Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bugun tam 30. gun ben takvimimi heveslenmeyim diye 30 gune ayarlamistim 27 28 29 da olurum genelde ama 1 defa 30. gundede oldum yani tam gecti diyemiyorum bugun yarinda gecsin o zaman diyebilecegim ama kismet cok korkarak bekliyorum bugun.
anladım canım peki adet olacağın zaman vücudun nasıl olur şimdi ayırt ettiğin bişey var mı

anladım canım peki adet olacağın zaman vücudun nasıl olur şimdi ayırt ettiğin bişey var mı
normalde karnimda bacaklarimda agri olurdu anlardim o gun adet olacagimi. simdi hic bi sey yok sabaha kadar yurumusum gibi bacaklarim agriyordu hep agridigi gibi degil ama oda gecti simdi. bi kac gun once sol kasigimdaki agri uyutmadi bazen batardi ama hic boyle hissetmemistim yinede hic biri ayritici degil benim icin sadece bi sey hissettim nerdeyse 3 yada 4 saat bir hic yememisim gibi acikiyorum bu bi belirtimi bilmiyorum. teste yapmicam o tek cizgi beni cok uzuyor.

bence test yapman daha mantıklı varsa bayram edersin yoksada en azından oldum mu olmadım mı durmadan tuvalete gitmekten bi belirti aramaktan kurtulursun

bence test yapman daha mantıklı varsa bayram edersin yoksada en azından oldum mu olmadım mı durmadan tuvalete gitmekten bi belirti aramaktan kurtulursun
aslinda oylede o kadar umudum yokki bende hep derdim varsa erken sevinmis oluruz yoksa zaten adet gelir diye simdi elim gitmiyor bi turlu bugunde olsazsam aksam alip sabah yaparim belki

aslinda oylede o kadar umudum yokki bende hep derdim varsa erken sevinmis oluruz yoksa zaten adet gelir diye simdi elim gitmiyor bi turlu bugunde olsazsam aksam alip sabah yaparim belki
ben öyle yapardım hep umutla beklemek daha zor sanki. bakıyodum tek çizgi en azından yok diyip adeti bekliyodum

ben öyle yapardım hep umutla beklemek daha zor sanki. bakıyodum tek çizgi en azından yok diyip adeti bekliyodum
bende genelde negatif gorunce hemen adet olurum genelde ama bu ay oyle beklemedim de olur diye aslinda ben gec yumurtladim o yuzden adet gec kaldi bence keske bebek olsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…