tesekkur ederim canim benim esimde hiz problemi vardi ovu testi ilk zamanlarda kullandim olmayinca biraktim ama akontimdan anliyordum iliskide ole surekli olmadi akonti oldu ertesi gun iliski bi akinti daha oldu ertesi gun yine iliski oldu valla kizlar banyoya falan dikkat etmedim sadece iliskiden sonra 5 dakka falan esim cikmadi oyle.Hayırlı olsun :) Nelere dikkat ettiniz bu ay ? Ovulasyon testi yapmış miydin, ilişkiden ne kadar süre sonra banyo yaptın :) Biz de deniyoruz kaç aydır
ee eşine söyledin mi? kız desene o ilaçları da boşuna aldınkizlar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim hepinize cok dua edicem hersey vakti gelinceymis ben neler yasadim gecmez sandim gecti bitti Allah. hayirlisini nasip etsin hepimize
evrt canim idrar testini benden once esim gordu o kadar kotu oldum ki titremekten o aldi eline bekledi 5 dakka sonra baktik :) aynen ben hic kullanmadim esinde 1 gun kullandi ama napaim saglik olsun cocukluk arkadasim var ona vercem kendi abimdede ayni problem var esiminkinide ona veririm onlara vesile olsamda yeter bana :)ee eşine söyledin mi? kız desene o ilaçları da boşuna aldın
Değerleri düşük canım varikosel falan var mu eşinizde tedavi olması gerekebilirKizlar bu test Kasım ayında yapmıştık yorumlayabilecek olan varmi
mrb canım. Bizimde aynı problem.. Vardı hatta sizin durum bizimkinden iyi yani. Öyle diyebilirim ama morfoloji de çok. Önemli o ada baktirmwnizi tavsiye ederim morfoloji spermin yumurtayı delme kapasitesi o bozuk. Olduğu zamanda gebeliğe engel. Teşkil edebiliyor birde iki ay az ileri hareket düzeyi fena dgl bnce Bi 6 ay deneyin varikosel. Kaybakliysa ameliyattan sonra bir yıl. Ztn doğal yoldan denemelisiniz öle o kadar çabuk olmuyo malesef2017de acilan bi konuyu okurken biraz etkilendim genelde problemler ayni herkes kendi derdine care arayip birbirine moral vermis.
biz onlarin 2019 topigi olalim ve insallah simdi kafamizdaki belirsizliklerle dertlesirken birbirimize bebek haberleri verelim ☺
biz yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz esimi ikna etme surecinden sonra bizde spermdeki sorunlarla tanistik. hic fikir sahibi degilken artik neredeyse tum ayrintilari bilir hale geldim ben kendi surecimi paylasmak istiyorum sizinle. ilk once ben hormon testleri falan yaptim onun disinda doktor vajinal muayeneye yumurta rezervine falan henuz ihtiyac yok dedi benim aklim ama hep esimde bi problem varsadaydi ve kotuyu cagirdim 5 ay gibi bi israr surecinden sonra esime test verdirdim. ilk sonucumuz toplam 39 milyon sperm 15 ileri hareket 20 yavas hareket kalan kisim hareketsiz ve yerinde hareketli 80 de canlilik. bulundugum sehirde sadece bunlara bakilabiliyor. morfolojiyi dna hasari baktirmadik ilk doktorumuz hic bilgi vermeden bize bi ilac yazip gonderdi ben ne soracagimi bile bilmeden odadan ciktim ve basladim arastirmaya sperra diye bi ilac takviyesi bulup kullandik yaninda keciboynuzu ozu onun disinda ufak tefek duzensiz takviyeler.baska bi doktora 1 ay sonra tekrar test verdik ileri hareket 21 yavas 42 ye yukselmis. varikosel icin ultrason gunu verdi ama sehir disina cikmak zorunda kaldik gidemedik hala askida o konu.simdi proxeed plus ve keciboynuzuna devam 2 ayda sure verdik kendimize hala bazi doktorlar icin bu dogal gebelik icin yeter bazilari asilama oneriyor. ben sakinlesip 2 ay denemekten yanayim zaten esimde ben bi daha gitmem yukselmis iste diye aksilik yapip duruyor ☺ sonra kendimde dahil hizli bi tedavi plani yapip baslayacagiz. uzun yazdim ama bu konuyu bu yuzden actim.
