Deneyin şansınızı benim eşim 5-6 ay kullandı. Tabi beslenmeye dikkat etmelisiniz. Doktor bize günde bir ısırgan otu çayı, haftada 1-2 nohut yemeği kuru incir kuru üzüm hergun bir havuç bunları eksik etmeyeceksiniz dedi ve çok şükür ise yaradı. Dua edin sağlıkla kucagima alayım. Size de nasip etsin Allah
İnşaallah teşekkür ederim.

Genetik inceleme de temiz çıktılar mı? Yani genetiği iyi embriyo transferi de mi tutmadı 😔
Bundan önceki denemede 10 embriyonun 8i kötü çıktı, son 2 taneyi genetik incelemeye göndermeden transfer ettirdik tutmadı.
Bu defa 13 embriyo oldu, hiçbirini genetiğe göndermedik. 8 tanesi 5. güne ulaştı, 2 tane transfer edildi, kalan 6 tane donduruldu.
Taze transfer edilen 2 embriyo tutmadı. Kaliteleri iyiydi ama tutmadı.
Birkaç ay önce arkadaşım genetik iyi gelen embriyoyu transfer ettirdi, karnında öldü 5buçuk aylıkken.
Yani genetik testler de çok net değil gibi :(

Valla önemli olan döllenmesi değil ki, 3. Güne 4 embriyo gelebildi, 5. Güne gelen embriyoları genetiğe gönderelim sağlam olanları donduralım dediler sadece 1 tane embriyo 5e gelebildi onda da sağlıklı bir görünüm yokmuş 😔 Kısacası bana 3. Gün embriyosu transferi bile yapsalar belki pozitifi görürdüm ama gebelik ilerlemezdi çünkü embriyolar sağlıklı değil. Bence DNA hasarından
Suanki tedavinizde mi öyle oldu? Tabi önemli olan o değil sadece de anlatmak istediğim DNA hasarı değil sadce sorun. Bende de yumurta kalitesizliği var demek ki hiç döllenmiyor. Ankaradayken Kaan Aydosa gitseydinizr belki işe yarar tedavisi.

Deneyin şansınızı benim eşim 5-6 ay kullandı. Tabi beslenmeye dikkat etmelisiniz. Doktor bize günde bir ısırgan otu çayı, haftada 1-2 nohut yemeği kuru incir kuru üzüm hergun bir havuç bunları eksik etmeyeceksiniz dedi ve çok şükür ise yaradı. Dua edin sağlıkla kucagima alayım. Size de nasip etsin Allah
İnşaallah sağlıklı bir sekilde kucaginiza alirisiniz🤲

Biz de tüp bebek tedavisine başladık, eşimin sperm DNA hasarı %34 morfoloji 0 , buna rağmen ımsı tekniği ile en iyilerini seçeriz dediler. 0 morfoloji ile gebelik çok elde ettik dediler. Yaş 40 olunca da beklemek istemediler 😔 Laboratuvar iyi ise umut vardır 🙏🏻
DNA hasar olunca picsi öneriyorlar dna hasarınolmayabları seçiyorlar onu sorun

Duanız için Allah razı olsun. İnşallah sizde öyle, tez zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız...(Amin)
Merhaba. Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de eşimin dna hasarı %38 den %8 kere düştü çok şükür. Sperm sayısında da yükselme oldu. Yine çok değil ama 19 milyonlarda çıktı. Doktor 6 ay deneyin dedi. Biz henüz 2.aydayız ama sanırım umutsuzluğa düşüyoruz 😥 sizin kaçıncı ayda oldu?

Merhaba. Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de eşimin dna hasarı %38 den %8 kere düştü çok şükür. Sperm sayısında da yükselme oldu. Yine çok değil ama 19 milyonlarda çıktı. Doktor 6 ay deneyin dedi. Biz henüz 2.aydayız ama sanırım umutsuzluğa düşüyoruz 😥 sizin kaçıncı ayda oldu?
Teşekkür ederim güzel duanız için. Düşmeyin umutsuzluğa olur inşallah. Benim hemen oldu ama böyle derken gerçekten çok korkuyorum nazar değecek diye çünkü uğraştık ağladım olmuyor diye başına birşey gelmesinden çok endişe duyuyorum birde daha yeni bir gebelik 3 ayı atlatmadim. Ben hamile kaldığım ay proxfemim adında takviye kullanmıştım belki o da destek olmuştur. Çünkü kadın doğum doktoru kaliteli yumurtlama için çok faydalı bu takviye demişti eşim kendi takviyesini kullaniyordu zaten bende bunu kullandım kutum bitmeden haberi aldım. Allah sana da nasip etsin sağlıkla en kısa sürede inşallah. Benimde sağlıkla kucagima almayı nasip etsin. Çocuk olmadan olacak mı korkusu olunca devam edecek mi sağlıklı mı korkusu bitmiyor. Allah'a şükürler olsun çok şükür ne kadar şükür etsem az.

Merhaba ,hormon kullandı mı eşiniz ? Yoksa sadece antioksidan mı kullandı? Doktoru kimdi
Kaç ayda düştü bu değere
Birde şuan ilaçlara devam ediyo musunuz düzelmiş olsa bile

Back
X