Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim bi netlessin bakalim herkes oturup gunlerce dua edicem.Bence var canım gayet net yarın test ver inş kanda da çıkar .darısı bizlere![]()
inşallah hamilesindir canım hemen kan vermeye git sabah
Çizgi belirgin canım inşallah kandada çıkar
inşallah hamilesindir canım hemen kan vermeye git sabah
insallah kizlar suan cok saskinim o yuzden tepki veremiyorummm ama hayirlisiyla vardie insallah.Çizgi belirgin canım inşallah kandada çıkar![]()
Anka tebrik ederim
canim cok tesekkur ederim birazdan gidicemAnka tebrik ederim
Bariz belli canım.
Hemen kan vermeye gitmelisin bence![]()
oo maşallah hadi gözün aydın canım. kan verdin mi
.oo maşallah hadi gözün aydın canım. kan verdin mi
.oo maşallah hadi gözün aydın canım. kan verdin mi
hadi hadi kalk oyalanma çabuk.
saol canim daha vermedim birazdan gidicem vermeye![]()
3 saatlik uykuyla duruyorum nerdeyse bi toparlanamadim heycandan galibahadi hadi kalk oyalanma çabuk
olur öyle. kan ver sonra sonuçla toparlanırsın3 saatlik uykuyla duruyorum nerdeyse bi toparlanamadim heycandan galiba![]()
kan verip geldim sonucu bekliyorum dua et canim :)olur öyle. kan ver sonra sonuçla toparlanırsın
Allah'ın izniyle pozitif çıkacak öyle hissediyorumkan verip geldim sonucu bekliyorum dua et canim :)
insallah canim Allah buyukAllah'ın izniyle pozitif çıkacak öyle hissediyorum
hayirli olsun. allahim kolay gebelik versin.insallah canim Allah buyuk
saol canin sizede kismer olsun insallah. sayi iyiydi 56 milyon hiz azdi 21di ileri hiz. yavas ileri hiz 44tu dokroe olur toplam 60i geeciyor demisti bize.hayirli olsun. allahim kolay gebelik versin.
sizin esinizin sperm sayisi, hareketilik ve morfoloji en son testte kacti?
Hayrlı olsun canm kullandgnz ilaç felan oldu mu ek olarak yaptgnz bişey. Bide morfoloji kaçtı sizdesaol canin sizede kismer olsun insallah. sayi iyiydi 56 milyon hiz azdi 21di ileri hiz. yavas ileri hiz 44tu dokroe olur toplam 60i geeciyor demisti bize.