Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Burda neler oluyo canım ümidini kaybetme düzelir inş hiç yok değil sonuçta artabilir
İleri hareketlilik falan %64 doktor sayı dışında hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bu bizi çok çok üzdü artabilir mi artma imkanı var öı

İleri hareketlilik falan %64 doktor sayı dışında hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bu bizi çok çok üzdü artabilir mi artma imkanı var öı
Canim burada o kadar çok hikaye okudum ki ne değerlerle bebekleri olanlar oldu üzülme takviyler ile sayınız artar hep dua et zamanı geldiğinde olur inşallah

Canim burada o kadar çok hikaye okudum ki ne değerlerle bebekleri olanlar oldu üzülme takviyler ile sayınız artar hep dua et zamanı geldiğinde olur inşallah
Şnsallah canım sayı baya az çok üzüldük insallah rabbimin mucizeleri bitmez

merhaba canım senin tavsiyenle biz de istedik bitkilerden senin de bunlardan miydi ?

Canım naptın bebek nasıl?

yok canim vermedim haftaya pazartesi doktor randevum var o zamana kadar herhangi bi sey yapmicam.
Ay canim cok sevindim konusmustuk seninle Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bize insallah tup bebek icin randevumuzu aldik biz onumuzdeki ay icin oraya hic gitmeden olsa keskedua et banada canim

yok canim hic uzme kendini evet hiz en az 30 olmali ama yukseldiyse insallah devam edee yukselmeye takip edin bizde proced kullaniyoruz 1 ay sonra test vercez eger yukselmezse o zaman belki asilama dusunulebilir kac ay kullandiniz canim takviyeyi ?
SELAM KIZLAR,
BİZİM VARİKOSAL AMELİYATI SONRASI İLERİ HIZ SIFIR ÇIKTI SON TESTTE SAYI : 8
KADIN DOĞUMCU TÜP YAPIN DEDİ. BU DEĞERLERLE ZOR DEDİ.
ÜROLOJİ DR. PROXED ,KLOMEN , TEOKAP VERDİ. İLAÇLARLA ÇOĞALTCAZ DİYOR. VERİYOR 1 AY KULLAN GEL DİYOR. YÜKSELİR Mİ ACABA YA

Kızlar 3 aylık çabanın sonucu. Sanki hiçbir şey yapmamış gibi sonuç aynı çıktı

Eklentiler

• IMG_20191125_143225.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20200127_155543.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 104

Yazmaya üşendim, bunları yapmıştık.

valla canım herseyıde yapmışsınız ya üzüldüm sımdı neden böyle oldu ki dna hasarına falan baktırın olmadı normal sartlarda butun bunlara ragmen artması lazımdı :/
Doktorumuzu değiştircez en başta sonrasina da bakıcaz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…