Varikosel var mıydı canım siz de sigarayı bıraktıysa da baya değişiklik olur aslında yeni mi bıraktı .Doktorumuzu değiştircez en başta sonrasina da bakıcaz işte
Ramazanda bırakmıştı varikosel de yoktuVarikosel var mıydı canım siz de sigarayı bıraktıysa da baya değişiklik olur aslında yeni mi bıraktı .
canim cok sukur bebek iyi beni cok yoruyor o yuzden ilk defa girdim haftalardan sonra hamile degilde hastayim gibi yatiyorum serumlarla ayaktayim. sizin icinde hayirlisi olsun insallah canim Allah tez zamanda sizede versin.Canım naptın bebek nasıl?
Amin canım bizede dua et. Sağlıkla kucağına al da her şey geçer inşallahcanim cok sukur bebek iyi beni cok yoruyor o yuzden ilk defa girdim haftalardan sonra hamile degilde hastayim gibi yatiyorum serumlarla ayaktayim. sizin icinde hayirlisi olsun insallah canim Allah tez zamanda sizede versin.
Merhaba. Eşim kullanıyor şuan. biz 3 aylık aldık kendileriyle iletişime geçin isterseniz kaç aylık isterseniz size bilgi verirlerMerhaba canım
Kullandınız mı kürü? Bide ne kadar ödediniz bunlara
Aklımda bir kaç aktar var çok pahaliysa başka yerden almayı düşünüyorumMerhaba. Eşim kullanıyor şuan. biz 3 aylık aldık kendileriyle iletişime geçin isterseniz kaç aylık isterseniz size bilgi verirler
Sizin sonucunuz gayet iyi canım bence .kaç yıldır istiyorsunuz.siz gittiniz mi doktora siz de bir şey var mı
Bana da numarasını verir misinizdedigin aktarin bende interten adresini buldum herhangi bi kur bakmiyorum yani sizin dedigini gibi sorunu anlatip kur isticem sizde bizim hiz peoblemimiz var bu sekilde yaparlar mi bilmiyorum ama adrese gonderiyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?