Erkek İnfertilitesi Sperm degerleri boyle olup hamile olan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfoloji yüzde 1 nerdeyse ve çok kötü dedi eşinin bir an önce sigarayı bırakması gerekir bıraksa da en erken 3 ay sonra olur gebelik yaptı.. Üzgünüm.. Klomen kullandım çatlatma iğnesi hep hormon aldım boşu boşuna..
canm benmde eşimde morfoloji 1 fakat doktor morfolojiye takılmayın dedi...çoğu baba olan erkek test yapsa bizm türk ortalaması 1-2 çıkar zaten çok katı kurallara göre bakılıyor dedi...sen kürler yapıyormusun eşine

Morfoloji yüzde 1 nerdeyse ve çok kötü dedi eşinin bir an önce sigarayı bırakması gerekir bıraksa da en erken 3 ay sonra olur gebelik yaptı.. Üzgünüm.. Klomen kullandım çatlatma iğnesi hep hormon aldım boşu boşuna..
Morfoloji için demiş o zaman ona takılmış.. bazı doktorlarda morfoloji önemli değil diyor kime inancaz şaşırdık..

Zerdem2016 Zerdem2016 sen %1 için neler yapıyorsun peki? İnşallah tez zamanda bulur seni mucizen:KK68:
amin canım.. sende inşallah..
öncelikle hergün doktorun verdiği ilacı düzenli kullanıyoruz (doktor bize mutlaka aynı saatlerde için dedi onu uyguluyoruz)
ilk günden beri geceden zeytin yağında bekletilmiş incir yiyor
ve ilk günden beri hergün sabah 2 haşlanmış yumurta ve bol bol domates tüketiyor..
ilk 1 ay keçiboynuzu yeni mahsülü çıkmamıştı taze.. onun yerine keçiboynuzu özü, çakşır suyu ve keten tohumu yağı kullandık... 1 ay bitti.. şimdi keçiboynuzu mahsülü çıktı... keçiboynuzu alıyorum ve hergün sabah erkenden kalkıp keçiboynuzu kürü yapıyorum.. sabah 1 bardak akşam 1 bardak içiyor..
bir haftadır arısütü bal polen yemeye başladı sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık
hergün olmasada ara sırada badem ceviz fındık kuru üzüm yiyor.. eline geçtikçe yada aklına geldikçe..
alkol sigara hiç bir şekilde yok... kızartma türü şeyler yok..
biz sadece bunları yapıyoruz... ama işe yarayıp yaramadığını ekimin sonunda anlayacaz

canm benmde eşimde morfoloji 1 fakat doktor morfolojiye takılmayın dedi...çoğu baba olan erkek test yapsa bizm türk ortalaması 1-2 çıkar zaten çok katı kurallara göre bakılıyor dedi...sen kürler yapıyormusun eşine
Ben henüz hiç bir şeye başlamadım canım sonucu geçen hafta salı aldık Benim doktor bugün söyledi.. Eşimin doktoru sadece konsantrasyon biraz düşük dedi testesteron yükselten bi ilaç verdi.. Eşim de aşırı karşı bu alternatif tıpa kürlere ikna etmesi bile mesele.. Doktor verdi ilaç işte neyi abartıyoruz yapıyo..

Morfoloji için demiş o zaman ona takılmış.. bazı doktorlarda morfoloji önemli değil diyor kime inancaz şaşırdık..

amin canım.. sende inşallah..
öncelikle hergün doktorun verdiği ilacı düzenli kullanıyoruz (doktor bize mutlaka aynı saatlerde için dedi onu uyguluyoruz)
ilk günden beri geceden zeytin yağında bekletilmiş incir yiyor
ve ilk günden beri hergün sabah 2 haşlanmış yumurta ve bol bol domates tüketiyor..
ilk 1 ay keçiboynuzu yeni mahsülü çıkmamıştı taze.. onun yerine keçiboynuzu özü, çakşır suyu ve keten tohumu yağı kullandık... 1 ay bitti.. şimdi keçiboynuzu mahsülü çıktı... keçiboynuzu alıyorum ve hergün sabah erkenden kalkıp keçiboynuzu kürü yapıyorum.. sabah 1 bardak akşam 1 bardak içiyor..
bir haftadır arısütü bal polen yemeye başladı sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık
hergün olmasada ara sırada badem ceviz fındık kuru üzüm yiyor.. eline geçtikçe yada aklına geldikçe..
alkol sigara hiç bir şekilde yok... kızartma türü şeyler yok..
biz sadece bunları yapıyoruz... ama işe yarayıp yaramadığını ekimin sonunda anlayacaz
İnşallah yarar işe canım inşallah Allah gönlümüze göre verir.. Sen sonucu alınca paylaş mutlaka ben de pek ümitli değilim bu ay moralim kalmadı.. Yarın ilişki olacak ama boşa gibi geliyor

