Muhtemelen tüp bebek yapılırEki Görüntüle 2590177
Eki Görüntüle 2590178
1 yıldır evliyim.1.5 ay önce test yaptırdık.Doktor klomen ve proxeed plus verdi.Klomen 1 ay kullandık.Proxeed plusa devam ediyoruz.iki gün önce tekrar test yaptırdık.Sonuçlar nasıl sizce,doktor tüp bebek,aşılama falan önermiiş.
İkisini farklı yerlerde mi yaptırdınızEki Görüntüle 2590177
Eki Görüntüle 2590178
1 yıldır evliyim.1.5 ay önce test yaptırdık.Doktor klomen ve proxeed plus verdi.Klomen 1 ay kullandık.Proxeed plusa devam ediyoruz.iki gün önce tekrar test yaptırdık.Sonuçlar nasıl sizce,doktor tüp bebek,aşılama falan önermiiş.
Evetİkisini farklı yerlerde mi yaptırdınız
ÜStekinde morfoloji yok. Genelde aşılama yı %3 ün üstünde ve sayı hız azsa yapıyorlar sperm sayısı 5 milyon üstündeyse yapılıyor. Tüp bebek de %3 ün altı sperm sayısı çok düşük ya da hiç yoksa ve aşılamalar başarısıZ olduysa yapılıyor
Dünya sağlık örgütüne göre 3 ün üstünde olmalıMorfoloji kaç olması gerekiyor ki? 3-4 diyor.bizimki 5 çıkmış.anlamadım canım
Hazırlık sonrası yıkama işlemi yapılıyor o aşılama vs yapılacağında.normalde ilk atılana bakmanız lazım morfoloji düşük hız düşük biraz da ama çok kötü değil takviyelerle düzelebilir .doktorunuz ne dedi size .Kızlar merhaba
Bizim de testimizi yorumlayabilir misiniz.
Burada birde hazırlık sonrası analiz yazmışlar
Bu ne demek bilginiz var mi
Siz de bi sorun var mı canım kaç aydık istiyorsunuzKızlar merhaba
Bizim de testimizi yorumlayabilir misiniz.
Burada birde hazırlık sonrası analiz yazmışlar
Bu ne demek bilginiz var mi
Teşekkür ederim bilgi icin.Siz de bi sorun var mı canım kaç aydık istiyorsunuz
Canım üzülme inşallah bişey çıkmıycak hareketlilik artırılabilirMerhaba hanımlar 8 aylık evliyim. Ve ilk günden beri korunmuyoruz. Doktora gittim rahim duvarı biraz kalın dedi ama gebelik için engel demedi. Eşim de geçen kontrole gitti. Sperm hareketi biraz yavaşmış tahlilde çok bi şey anlamadım. Yarın renkli ultrason ile yumurtlıklarına bakacak. Sizden dua bekliyorum. İnşallah bi şey çıkmaz nolur bize dua edin
Hareket ve sayı için proxeed plus diye gıda takviyesi var onu da alıp kullanabilirsiniz biraz pahalı ama işe yarayanlar çok varAllah razı olsun Gamze Hanım inşallah dediğiniz gibi olur. Keçiboynuzu kürü varmış onu yapıyorum her gün kaynatıyorum içiyor. Başka da ne iyi gelir bilmiyorum. Hayırlı bir evlat isteğimiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun Rabbim size en hayırlı tez zamanda bir evlat nasip etsin inşallahHareket ve sayı için proxeed plus diye gıda takviyesi var onu da alıp kullanabilirsiniz biraz pahalı ama işe yarayanlar çok var
ayy çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin insallah eşim de kullaniyor bakalım artık hayırlısı olsunR rengerenkcicekler
Canım merhaba ben birumut58 bu yeni hesabım kusura bakma lütfen o aralar çok kötü günler geçirdim hiç giremedim hesaba ben düşük yaptım 28 gün oldu. bu macunlar kişiye göre hazırlanıyormuş durumuna göre. bizde hep 1 kaşık yiyordu eşim sizde 4 kaşık olanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?