ama morfolojiyi bilmiyormusunuz?saol canin sizede kismer olsun insallah. sayi iyiydi 56 milyon hiz azdi 21di ileri hiz. yavas ileri hiz 44tu dokroe olur toplam 60i geeciyor demisti bize.
yok hic baktirmadik biz morfolojiyeama morfolojiyi bilmiyormusunuz?
bir kaç gün önce bu msj buraya yazmıştım ve bu ay kesinlikle olmaz diye daha çok yolumuz var diye düşünüyordum çünkü hızımız çok düşüktü ama dün addetime bir gün kala içimden bir ses test yap yoksa yine bekliyceksin zaten dedi dedim bari yumurtlama testi yapayım silik olursa zaten hamilelik yapıp testimi boşa harcamıyım yaptım ve ne göreyim yumurtlama günümden bile koyu hemen hamilelik testi yaptım ve hemen çıktı ikinci cizgi eşim geldi hemen kan vermeye gittik çünkü bir kimyasalım vardı haziran ayından 9.5 çkmıştı ozamanda değerim ama sonra 3 çıktı sonra hastalandım zaten ve kan testimte 107.4 çıktı sevinme sevinememe arasında kaldık ya buda kimyasalsa diye cuma günü tekrar vericem kan inşallah artarMerhabaa yaklaşık 15 20 günüür burayı takip ediyorumm burdan çok blgi aldımm eşimn sonucu düzelme olursa yazıcamm demişttmm bizm ilk testimizdee total sper 84.4 milyon çıkmıştı şimdi 236mlyn olmşş sperm kanstryonu 42.4 den 118.3 çıkmış ileri hız 0.2 den 2.7 yavaş ileri 0.2 den 17.8 toplm hareket 9dan 29.4 olmşş şu ileri hzmzz daha şükselmeli inşlhh düzlirr odaa
canım benimde dün buna yakın çıkmıştı testimde 107 çıktı seninde o değerlere yakın çıkıcaktır
senin adetin gelmemis daha galiba canim benim mi bi kac gecti bu sekilde cikticanım benimde dün buna yakın çıkmıştı testimde 107 çıktı seninde o değerlere yakın çıkıcaktır
aynen canım bugün adet günüm ama dün meraktan yaptım ve çıktı seninki gibi falandı 11 12 aralık pikti 13 aralık silikti benim canımsenin adetin gelmemis daha galiba canim benim mi bi kac gecti bu sekilde cikti
ama canim ben gece 1 gibi yaptim idrara sık ciktigimdan az bekelmisti 1 2 saat falan o etkilermi bilmiyorum.
ben ovu kullanmadim ama ayin 10nu degerlendirdim 9unda akinti vardi. yumurtkama diye dusunup degerlendirdim insallah tutmustur ben kanda gormeden emin olamiyorumaynen canım bugün adet günüm ama dün meraktan yaptım ve çıktı seninki gibi falandı 11 12 aralık pikti 13 aralık silikti benim canım
yok canim 4te ara dediler. bekliyorum.çıkmadı mı canım daha sonucun
ben ovu kullanmadim ama ayin 10nu degerlendirdim 9unda akinti vardi. yumurtkama diye dusunup degerlendirdim insallah tutmustur ben kanda gormeden emin olamiyorum
canım belli olunca yaz mutlakayok canim 4te ara dediler. bekliyorum.
Tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsuncanim gittim 500 degerim ☺
Hayirli olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahcanim gittim 500 degerim ☺
Ayy tebrik ederim canım çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza bize de dua etcanim gittim 500 degerim ☺
Tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun
Ayy tebrik ederim canım çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza bize de dua et
Hayirli olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
kizlar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim hepinize cok dua edicem hersey vakti gelinceymis ben neler yasadim gecmez sandim gecti bitti Allah. hayirlisini nasip etsin hepimizeTebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun
Canm çokk iyi çkmşşş gözün aydınn senin adettn geçmşti dimiicanim gittim 500 degerim ☺
evet canim 4 gun falan gecmistiCanm çokk iyi çkmşşş gözün aydınn senin adettn geçmşti dimii
Hayırlı olsun :) Nelere dikkat ettiniz bu ay ? Ovulasyon testi yapmış miydin, ilişkiden ne kadar süre sonra banyo yaptın :) Biz de deniyoruz kaç aydırcanim gittim 500 degerim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?