Erkek İnfertilitesi Sperm degerleri boyle olup hamile olan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
böyle yorumlar gördükçe içim açılıyor... acaba sizin kaçtı kaç oldu ve kaç ay tedavi gördünüz
İleri hareketli toplamı %28’den %35’e çıkmıştı bizim, iki testin arasında 2 ay kadar zaman geçmişti. Progeny m’i eşim günde 2 kez 3 ay kadar kullandı. Onun dışında Krilom Omega 3 ve Q10 kullanmıştı günde 1 kez. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.

İleri hareketli toplamı %28’den %35’e çıkmıştı bizim, iki testin arasında 2 ay kadar zaman geçmişti. Progeny m’i eşim günde 2 kez 3 ay kadar kullandı. Onun dışında Krilom Omega 3 ve Q10 kullanmıştı günde 1 kez. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Maşallah size... ama ilacın olumlu sonuç verdiği birini görmek umud verici gerçekten... bizede dr 3 ay wm evolotion die bir ila.ç verdi.. 2 ayımız bitmek üzere.. ama bizim hızımız %1 :KK43:

Maşallah size... ama ilacın olumlu sonuç verdiği birini görmek umud verici gerçekten... bizede dr 3 ay wm evolotion die bir ila.ç verdi.. 2 ayımız bitmek üzere.. ama bizim hızımız %1 :KK43:
Bildiğim kadarı ile hızlı hareketli ve yavaş hareketlinin toplamı önemliydi, o da %20 sanırım sizin, bence yükselir vitaminlerle. Bize de benim doktorum değerlerden dolayı sizin tüp bebek olur demişti ama değerlerin artmasıyla gerek kalmadı. Bir süre denemeye devam edin isterseniz, eğer sonuç olumlu olmayacak olur ve tüp bebeğe karar verirseniz de takviyeler ile desteklendiği için başarı oranı da artabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

tatlım 6 ayda artmış işte.. demekki ilerleme var.. yaşınızda ileri bir yaş değilse bence aynı şeylere devam et.. yükselsin.. ilaç vermedimi
Iyasimiz 27 aralik gibi tup bebege gitmeyi dusunuyoduk ama bilmiyorum biraz daha devam edelim biraz daha artarsa progeny m kullandi esim gecen haftada profa gittik o da imprly bide baska bi ilac daha verdi simdi tedirginim duscek diye tekrar😔

Iyasimiz 27 aralik gibi tup bebege gitmeyi dusunuyoduk ama bilmiyorum biraz daha devam edelim biraz daha artarsa progeny m kullandi esim gecen haftada profa gittik o da imprly bide baska bi ilac daha verdi simdi tedirginim duscek diye tekrar😔
inşallah düşmez kuzum bak prof. gitmişsiniz vardır bir bildiği ve yaşınız 27
benim yaşım 30 eşim 31 kuzum.. ve biz daha 2 ay önce öğrendik.. yani ve %1 ileri hızımız..
o yüzden umutlu olalım.. inşallah olacak

inşallah düşmez kuzum bak prof. gitmişsiniz vardır bir bildiği ve yaşınız 27
benim yaşım 30 eşim 31 kuzum.. ve biz daha 2 ay önce öğrendik.. yani ve %1 ileri hızımız..
o yüzden umutlu olalım.. inşallah olacak
Bakalim dna hasari icin test verdik tekrar kaan hocaya da 1 ay sonra cikcak sonuc cunku hareket dusuklugu bu yuzden de olabiliyomus ins hasar cikmaz🙏

Merhaba, evet hamileyim şu an, eşim 3 ay kadar kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrenmiştim, o arada ben de bir ameliyat olmuştum. İnşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Allahim bebeginizi size bagislasin saglicakla kucagina alirsiniz insallah cok mutlu oldum insallah bizede faydasi olur peki onceki testinizde ileri hiz kacti bizim suan %10 tekrar duscek diye cok korkuyorum😔biraz daha artmasi lazim hamilelik icin

