Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Promen k 3 ay bizde kullandık onun arkasından incir kürü ve macunhane sayfasından macun almistik hangisi faydalı oldu bilmiyorum.ama evicap kullanan çok e vitamini önemliymiş
İncir kürünü bende yapıyorum hergun omega 3ün içinde 100 mg E vitamini var promenknın içinde de 100 mg var toplamda günlük 200 mg E vitamini alıyor yeterli mi acaba

İncir kürünü bende yapıyorum hergun omega 3ün içinde 100 mg E vitamini var promenknın içinde de 100 mg var toplamda günlük 200 mg E vitamini alıyor yeterli mi acaba
200 mg vitamin öneriyorlar genellikle ben bide morfoloji için çoban çökerten çayı yapıyorum faydalı diye okumuştum

Canm bidaha kan verdin mi?

yok canim vermedim haftaya pazartesi doktor randevum var o zamana kadar herhangi bi sey yapmicam.
Canım aldığın macunu kardeşime vercem demiştin kullanıp sonuç alırsa yazabilir misin bende bir ay daha deneyip olmazsa o macndan yaptırmayı düşünüyorum

Canım aldığın macunu kardeşime vercem demiştin kullanıp sonuç alırsa yazabilir misin bende bir ay daha deneyip olmazsa o macndan yaptırmayı düşünüyorum
tamam canim haberdar ederim suan gondermedim daha ama gondercem kisa zamanda.

Ne kullandınız yükselmesi için birde morfolojiniz kaçtı?

Ne kullandınız yükselmesi için birde morfolojiniz kaçtı?
doktor bize klomen devit b12 vitamini folibol ve şu pahalı ilaçlarından birini vermişti onun ismi şuan aklımda yok eve gidince bakar yazarım biz ilk olarak paketli ürün abur cubur yemeyi bıraktık her akşam havuç portakal ve mandalina suyu sıktım içti her gün bir muz kuruyemiş fındık fıstık badem kaju gibi haftada bir gün kesin balık nohut yemeği salata karnıbahar brokoli falan eti yemedik elimizden geldiğince tavuk zaten yemeyin demişti doktor

Benim eşime de tavuk et yeme demiş bizde yemiyoruz haftada bir nohut yada kuru fasulye yapıyorum 2 ay boyunca ceviz fındık badem yer fıstığı yedi bu ay almadık sadece ceviz yiyor her akşam muz portakal elma yiyor keçiboynuzu özü yediği için havuç suyu vermedim ama salatalara koydum biraz nar suyu sıktım nerdeyse her gün. Şimdi kv bizde kalıyor bişey yapamıyorum günlük çakşır kaynatıp iciriyordum birde zeytinyağında bekletilmiş kuru incir kabak çekirdeği yiyor. Dediğin gibi abur cuburu paketli gıdayı en önemlisi sigarayı biraktik sağlıksız olan her şeyi hayatımızdan çıkardık eşim bol giymeye dikkat ediyor inşallah faydasını görürüz bizde 2 ay oldu henüz. Doktor promen k ve omega 3 vermişti verdiği omega 3ün epa ve dha oranı düşüktü onu degistirdim ben.

canım inanarak yaptınmı gerçekten faydası oluyor değerlerini bilmiyorum ama bizim ileri hız gerçekten çok kötüydü sayımız iyiydi ama ilk testimizde yüzde 91 hareketsizdi düşün ikinci testimizde 70 lerde bir şeye düşmüştü allahın izniyle sen inan düzelicektir bu arada tek paketli gıdamız bitter çikolataydı canım onuda yedirmiştim her gün olmasada arada yiyordu bu yüksek olan kakao oranı ondan almıştık

Canım ikinci sayfada değerlerimiz var biz bitter çikolatayı evden eksik etmiyoruz hergun yiyor. Ama en büyük sorunumuz 0 olan morfoloji onu düzeltebilsek diğer değerler daha kolay yükseliyor

Canım ilk sayfada değerlerimiz var biz bitter çikolatayı evden eksik etmiyoruz hergun yiyor. Ama en büyük sorunumuz 0 olan morfoloji onu düzeltebilsek diğer değerler daha kolay yükseliyor
değerleriniz aslında iyi morfoloji dışında morfolojide düzelicektir mutlaka düzenlen çok okumuştum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…