Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Burda neler oluyo canım ümidini kaybetme düzelir inş hiç yok değil sonuçta artabilir
İleri hareketlilik falan %64 doktor sayı dışında hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bu bizi çok çok üzdü artabilir mi artma imkanı var öı

İleri hareketlilik falan %64 doktor sayı dışında hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bu bizi çok çok üzdü artabilir mi artma imkanı var öı
Canim burada o kadar çok hikaye okudum ki ne değerlerle bebekleri olanlar oldu üzülme takviyler ile sayınız artar hep dua et zamanı geldiğinde olur inşallah

Canim burada o kadar çok hikaye okudum ki ne değerlerle bebekleri olanlar oldu üzülme takviyler ile sayınız artar hep dua et zamanı geldiğinde olur inşallah
Şnsallah canım sayı baya az çok üzüldük insallah rabbimin mucizeleri bitmez

evet kızlar eşimin sıkıntısını anlatmıştım biliyosunuz. ben sivaslıyım ve burda yaşıyorum. eşimin sıkıntısını 1 ay önce öğrendik ama varikosel yoktu doktor bile şaşırmıştı nasıl varikosel olmaz diye. takviye ilaç felan yazdı doktor ama ben almadım. bitki evi diye bi yer var sivasta hemen oraya gittim durumu anlattım bize 3 tane toz halinde bitki karışımı verdi. 2 tanesini 1 er kilo katkısız bala karıştırdık sabah birini akşamda diğerini 1 tatlı kaşığı yedirdim. diğer çayıda akşamları 1.5 su bardağı suya koyum 3 dk kaynattım süzüp ılık içirdim. bunların yanı sıra keçi boynuzu ve inciri zeytin yağında bekletip yedirdim. ve 1 ay sonrada mutlu haberi aldım hamd olsun Rabbime. Önce Allahın izniyle sonrada macunun sayesinde oldu diyorum ben
merhaba canım senin tavsiyenle biz de istedik bitkilerden senin de bunlardan miydi ?

Eklentiler

• 20200121_141242.webp
    20200121_141242.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 114
2017de acilan bi konuyu okurken biraz etkilendim genelde problemler ayni herkes kendi derdine care arayip birbirine moral vermis.
biz onlarin 2019 topigi olalim ve insallah simdi kafamizdaki belirsizliklerle dertlesirken birbirimize bebek haberleri verelim ☺

biz yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz esimi ikna etme surecinden sonra bizde spermdeki sorunlarla tanistik. hic fikir sahibi degilken artik neredeyse tum ayrintilari bilir hale geldim ben kendi surecimi paylasmak istiyorum sizinle. ilk once ben hormon testleri falan yaptim onun disinda doktor vajinal muayeneye yumurta rezervine falan henuz ihtiyac yok dedi benim aklim ama hep esimde bi problem varsadaydi ve kotuyu cagirdim 5 ay gibi bi israr surecinden sonra esime test verdirdim. ilk sonucumuz toplam 39 milyon sperm 15 ileri hareket 20 yavas hareket kalan kisim hareketsiz ve yerinde hareketli 80 de canlilik. bulundugum sehirde sadece bunlara bakilabiliyor. morfolojiyi dna hasari baktirmadik ilk doktorumuz hic bilgi vermeden bize bi ilac yazip gonderdi ben ne soracagimi bile bilmeden odadan ciktim ve basladim arastirmaya sperra diye bi ilac takviyesi bulup kullandik yaninda keciboynuzu ozu onun disinda ufak tefek duzensiz takviyeler.baska bi doktora 1 ay sonra tekrar test verdik ileri hareket 21 yavas 42 ye yukselmis. varikosel icin ultrason gunu verdi ama sehir disina cikmak zorunda kaldik gidemedik hala askida o konu.simdi proxeed plus ve keciboynuzuna devam 2 ayda sure verdik kendimize hala bazi doktorlar icin bu dogal gebelik icin yeter bazilari asilama oneriyor. ben sakinlesip 2 ay denemekten yanayim zaten esimde ben bi daha gitmem yukselmis iste diye aksilik yapip duruyor ☺ sonra kendimde dahil hizli bi tedavi plani yapip baslayacagiz. uzun yazdim ama bu konuyu bu yuzden actim.
sizide tam burda sohbete bilgi ve tecrubelerimizi paylasmaya bekliyorum 😀 bide cikin cikin gelin dersem tam sabah kusagi kadin programlarina doncek burasi 😛
Canım naptın bebek nasıl?