Allahim bebeginizi size bagislasin saglicakla kucagina alirsiniz insallah cok mutlu oldum insallah bizede faydasi olur peki onceki testinizde ileri hiz kacti bizim suan %10 tekrar duscek diye cok korkuyorum😔biraz daha artmasi lazim hamilelik icin
Amin, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah dileğinizi verir Rabbim sizin de, bizde ileri hareketli toplamı %28’den %35’e çıkmıştı. Sigarayı bırakmanın ve Progeny m isimli vitaminin çok faydası olduğunu düşünüorum ben. Takviye bu ya da benzer içerikli ilaçları kullandığı müddetçe eğer varikosel de yoksa düşmeyecektir değerleri bence. Siz de üzülmeyin, aslında hiç belli de olmaz %10 ile de hamile kalan arkadaşımız vardı, biz elimizden gelen takviyeyi alıyoruz sadece, gerisi olacaksa 1 sperm 1 yumurta ile bile olacaktır inanıyorum ki. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba, bizim vitamin takviyeleri ile yükselmişti. Progeny m kullanmıştık. Bu ve benzer içerikteki ilaçların kısa sürede çok etkisi olabiliyor.
aynen ben mesela harekette sorun olduğu için l karnitin aldım günlük min 500 mg diyor
morfoloji içinse koenzim q10 min 50 mg
sayı için l arginin öneriliyor min 1000 mg günlük

Merhaba inşallah hepinizin gönlüne göre olur! Bizde haziran ayından beri deniyorduk doktorum klomen başlattı bu ay bu arada eşim de sperm testi yaptırdı..
Benim hormon testlerim
Fsh 5.86
Lh 7.27
Prolaktik 17
Estradiol 63 şuan en büyüğü 28mm 3 yumurtam varmış çatlatma iğnesini oldum biraz önce.. Yarın akşama ilişki verdi.. Eşimin sperm testi içinde pek iyi konuşmadı. Siz neler düşünüyorsunuz? Kür yapmalı mıyım? Doktor sadece testesteron yükselten bir ilaç verdi?
20190911_091338.jpg

Amin, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah dileğinizi verir Rabbim sizin de, bizde ileri hareketli toplamı %28’den %35’e çıkmıştı. Sigarayı bırakmanın ve Progeny m isimli vitaminin çok faydası olduğunu düşünüorum ben. Takviye bu ya da benzer içerikli ilaçları kullandığı müddetçe eğer varikosel de yoksa düşmeyecektir değerleri bence. Siz de üzülmeyin, aslında hiç belli de olmaz %10 ile de hamile kalan arkadaşımız vardı, biz elimizden gelen takviyeyi alıyoruz sadece, gerisi olacaksa 1 sperm 1 yumurta ile bile olacaktır inanıyorum ki. Allah yardımcınız olsun.
Amin insallah Rabbim hepimize nasip etsin🙏

Merhaba inşallah hepinizin gönlüne göre olur! Bizde haziran ayından beri deniyorduk doktorum klomen başlattı bu ay bu arada eşim de sperm testi yaptırdı..
Benim hormon testlerim
Fsh 5.86
Lh 7.27
Prolaktik 17
Estradiol 63 şuan en büyüğü 28mm 3 yumurtam varmış çatlatma iğnesini oldum biraz önce.. Yarın akşama ilişki verdi.. Eşimin sperm testi içinde pek iyi konuşmadı. Siz neler düşünüyorsunuz? Kür yapmalı mıyım? Doktor sadece testesteron yükselten bir ilaç verdi?Eki Görüntüle 2308511
bizim doktorumuz ileri hareketlilikle sperm konstrasyonunu yuvarlak içine aldı sadece... ileri hareket bizde %1 sizde maşallah iyi.. bizim içinde önemli olan bu 2si demişti doktor bize.. sizin sayınız az ama hareketlilik iyi neden iyi konuşmadıki.. sayı yükselmesi lazım.. sayıda hemen yükselir zaten hareket olduktan sonra

bizim doktorumuz ileri hareketlilikle sperm konstrasyonunu yuvarlak içine aldı sadece... ileri hareket bizde %1 sizde maşallah iyi.. bizim içinde önemli olan bu 2si demişti doktor bize.. sizin sayınız az ama hareketlilik iyi neden iyi konuşmadıki.. sayı yükselmesi lazım.. sayıda hemen yükselir zaten hareket olduktan sonra
Morfoloji yüzde 1 nerdeyse ve çok kötü dedi eşinin bir an önce sigarayı bırakması gerekir bıraksa da en erken 3 ay sonra olur gebelik yaptı.. Üzgünüm.. Klomen kullandım çatlatma iğnesi hep hormon aldım boşu boşuna..

X