İnşallah yarar işe canım inşallah Allah gönlümüze göre verir.. Sen sonucu alınca paylaş mutlaka ben de pek ümitli değilim bu ay moralim kalmadı.. Yarın ilişki olacak ama boşa gibi geliyor
öyle düşünürsek bizim yumurtalıklarda etkilenir cnm.. moralimizi yüksek tutmalıyız.. evde eşinle hiç bu konuyu konuşma.. erkek içine attığı için spermleri etkiler.. olabildiğince ilaçları aynı saate ve düzenli vermeye çalış.. ben sonucu mutlaka buraya atacam

öyle düşünürsek bizim yumurtalıklarda etkilenir cnm.. moralimizi yüksek tutmalıyız.. evde eşinle hiç bu konuyu konuşma.. erkek içine attığı için spermleri etkiler.. olabildiğince ilaçları aynı saate ve düzenli vermeye çalış.. ben sonucu mutlaka buraya atacam
Evet ama erkeklerin hassas olması da ne bileyim(!) biz gidip o masaya oturuyoruz kaç kez kan testi hormon testi.. Ürolojideki doktor sohbet etmiş ne sigara sormuş ne beslenme hiç bi şey.. Ben sonucu kendi doktoruma gösterince olayın vehametini anladım.

Evet ama erkeklerin hassas olması da ne bileyim(!) biz gidip o masaya oturuyoruz kaç kez kan testi hormon testi.. Ürolojideki doktor sohbet etmiş ne sigara sormuş ne beslenme hiç bi şey.. Ben sonucu kendi doktoruma gösterince olayın vehametini anladım.
eşin eğer kür felan yemezse.. bol bol fındık ceviz al, kabak çekirdeği yedir.. çakmaz bunları

Keciboynuzu kurunu yaptim ilk ay sabah aksam daha sonralari gece yatmadan iciyor sabahlari 1 fincan caksir suyu aktarlarda bulabilirsiniz ve 1 gun zeytinyaginda bekletilmis 2 incir yedi her sabah ac karna birde yine sabahlari arisutu bal polen karisimi yedi 1 tatli kasigi
çakşır suyunun tadı çok acı. Tatlandırmak için ne koydunuz içine eşiniz içerken ?

kızlar çakşır suyunun ölçüsü var bildiğim kadarıyla.. 1 çay bardağının yarısı kdar çakşır suyu geri kalanına normal su ekleniyor.. ben öyle içirdim.. ve bildiğim herkes öyle içirdi

Merhaba arkadaslar bugun esim sperm testi verdi vitaminler ve yaptigim kurler sonucunda cok sukur artis olmus🙏öncesinde %85 hareketsizdi ve ileri hiz 0 olup artmiyordu yorumlariniza ihtiyacim var bu degerlerle normal yolla hamile olabilir miyim olanlar var mi acaba?Eki Görüntüle 2308302
Ablacım benim tanıdıklarımda bu değer vardı ve normal yolla hamile kaldı . İnşallh sende hamile kalırsın 🙏

ben hazır suyunu aldım...onuda mı seyreltmemiz lazm
tatlım bende hazır suyunu almıştım.. çakşır suyu... çakşırın özü bizim memlektte zaten.. attarların hepsine sordum nerdeyse.. aynı şeyi syölediler.. nettede okudum.. çay bardağının yarısı kdar çakşır.. geri kalanı su.. en azından biz 1 ay boyunca böyle yaptık

aa evet bak böyle yazıyor Zerdem2016 Zerdem2016

Mecitefendi Çakşır Otu Suyu Nasıl Kullanılır
Mecitefendi çakşır otu suyu 1/4 oranında 1 çay bardağı içerisine ilave edilir. Üzerine saf temiz içme suyu ilave edildikten sonra karıştırılıp içme amaçlı kullanılır.

çakşır kökü suyu hem sayı hem harekete iyi geliyor dimi Zerdem2016 Zerdem2016
valla kuzum sözde sayıya iyi geliyormuş.. biz 1 ay kullandık sadece.. bu ayda tekrar almayı düşünüyorum...
hareketlilik için havuç suyu diyorlar.. ama keçiboynuzuyla aynı anda yapılmazmış.. ben keçiboynuzuna yeni başladığım için beklemedeyim

X