Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
F58E0E7F-1F7E-41FC-9242-082EE2857C1A.webp

3097807A-8D4F-4817-BE7A-9CFC561D937F.webp

1 yıldır evliyim.1.5 ay önce test yaptırdık.Doktor klomen ve proxeed plus verdi.Klomen 1 ay kullandık.Proxeed plusa devam ediyoruz.iki gün önce tekrar test yaptırdık.Sonuçlar nasıl sizce,doktor tüp bebek,aşılama falan önermiiş.

Kızlar merhaba
Bizim de testimizi yorumlayabilir misiniz.
Burada birde hazırlık sonrası analiz yazmışlar
Bu ne demek bilginiz var mi

Eklentiler

• 2020-02-15 14.41.43.webp
    2020-02-15 14.41.43.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 87
  • 2020-02-15 14.42.41.webp
    2020-02-15 14.42.41.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 93
  • 2020-02-15 14.43.07.webp
    2020-02-15 14.43.07.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar merhaba
Bizim de testimizi yorumlayabilir misiniz.
Burada birde hazırlık sonrası analiz yazmışlar
Bu ne demek bilginiz var mi
Hazırlık sonrası yıkama işlemi yapılıyor o aşılama vs yapılacağında.normalde ilk atılana bakmanız lazım morfoloji düşük hız düşük biraz da ama çok kötü değil takviyelerle düzelebilir .doktorunuz ne dedi size .

Siz de bi sorun var mı canım kaç aydık istiyorsunuz
Teşekkür ederim bilgi icin.
Bende prolaktin yuksekligi vardı .onun için dostinex kullanıyorum ayrıca pihtilasma sıkıntısı var.
Biz yaklaşık 6 seneden bu yana istiyoruz
Dr larin hep ticari tavrından kaynaklı herşeyi çok geç ogrendik farkına vardık.
Oyuzden bana burada destek olmanızı istiyorum.

Merhaba hanımlar 8 aylık evliyim. Ve ilk günden beri korunmuyoruz. Doktora gittim rahim duvarı biraz kalın dedi ama gebelik için engel demedi. Eşim de geçen kontrole gitti. Sperm hareketi biraz yavaşmış tahlilde çok bi şey anlamadım. Yarın renkli ultrason ile yumurtlıklarına bakacak. Sizden dua bekliyorum. İnşallah bi şey çıkmaz nolur bize dua edin 😪😪😪

Merhaba hanımlar 8 aylık evliyim. Ve ilk günden beri korunmuyoruz. Doktora gittim rahim duvarı biraz kalın dedi ama gebelik için engel demedi. Eşim de geçen kontrole gitti. Sperm hareketi biraz yavaşmış tahlilde çok bi şey anlamadım. Yarın renkli ultrason ile yumurtlıklarına bakacak. Sizden dua bekliyorum. İnşallah bi şey çıkmaz nolur bize dua edin 😪😪😪
Canım üzülme inşallah bişey çıkmıycak hareketlilik artırılabilir

Allah razı olsun Gamze Hanım inşallah dediğiniz gibi olur. Keçiboynuzu kürü varmış onu yapıyorum her gün kaynatıyorum içiyor. Başka da ne iyi gelir bilmiyorum. Hayırlı bir evlat isteğimiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

Allah razı olsun Gamze Hanım inşallah dediğiniz gibi olur. Keçiboynuzu kürü varmış onu yapıyorum her gün kaynatıyorum içiyor. Başka da ne iyi gelir bilmiyorum. Hayırlı bir evlat isteğimiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Hareket ve sayı için proxeed plus diye gıda takviyesi var onu da alıp kullanabilirsiniz biraz pahalı ama işe yarayanlar çok var

R rengerenkcicekler
Canım merhaba ben birumut58 bu yeni hesabım kusura bakma lütfen o aralar çok kötü günler geçirdim hiç giremedim hesaba ben düşük yaptım 28 gün oldu. bu macunlar kişiye göre hazırlanıyormuş durumuna göre. bizde hep 1 kaşık yiyordu eşim sizde 4 kaşık olanda var

Bende sorun kendimde sanıyordum 7 ay kendimle uğraştım sonra eşime tahlil yaptık hafif varikosel vardı sperm sayısı çok fazla ama hiç hareketlilik yoktu hepsi hareketsiz Di şimdi macun kullanıyoruz nasip diyelim. :emir_bebek:

R rengerenkcicekler
Canım merhaba ben birumut58 bu yeni hesabım kusura bakma lütfen o aralar çok kötü günler geçirdim hiç giremedim hesaba ben düşük yaptım 28 gün oldu. bu macunlar kişiye göre hazırlanıyormuş durumuna göre. bizde hep 1 kaşık yiyordu eşim sizde 4 kaşık olanda var
ayy çok üzüldüm canım ya çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin insallah eşim de kullaniyor bakalım artık hayırlısı olsun

Back
X