sizide tam burda sohbete bilgi ve tecrubelerimizi paylasmaya bekliyorumbide cikin cikin gelin dersem tam sabah kusagi kadin programlarina doncek burasi
konu sahibi artık hamile canımmrb canım. Bizimde aynı problem.. Vardı hatta sizin durum bizimkinden iyi yani. Öyle diyebilirim ama morfoloji de çok. Önemli o ada baktirmwnizi tavsiye ederim morfoloji spermin yumurtayı delme kapasitesi o bozuk. Olduğu zamanda gebeliğe engel. Teşkil edebiliyor birde iki ay az ileri hareket düzeyi fena dgl bnce Bi 6 ay deneyin varikosel. Kaybakliysa ameliyattan sonra bir yıl. Ztn doğal yoldan denemelisiniz öle o kadar çabuk olmuyo malesef
Aaaa masaalh bnde hamileyim şu an yeni ama henüz dört beş haftalık biseykonu sahibi artık hamile canımsizin ilk değerleriniz nasıldı siz de hamilelik var mu
Bizim. Kötüydü baya ya ama varikosel. Amiliyati geçirdi eşim sonra baya vitamin filan kullandı. O şekilde toprladiAaaa masaalh bnde hamileyim şu an yeni ama henüz dört beş haftalık bisey
2017 varikoselden ameliyat olmuştu ama gelişmeden sonra geri düşmüştü bu son verdiğimiz testDeğerleri düşük canım varikosel falan var mu eşinizde tedavi olması gerekebilir
Varikosel amaleyetinden sonra degerleriniz yukseldimi bizim değerlerimiz geri düşmüştü ameliyattan sonraBizim. Kötüydü baya ya ama varikosel. Amiliyati geçirdi eşim sonra baya vitamin filan kullandı. O şekilde toprladi
canim biz tam 11 aydir deniyorduk ilk once ben hormonlarima baktirdim tsh yuksekti dusuruldu sonra esime cok israr ettim sen git spemde problem yoksa ben tum kontrolleri yaptiryim diye ama ikna olmasi 6 ayi buldu ilk ekimde gitti esim yasadigimiz sehrin laboratuari cok gelismis degildi o yuzden morafoloji ml deki sperm sayimiz gibi ayriliyi bilmiyoruz ama 44 milyon sperm sayisi 15 ileri hizli 10 yavas hareketli 45 50 gibi hareketsiz 80 de canlilik orani vardi ilk urolog adini hic duymadigim bi ilac yazdi ve hic yorum yapmadi ben burda arastirarak sperra isimli takviyeyi almaya karar verdim eczaci da bize l karninin hareket icin en onemlisi dedi o ilacin icinde de o vardi. bi ay duzenli ilac kullandi ama yaninda arada unutuyorsu keciboynuzu ozu icti. bi sonraki ay test verdik toplam sperm 56 milyon ileri hareket 21 yavas hareket 44 olmustu bize doktor ultrason cektirin dedi 15 gun sonraya gun verdi ama gidemedik biz ultrasonada. sperranin bittigi ay proxeed plus denemek istedim onu aldik tam paket bitene kadarda onu kullandi onumuzdeki haftaya randevu almistik tekrar baktiecaktik ama cok sukue bebegimizi randevudan once ogrendik bz toplamda 1 2 ay kullandik takviye bunlarin yaninda ne kadar faydasi oldu bilmem bitter cikolata her aksam yedi nar yedi 2 3 gune bir nohut yemegi haftada bir yaptim ve keciboynuzu ozunu hic birakmadik bazen sabah aksam atladigi oluyordu. sigarayi azaltti ama oyle cok degil gunde 5 tane falan iciyordu. bide benim en cok iliski sıklıgi kafami karistoriyordu cunku 3 gunluk perhizle bu sonuc cikiyorsa hergun iliski olsugunda hizon dusecegine inaniyordum. ovu testi kullanmadim ama ben cumartesi akinti gordum pazar degerlendirdim pazartesi bi akinti daha gordum pazartesiyi degerlendirdim baskada iliski olmadi. aklima gelen her sey burda sperra bizim hizi artirsi ozellille yavas hareket 15ten 44e cikinca doktor bu deger ii olur demisti. kizlar manevi olarakta ben hep meryem suresini okudum cok dua ettik tabi insallah hayirlisini verir Allah hepimize bende saglicakla kalp atisini duyarim. aklimdakilerin hepsini yazdim yinede bi sey olursa cevaplarim.ayyyyyanka3334 canım hayırlı olsun ınsallah cok sevindim.
