallah canım sana da en kısa zamanda bebiş haberini alırız inşallahİlk yaptık toplam hareketlik 33 çıkmıştı sayımız ml 4 milyon üç ay sonra hareketlik 0 oldu bizde uğraşıyoruz halen rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım dua et bizlerdeNasıl bir anda 0 düştü aminn inşallah canım sana da en kısa zamanda bebiş haberini alırız inşallah
Hareket ileri hareketse iyi canım yerinde hareketli ile birlikte biraz azarkadaşlar merhaba eşimin sperm sayısı toplamda 65 milyon hareket yuzde 28 morfoloji yüzde 5 acaba bu degerler ile hamile kalirmiyim veya buna benzer değerlerle hamile kalan oldumu aramizda