Erkek İnfertilitesi Sperm degerleri boyle olup hamile olan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Keciboynuzu kurunu yaptim ilk ay sabah aksam daha sonralari gece yatmadan iciyor sabahlari 1 fincan caksir suyu aktarlarda bulabilirsiniz ve 1 gun zeytinyaginda bekletilmis 2 incir yedi her sabah ac karna birde yine sabahlari arisutu bal polen karisimi yedi 1 tatli kasigi
Bu kürlerle doğal yoldan mı hamile kaldın? Ve de morfoloji sorunu var mıydı?

Arkadaşlar sizce değerler nasıl dr soramadık henüz

Eklentiler

• 3BB9EF15-D453-4290-AF52-9BA323C7E441.jpeg
    3BB9EF15-D453-4290-AF52-9BA323C7E441.jpeg
    142,1 KB · Görüntüleme: 225
Merhaba canım hayırlı olsun tebrik ederim hamilesin süreçlerini yazar mısın?
Çok teşekkr ederm Canm inankii sanırm olmicak dediğim zamanda oldu..hep derlerdi üatne düşmeyn ozamn oluyo diye..eşim ameliyat oldu antibiyotkler falan kullandı ama Allah işte ol derse oluyo..o ay öyle umutsuzdmki yumurtlama tarhmden 2 gün önceyi değerlendireblmiştimm..takviyrler falan yediriyorm diye eşm psikoljm bozldu dedi tam ovulasyonda çift çizgiyi değerlendiremedik ona ragmen tuttu 😍😍eşimn ileri hareket 18 yernde hareket 55 morfoloji 1di sayı totalde 159 milyondu

Çok teşekkr ederm Canm inankii sanırm olmicak dediğim zamanda oldu..hep derlerdi üatne düşmeyn ozamn oluyo diye..eşim ameliyat oldu antibiyotkler falan kullandı ama Allah işte ol derse oluyo..o ay öyle umutsuzdmki yumurtlama tarhmden 2 gün önceyi değerlendireblmiştimm..takviyrler falan yediriyorm diye eşm psikoljm bozldu dedi tam ovulasyonda çift çizgiyi değerlendiremedik ona ragmen tuttu 😍😍eşimn ileri hareket 18 yernde hareket 55 morfoloji 1di sayı totalde 159 milyondu
Ya şekerim işte mucize dedikleri böyle bi şey 🙏 Allahım sağ sağlim aldırsın kucağına bizde bu ay tekrar test yaptırcaz eşim artık alternatif tıp a olumlu bakıyo ilaç pek kullanmadı. Neler yapsak bu ay diye düşünüyorum öyle

Arkadaşlar sizce değerler nasıl dr soramadık henüz
Bence değerler çok yeterli hamile kalman için cnm.Sperm miktarı az ama Morfolojisi %55 bi kere.Bu da sağlıklı ,yumurtayı dölleyebilecek sperm anlamına geliyor.Eğer senden yana bir rahatsızlığın yoksa hamile kalman için engel yok :anneadayı:

Eşim de sayı hız ve morfoloji ve geçmeyen dirençli bir enfeksiyon u vardı. dna hasarı vardı spermde.kaan aydos tedavi etti. İlaçla dna hasarı %17 ye düştü. Tedaviyi kesti. Çok az bir artış oldu değerlerde. Bundan sonrası beklemek
Canim benim esimdede dna hasari var su an tedavi oluyoruz ama ne kadari hasarli pek anlamadim kaan hocaya mailde sordum cevap vermemis sizin ne kadardi hasariniz kac ay dustu canim sayi hiz morfoloji degerleriniz nasil cok sordum kusura bakma canim🤗

Merhaba M Marla91 hamilesin gözün aydın süreçlerini paylaşır mısın canım merak ettim

Teşekkür ederim canım.darisi isteyen herkesin başına. Eşim keçi boynuzu kürü uyguladı. Ben de de pko vardı . Dört aydır glukofen kullaniyordum. Beş gün klomen ve femara kullandım. Doğal yoldan hamile kaldım . Stres yapmayın oluruna bırakın. Çünkü streste büyük bir engel

Teşekkür ederim canım.darisi isteyen herkesin başına. Eşim keçi boynuzu kürü uyguladı. Ben de de pko vardı . Dört aydır glukofen kullaniyordum. Beş gün klomen ve femara kullandım. Doğal yoldan hamile kaldım . Stres yapmayın oluruna bırakın. Çünkü streste büyük bir engel
Esinde ne sorun vardi canim ne kadardir deniyordunuz?

Hayrlı olsun hangi takviler hangi ilaçları kullandnz. Bizimde morfoloji sıfır 3 tüp bebek başarısızlgm var. Varikosel grade1 2 mm ameliyat hiç önermiolar napcaz bilmyrm

Hayrlı olsun hangi takviler hangi ilaçları kullandnz. Bizimde morfoloji sıfır 3 tüp bebek başarısızlgm var. Varikosel grade1 2 mm ameliyat hiç önermiolar napcaz bilmyrm
Canm biz 1 ay bile anca kullanabildk..allahm nasip etti çok şükğr...morfolojiyse sadece sorun koenzimq10 takvyesi alması lazm eşinin canmm

Merhaba arkadaslar bugun esim sperm testi verdi vitaminler ve yaptigim kurler sonucunda cok sukur artis olmus🙏öncesinde %85 hareketsizdi ve ileri hiz 0 olup artmiyordu yorumlariniza ihtiyacim var bu degerlerle normal yolla hamile olabilir miyim olanlar var mi acaba?Eki Görüntüle 2308302
Bizim de sperm sayısı çok düşük . Ancak daha önce verdiğimiz 2 testte çok iyi olmasa da iyiydi 13 milyondu . Şimdi 3 tane. Nasıl bu kadar gerileme yaşadık bilmiyorum . Yarın bir tüp bebek merkezine gidip görüşmeyi düşünüyorum.

Keciboynuzu kurunu yaptim ilk ay sabah aksam daha sonralari gece yatmadan iciyor sabahlari 1 fincan caksir suyu aktarlarda bulabilirsiniz ve 1 gun zeytinyaginda bekletilmis 2 incir yedi her sabah ac karna birde yine sabahlari arisutu bal polen karisimi yedi 1 tatli kasigi
Keçiboynuzu kaynattın mı canım çaksır suyu nasıl bişey

Bizim de sperm sayısı çok düşük . Ancak daha önce verdiğimiz 2 testte çok iyi olmasa da iyiydi 13 milyondu . Şimdi 3 tane. Nasıl bu kadar gerileme yaşadık bilmiyorum . Yarın bir tüp bebek merkezine gidip görüşmeyi düşünüyorum.
Bizde gitcez canim olmuyor malesef normal yolla cok uzuluyorum sizin hiz morfoloji falan nasil sadece sayiniz mi dusuk😔

Bizde gitcez canim olmuyor malesef normal yolla cok uzuluyorum sizin hiz morfoloji falan nasil sadece sayiniz mi dusuk😔
Morfoloji %1 ileri hareketli yok . Yerinde hareketli %55 hareketsiz %45 ama şuan sayıyı bu halde gördükten sonra diğerleri umrumda olmadı açıkçası . Yerle bir oldum 3 taneyi görünce . 13 milyondan nasıl düştü hiç anlayamadım . Allah’ın bir sınavı demek bu da napalım 😓

X