bende bu grubu takip ediyordum, müsait oldugunda anlatırmısın ilk düşük olan değerleriniz kaçtı? sonradan neler kullandınız? ve kaça yükseldi?
Nasıl oldu her aşamasını anlatırmısın :)
canim biz tam 11 aydir deniyorduk ilk once ben hormonlarima baktirdim tsh yuksekti dusuruldu sonra esime cok israr ettim sen git spemde problem yoksa ben tum kontrolleri yaptiryim diye ama ikna olmasi 6 ayi buldu ilk ekimde gitti esim yasadigimiz sehrin laboratuari cok gelismis degildi o yuzden morafoloji ml deki sperm sayimiz gibi ayriliyi bilmiyoruz ama 44 milyon sperm sayisi 15 ileri hizli 10 yavas hareketli 45 50 gibi hareketsiz 80 de canlilik orani vardi ilk urolog adini hic duymadigim bi ilac yazdi ve hic yorum yapmadi ben burda arastirarak sperra isimli takviyeyi almaya karar verdim eczaci da bize l karninin hareket icin en onemlisi dedi o ilacin icinde de o vardi. bi ay duzenli ilac kullandi ama yaninda arada unutuyorsu keciboynuzu ozu icti. bi sonraki ay test verdik toplam sperm 56 milyon ileri hareket 21 yavas hareket 44 olmustu bize doktor ultrason cektirin dedi 15 gun sonraya gun verdi ama gidemedik biz ultrasonada. sperranin bittigi ay proxeed plus denemek istedim onu aldik tam paket bitene kadarda onu kullandi onumuzdeki haftaya randevu almistik tekrar baktiecaktik ama cok sukue bebegimizi randevudan once ogrendik bz toplamda 1 2 ay kullandik takviye bunlarin yaninda ne kadar faydasi oldu bilmem bitter cikolata her aksam yedi nar yedi 2 3 gune bir nohut yemegi haftada bir yaptim ve keciboynuzu ozunu hic birakmadik bazen sabah aksam atladigi oluyordu. sigarayi azaltti ama oyle cok degil gunde 5 tane falan iciyordu. bide benim en cok iliski sıklıgi kafami karistoriyordu cunku 3 gunluk perhizle bu sonuc cikiyorsa hergun iliski olsugunda hizon dusecegine inaniyordum. ovu testi kullanmadim ama ben cumartesi akinti gordum pazar degerlendirdim pazartesi bi akinti daha gordum pazartesiyi degerlendirdim baskada iliski olmadi. aklima gelen her sey burda sperra bizim hizi artirsi ozellille yavas hareket 15ten 44e cikinca doktor bu deger ii olur demisti. kizlar manevi olarakta ben hep meryem suresini okudum cok dua ettik tabi insallah hayirlisini verir Allah hepimize bende saglicakla kalp atisini duyarim. aklimdakilerin hepsini yazdim yinede bi sey olursa cevaplarim.
