Yaşım daha 22 zaten 23 olmadan da yapıyorlarmış tedaviyi en erken 23 olması gerekiyormuş doktor öyle dedievet canım yaşın küçükse dene araştır ama zamanın daralıyorsa hemen tedaviye başla erkek infertilitesi insana zaman kaybettiriyor
GAYET İYİ GÖRÜNÜYOR HIZ ARTTIRMAK İÇİN KEÇİBOYNUZU ÖZÜ İÇİRKızlar biz de bugun verdik testi. Ama hiçbirşey anlamadım gerçekten yorumyalabilen var mıdır
Tamam çok teşekkürler. Pekmezini içemiyor onun yerine kürünü yapsam olur muGAYET İYİ GÖRÜNÜYOR HIZ ARTTIRMAK İÇİN KEÇİBOYNUZU ÖZÜ İÇİR
Yaşım daha 22 zaten 23 olmadan da yapıyorlarmış tedaviyi en erken 23 olması gerekiyormuş doktor öyle dedi
PEKMEZ DEĞİL BU EĞRİÇAYIRIN SİTESİNDEN BAK İSTERSEN ÖZÜNÜ ALACAKSINIZ YA DA KÜRÜNÜ YAPTamam çok teşekkürler. Pekmezini içemiyor onun yerine kürünü yapsam olur mu
TeşekkürlerPEKMEZ DEĞİL BU EĞRİÇAYIRIN SİTESİNDEN BAK İSTERSEN ÖZÜNÜ ALACAKSINIZ YA DA KÜRÜNÜ YAP
Evde özü varmış. acaba günde kaç kaşık yedirmeliyim özünü? günde 1 yemek kasıgı uygun muPEKMEZ DEĞİL BU EĞRİÇAYIRIN SİTESİNDEN BAK İSTERSEN ÖZÜNÜ ALACAKSINIZ YA DA KÜRÜNÜ YAP
SBAH AÇ 1 TATLI KAŞIĞI İÇİYOR BİZİMKİ ARAŞTIRIN BİRAZ İSTERSENİZ FARKLI UYGULAMALAR OLABİLİREvde özü varmış. acaba günde kaç kaşık yedirmeliyim özünü? günde 1 yemek kasıgı uygun mu
canim mesajlari okumaya firsat bulamiyorum bebekten. okudukca herkese ayni seyi yaziyorum benim esimle ayni durumdasiniz sizde bence durumunuz iyi takviyelerle duzelir onemli olan hareketin artmasi ileri hareket daha cok olmali biz prodex plus kullandik ama sperrayi kullandigim ay degerler yukseldi ve zaten o ay hamile kaldim takviyeler denenebilir tani keciboynuzu vs. ama bence zaman kaybi ve stres direk ilac alip gunde 1 defa icmek onuda ye bunuda ye derdini ortadam kaldiriyor eslerde strest olmuyor bide duzenli iliski harektte etkili. i sallah isinize yarar sizinde abimdede ayni problem vardi onlarda sperra kullandigi ay bebek haberi aldilar 1er ay var yegenimle kizimin arasinda denemek isterseniz arastirin her ilac ayni etkiyi yaratmiyor sperra ozellikle hiz icin oneriliyor uzun yazdim bi daha yazamam diye kusura bakmayimGeçmiş olsun herkese. Bir de bizim testimize bakar mısınız lütfen
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bir araştırayımcanim mesajlari okumaya firsat bulamiyorum bebekten. okudukca herkese ayni seyi yaziyorum benim esimle ayni durumdasiniz sizde bence durumunuz iyi takviyelerle duzelir onemli olan hareketin artmasi ileri hareket daha cok olmali biz prodex plus kullandik ama sperrayi kullandigim ay degerler yukseldi ve zaten o ay hamile kaldim takviyeler denenebilir tani keciboynuzu vs. ama bence zaman kaybi ve stres direk ilac alip gunde 1 defa icmek onuda ye bunuda ye derdini ortadam kaldiriyor eslerde strest olmuyor bide duzenli iliski harektte etkili. i sallah isinize yarar sizinde abimdede ayni problem vardi onlarda sperra kullandigi ay bebek haberi aldilar 1er ay var yegenimle kizimin arasinda denemek isterseniz arastirin her ilac ayni etkiyi yaratmiyor sperra ozellikle hiz icin oneriliyor uzun yazdim bi daha yazamam diye kusura bakmayim
Çok şükür olmuşBizde de morfoloji %1 gebelik oluşmadı sıkıntılı bir süreç
sizdede problem ileri hareket canim yerinde hareket eden orani yuksek bi kac onceki mesajda yazmistim ayni seyler gecerli sizin icindemerhaba bu sonuçları yorumlayabilir misiniz?? çok mu kötü umutsuzluğa kapılmalı mıyım, ne yapmalıyız henüz nişanlıyız.
bu arada hormon değerleri şöyle
Estradiol 19,51 pg/ml
Fsh 5,98 mIU/ml
Lh 7,13 mIU/ml
Prolactin 11,3 mg/L
Testost 3,54 ng/ml
Merhaba bebeğinizi sağlıkla alın kucagınıza inşallahAmin inşallah canım.
Doktor bize 3 ay klomen verdi, ayda sadece 1 kutu kullandık, Promen K, solgar coenzyme, birde aktarda hazırlattığımız keçiboynuzu özü üzüm çekirdeği bal polen karışımı bir macun verdi. Bunları kullandık.Test sonucuna göre olmazsa doktora söyler sperra yı alırız.
Merhaba teşekkür ederimMerhaba bebeğinizi sağlıkla alın kucagınıza inşallahdoktor eşinize sanırım klomen vermiş benim eşime de doktor klomen + bi vitamin ilacı daha verdi çok açıklama yapmadı o anda bende soramadım klomen ne işe yarıyor acaba sizin bilginiz var mı acaba
nac 600 kullanıyolar canım balgam söktürücü.Hanımlar spermde likefaksiyon süresi 30dkdan az olmalı diye yazıyor. Daha önce dikkat etmemiştim ama bizim 40 ve 60dk olarak çıkmış. Yani geç sıvılaşıyor bu da hareketi azaltıyormuş. Bu durum için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?