yok canim vermedim haftaya pazartesi doktor randevum var o zamana kadar herhangi bi sey yapmicam.
Ay canim cok sevindim konusmustuk seninle Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bize insallah tup bebek icin randevumuzu aldik biz onumuzdeki ay icin oraya hic gitmeden olsa keske🤗dua et banada canim

yok canim hic uzme kendini evet hiz en az 30 olmali ama yukseldiyse insallah devam edee yukselmeye takip edin bizde proced kullaniyoruz 1 ay sonra test vercez eger yukselmezse o zaman belki asilama dusunulebilir kac ay kullandiniz canim takviyeyi ?
SELAM KIZLAR,
BİZİM VARİKOSAL AMELİYATI SONRASI İLERİ HIZ SIFIR ÇIKTI SON TESTTE SAYI : 8
KADIN DOĞUMCU TÜP YAPIN DEDİ. BU DEĞERLERLE ZOR DEDİ.
ÜROLOJİ DR. PROXED ,KLOMEN , TEOKAP VERDİ. İLAÇLARLA ÇOĞALTCAZ DİYOR. VERİYOR 1 AY KULLAN GEL DİYOR. YÜKSELİR Mİ ACABA YA :( :( :(

Kızlar 3 aylık çabanın sonucu. Sanki hiçbir şey yapmamış gibi sonuç aynı çıktı 😔

Eklentiler

• IMG_20191125_143225.webp
    IMG_20191125_143225.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20200127_155543.webp
    IMG_20200127_155543.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 104
Canım merhaba sayınız çok güzel artmış bizim de sayı hız morfoloji problemi var. Eşime doktor promen k ve marincap birde liste vermiş içinde nohut, buğday ruşeymi, kuzu eti (dana eti ve tavuk yasak), nar, çakşır, badem, fındık, ceviz, keçiboynuzu, muz falan var. Akşamdan zeytinyağına kuru incir koyuyorum sabah kalkınca onu, çakşır suyu ve kuruyemiş koyuyorum onları yiyor. Sabah öğle akşam OMEGA 3 alıyor akşam yemeğinde paketli gıda yedirmiyorum mutlaka mevsim yeşillikleri ile salata yapıyorum yemeklerin üzerine buğday ruşeymi serpip yiyor mevsimi olmayan meyve sebze yemiyoruz haftada bir gün nohut yemeği yapıyorum. Abur cubur ve sigarayı tamamen bıraktı bitter çikolata yiyor sadece. Yemekten sonra çayın yanına kabak çekirdeği koyuyorum. Sonra meyve hazırlıyorum muz, elma mutlaka oluyor birde hergun nar suyu sıkıyor. Sonra yatmadan önce promen k veriyorum ve keçiboynuzu kürünü sevmediği için özünü veriyorum sadece. Havuç suyunu da diğer ay yapıcam keçiboynuzu vermiycem. Sizce yanlış yaptığım bişey var mı?

Yazmaya üşendim, bunları yapmıştık.

valla canım herseyıde yapmışsınız ya üzüldüm sımdı neden böyle oldu ki dna hasarına falan baktırın olmadı normal sartlarda butun bunlara ragmen artması lazımdı :/
Doktorumuzu değiştircez en başta sonrasina da bakıcaz işte

Back
X