[/QUOTE canım tekrar kan verdin mi sonucun ne çıktı kalp atışını duyana kadar insan rahat edemiyormuş dedikleri gibiymiş
Evicapla proxed kullanıyo eşim Bi sıkıntısı olacagını sanmıyorum vitamin zaten hepsiKizlar eşim evicap ve çinko kullanıyor sperra ilacindan almayı düşünüyorum bunlar bittikten sonrami kullanmaya başlasa yoksa bunlarla birlikte mi kullansa hepsi bir kullanip zarar olur mu ki
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsincanim biz tam 11 aydir deniyorduk ilk once ben hormonlarima baktirdim tsh yuksekti dusuruldu sonra esime cok israr ettim sen git spemde problem yoksa ben tum kontrolleri yaptiryim diye ama ikna olmasi 6 ayi buldu ilk ekimde gitti esim yasadigimiz sehrin laboratuari cok gelismis degildi o yuzden morafoloji ml deki sperm sayimiz gibi ayriliyi bilmiyoruz ama 44 milyon sperm sayisi 15 ileri hizli 10 yavas hareketli 45 50 gibi hareketsiz 80 de canlilik orani vardi ilk urolog adini hic duymadigim bi ilac yazdi ve hic yorum yapmadi ben burda arastirarak sperra isimli takviyeyi almaya karar verdim eczaci da bize l karninin hareket icin en onemlisi dedi o ilacin icinde de o vardi. bi ay duzenli ilac kullandi ama yaninda arada unutuyorsu keciboynuzu ozu icti. bi sonraki ay test verdik toplam sperm 56 milyon ileri hareket 21 yavas hareket 44 olmustu bize doktor ultrason cektirin dedi 15 gun sonraya gun verdi ama gidemedik biz ultrasonada. sperranin bittigi ay proxeed plus denemek istedim onu aldik tam paket bitene kadarda onu kullandi onumuzdeki haftaya randevu almistik tekrar baktiecaktik ama cok sukue bebegimizi randevudan once ogrendik bz toplamda 1 2 ay kullandik takviye bunlarin yaninda ne kadar faydasi oldu bilmem bitter cikolata her aksam yedi nar yedi 2 3 gune bir nohut yemegi haftada bir yaptim ve keciboynuzu ozunu hic birakmadik bazen sabah aksam atladigi oluyordu. sigarayi azaltti ama oyle cok degil gunde 5 tane falan iciyordu. bide benim en cok iliski sıklıgi kafami karistoriyordu cunku 3 gunluk perhizle bu sonuc cikiyorsa hergun iliski olsugunda hizon dusecegine inaniyordum. ovu testi kullanmadim ama ben cumartesi akinti gordum pazar degerlendirdim pazartesi bi akinti daha gordum pazartesiyi degerlendirdim baskada iliski olmadi. aklima gelen her sey burda sperra bizim hizi artirsi ozellille yavas hareket 15ten 44e cikinca doktor bu deger ii olur demisti. kizlar manevi olarakta ben hep meryem suresini okudum cok dua ettik tabi insallah hayirlisini verir Allah hepimize bende saglicakla kalp atisini duyarim. aklimdakilerin hepsini yazdim yinede bi sey olursa cevaplarim.
Onuda kullanmaya başlayalım bakalımEvicapla proxed kullanıyo eşim Bi sıkıntısı olacagını sanmıyorum vitamin zaten hepsi
Promen k 3 ay bizde kullandık onun arkasından incir kürü ve macunhane sayfasından macun almistik hangisi faydalı oldu bilmiyorum.ama evicap kullanan çok e vitamini önemliymişBiz promen k ve omega 3 kullanıyoruz bende mi evicap alsam morfoloji sorunumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?