Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim de eşim de sperm sayısı baya düşük ve hareketsizliği cıktı 2 yıldır evliyiz hiç korunmadık doğal yolla biraz imkansız olsa da bir umut hep bekledik ama olmadi
Dediğim iki dr var bitkisel ürünlerle tedavi edilip doğal yolla %90 hamile kalabilecegimi söylediler ikisi de 3 ve 6 ay tedavi süresi dediler ücretleri de biraz yüksek ücreti karsilayabilecek durumumuz var ama emin olamıyorum yani gerçekten tanıyıp faydasını gören birini bulabilsem hiç düşünmeden alırım ilaçlarını ama insan korkuyor haklı olarak
Merhaba dr lara gittiniz mi bitkisel ürünlerin faydasını gördünüz mü acaba

kizlar arkadasin bahsertigi aktari ben buldum bitkievim sivas diye yazarsaniz cikiyor internette oeda whatsapp iletisim hattiyla numaralari var buyuk ihtimalle odur. adamin satislari patlicak @birumut58 sayesinde 😀 ben yarin arayip siparis germeyi dusunuyorum.
Merhaba ürünü kullandınız mi acaba faydasını gordun7z mu

Bizim 15 yılda 5 başarısız tüpbebek tedavimiz oldu ve 1 milyon ve üstü sayılarımız oluyordu aradan 5 sene geçti sperm sayımız 3 lere düşmüş çok moralim bozuldu. Sperm tahlilinde tüpbebek için uygun desede kafama yakıldı açıkcası. Sizce bu değerle olma imkanı varmıdır arkadaşlar?

Eklentiler

• Screenshot_20211125-142911_WhatsApp.webp
    Screenshot_20211125-142911_WhatsApp.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 128
Merhabalar bende araniza yeni katildim esim bir kac gun once sperm testi yaptirdi doktor gebelige engel olmadığını soylemis fakat hangi kisma bakmam gerekiyor hamilelik icin bilmiyorum anlayan biri yardimci olabilir mi ?

Eklentiler

• 16382781098577351091364246623092.webp
    16382781098577351091364246623092.webp
    94,2 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar selam, bizim ileri hızımız toplam hızımız iyi, sayımız yüksek değil ama yeterli dedi doktor, daha fazla olursa dahada iyi olur dedi
Morfolojimiz 2 doktor önemi yok desede, araştırmalarıma göre büyük etkisi varmış, hatta tüp bebek tutmayanlara açıklama olarak morfoloji düşüklüğü deniliyormuş ki benin arkadaşlarımda da öyle oldu,
Abiyi arayıp macun için görüşmeye eşim yanaşmıyor, ben bu morfolojiyi nasıl yükseltecem hiç bilmiyorum :KK43:
Merhabalar herhangi bir gelişme var mı?

Kuzum tek sorun morfoloji mi? Bizim de bu şekildeydi eşimin tüm değerleri süper tek morfoloji 2ydi. Doktor Neofortil diye bir ilaç verdi düzenli 3 ay kullandıktan sonra tahlil yaptırdık 4 e yükseltmişti. Hala gebe kalamadım tabi orası ayrı... İsterseniz doktorunuza sorun ve siz de ilaca başlayın biz fayda gördük yani
Merhaba, proxed den daha mı etkili dersin genelde burdan okuyorum da.

Bi gelişme oldu mu ?

Back
X