• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
morfolojiye hic baktirmadik canim biz ilk ay sonuclardan sonra sperra kullandik o yukseltti ondan sonra proxeed plus aldik ama haftaya bakacaktik tekrardan degerlere o yuzden bilmiyorum suan kac keciboynuzu ozunu her gun yedi esim genelde bitter cikilota narda sık tuketti bu ay macun aldik ama onu hic yemedi biz oyle dakik ve cok sey kullanmadik arada polen yerdi kavanozu bile bitirmedi bali cok yer esim ama bence bize ii gelen takviy ikac ve keciboynuzu.

Merhabaa yaklaşık 15 20 günüür burayı takip ediyorumm burdan çok blgi aldımm eşimn sonucu düzelme olursa yazıcamm demişttmm bizm ilk testimizdee total sper 84.4 milyon çıkmıştı şimdi 236mlyn olmşş sperm kanstryonu 42.4 den 118.3 çıkmış ileri hız 0.2 den 2.7 yavaş ileri 0.2 den 17.8 toplm hareket 9dan 29.4 olmşş şu ileri hzmzz daha şükselmeli inşlhh düzlirr odaa🙏🙏🙏
bir kaç gün önce bu msj buraya yazmıştım ve bu ay kesinlikle olmaz diye daha çok yolumuz var diye düşünüyordum çünkü hızımız çok düşüktü ama dün addetime bir gün kala içimden bir ses test yap yoksa yine bekliyceksin zaten dedi dedim bari yumurtlama testi yapayım silik olursa zaten hamilelik yapıp testimi boşa harcamıyım yaptım ve ne göreyim yumurtlama günümden bile koyu hemen hamilelik testi yaptım ve hemen çıktı ikinci cizgi eşim geldi hemen kan vermeye gittik çünkü bir kimyasalım vardı haziran ayından 9.5 çkmıştı ozamanda değerim ama sonra 3 çıktı sonra hastalandım zaten ve kan testimte 107.4 çıktı sevinme sevinememe arasında kaldık ya buda kimyasalsa diye cuma günü tekrar vericem kan inşallah artar :dua:

canım benimde dün buna yakın çıkmıştı testimde 107 çıktı seninde o değerlere yakın çıkıcaktır :anneadayı:
senin adetin gelmemis daha galiba canim benim mi bi kac gecti bu sekilde cikti
ama canim ben gece 1 gibi yaptim idrara sık ciktigimdan az bekelmisti 1 2 saat falan o etkilermi bilmiyorum.

senin adetin gelmemis daha galiba canim benim mi bi kac gecti bu sekilde cikti
ama canim ben gece 1 gibi yaptim idrara sık ciktigimdan az bekelmisti 1 2 saat falan o etkilermi bilmiyorum.
aynen canım bugün adet günüm ama dün meraktan yaptım ve çıktı seninki gibi falandı 11 12 aralık pikti 13 aralık silikti benim canım

aynen canım bugün adet günüm ama dün meraktan yaptım ve çıktı seninki gibi falandı 11 12 aralık pikti 13 aralık silikti benim canım
ben ovu kullanmadim ama ayin 10nu degerlendirdim 9unda akinti vardi. yumurtkama diye dusunup degerlendirdim insallah tutmustur ben kanda gormeden emin olamiyorum

Tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun :KK200:
Ayy tebrik ederim canım çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza bize de dua et
Hayirli olsun canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun :KK200:
kizlar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim hepinize cok dua edicem hersey vakti gelinceymis ben neler yasadim gecmez sandim gecti bitti Allah. hayirlisini nasip etsin hepimize

Back
X