Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım naptın bebek nasıl?
canim cok sukur bebek iyi beni cok yoruyor o yuzden ilk defa girdim haftalardan sonra hamile degilde hastayim gibi yatiyorum serumlarla ayaktayim. sizin icinde hayirlisi olsun insallah canim Allah tez zamanda sizede versin.

canim cok sukur bebek iyi beni cok yoruyor o yuzden ilk defa girdim haftalardan sonra hamile degilde hastayim gibi yatiyorum serumlarla ayaktayim. sizin icinde hayirlisi olsun insallah canim Allah tez zamanda sizede versin.
Amin canım bizede dua et. Sağlıkla kucağına al da her şey geçer inşallah

Merhaba canım
Kullandınız mı kürü? Bide ne kadar ödediniz bunlara

Sizin sonucunuz gayet iyi canım bence .kaç yıldır istiyorsunuz.siz gittiniz mi doktora siz de bir şey var mı

5 aydır istiyoruz canım bende polikistik over var adet düzensizliği. Kilom yok kan değerlerim normal ultroson da pko gözüküyor

dedigin aktarin bende interten adresini buldum herhangi bi kur bakmiyorum yani sizin dedigini gibi sorunu anlatip kur isticem sizde bizim hiz peoblemimiz var bu sekilde yaparlar mi bilmiyorum ama adrese gonderiyorlarmis
Bana da numarasını verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…