Erkek İnfertilitesi Sperm degerleri boyle olup hamile olan var mi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla kuzum sözde sayıya iyi geliyormuş.. biz 1 ay kullandık sadece.. bu ayda tekrar almayı düşünüyorum...
hareketlilik için havuç suyu diyorlar.. ama keçiboynuzuyla aynı anda yapılmazmış.. ben keçiboynuzuna yeni başladığım için beklemedeyim
keçiboynuzu kullanmıyoruz havuç suyunada dün başladık atmıştım ya grubumuzdan :KK70:
çakşır suyuda bugün geldi onada başlicaz inşallah :KK70:
okudugum kadaryla hem sayıyı hem hareketi arttırıyomuş

Keçi boynuzu bu kullanmaya yeni başladık. Cuma sperm testi verecek eşim. Bir haftada bir artis olur mu acaba? Bunun yanında balık yağı da alıyor.

Hayır canım ameliyatlik durum yok dendi. Emin olmak için bir test daha istedi ürolog. Aşılama yaptıracağız hareket ve sayı düşük .
Cnm testi yaptıktan snra keçibıynuzun etkisi varmı die bizimlede paylaşırmsn artışını

kızlar çakşır suyunun ölçüsü var bildiğim kadarıyla.. 1 çay bardağının yarısı kdar çakşır suyu geri kalanına normal su ekleniyor.. ben öyle içirdim.. ve bildiğim herkes öyle içirdi
Canim onceleri ben caksir kokunu aktardan alip kendim kaynatiyordum daha sonra suyunun oldugu duyunca bugun aktardan aldim daha kolay olur diye ama esime su karistirmadan balla veriyordum zarari olur mu acaba biraz su ekleyip mi icirmeliyim sisenin uzerinde de sizin dediginiz gibi yaziyo:KK43:

Canim onceleri ben caksir kokunu aktardan alip kendim kaynatiyordum daha sonra suyunun oldugu duyunca bugun aktardan aldim daha kolay olur diye ama esime su karistirmadan balla veriyordum zarari olur mu acaba biraz su ekleyip mi icirmeliyim sisenin uzerinde de sizin dediginiz gibi yaziyo:KK43:
Kuzum balın zararı yok.. Ben bi ara çakşır tozunu balla karıştırdm.. Ama sen bundan snra suyla yap tatlım

Test yaptırdığımız da beş gündür kullanıyor olmuş olacak. Tabi ki paylaşırım canım.

Merhaba diyelim ki Dna hasarı var spermlerde bundan nasıl kurtulabilinir? Tedavisi var mı?
Eşim de sayı hız ve morfoloji ve geçmeyen dirençli bir enfeksiyon u vardı. dna hasarı vardı spermde.kaan aydos tedavi etti. İlaçla dna hasarı %17 ye düştü. Tedaviyi kesti. Çok az bir artış oldu değerlerde. Bundan sonrası beklemek

Merhaba inşallah hepinizin gönlüne göre olur! Bizde haziran ayından beri deniyorduk doktorum klomen başlattı bu ay bu arada eşim de sperm testi yaptırdı..
Benim hormon testlerim
Fsh 5.86
Lh 7.27
Prolaktik 17
Estradiol 63 şuan en büyüğü 28mm 3 yumurtam varmış çatlatma iğnesini oldum biraz önce.. Yarın akşama ilişki verdi.. Eşimin sperm testi içinde pek iyi konuşmadı. Siz neler düşünüyorsunuz? Kür yapmalı mıyım? Doktor sadece testesteron yükselten bir ilaç verdi?Eki Görüntüle 2308511
Yeniden merhaba arkadaşlar bugün başka bi doktora değerlerimizi gösterdik kan testi istedi eşimden fsh lh gayet güzel ama testesteron alt sınırın altında çıktı. Doktor eşime klomen verdi ve promen k diye bi takviye önerdi erkeklerde klomen etkisi nasıldır bilgisi olan var mı?

Eşim de sayı hız ve morfoloji ve geçmeyen dirençli bir enfeksiyon u vardı. dna hasarı vardı spermde.kaan aydos tedavi etti. İlaçla dna hasarı %17 ye düştü. Tedaviyi kesti. Çok az bir artış oldu değerlerde. Bundan sonrası beklemek
Ne tür ilaçlar canım? Antioksidan takviyeleri mi?

Morfoloji için demiş o zaman ona takılmış.. bazı doktorlarda morfoloji önemli değil diyor kime inancaz şaşırdık..

amin canım.. sende inşallah..
öncelikle hergün doktorun verdiği ilacı düzenli kullanıyoruz (doktor bize mutlaka aynı saatlerde için dedi onu uyguluyoruz)
ilk günden beri geceden zeytin yağında bekletilmiş incir yiyor
ve ilk günden beri hergün sabah 2 haşlanmış yumurta ve bol bol domates tüketiyor..
ilk 1 ay keçiboynuzu yeni mahsülü çıkmamıştı taze.. onun yerine keçiboynuzu özü, çakşır suyu ve keten tohumu yağı kullandık... 1 ay bitti.. şimdi keçiboynuzu mahsülü çıktı... keçiboynuzu alıyorum ve hergün sabah erkenden kalkıp keçiboynuzu kürü yapıyorum.. sabah 1 bardak akşam 1 bardak içiyor..
bir haftadır arısütü bal polen yemeye başladı sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık
hergün olmasada ara sırada badem ceviz fındık kuru üzüm yiyor.. eline geçtikçe yada aklına geldikçe..
alkol sigara hiç bir şekilde yok... kızartma türü şeyler yok..
biz sadece bunları yapıyoruz... ama işe yarayıp yaramadığını ekimin sonunda anlayacaz
Arı sütü bal poleni hangi marka ve nereden aldiniz

Ne tür ilaçlar canım? Antioksidan takviyeleri mi?
Evet antioksidan. Emodex, andromax, ımpryl, vs bunlar firma ismi. Eczanelerde satılıyor. Biraz pahalı ama. Bu arada 2 ay önce eşimle hacamat yaptırdık. Ve dün tüp bebek raporu için müracat etcektik. Bu hafta rapor için yeni sperm testi verdik. Sonuç çok iyi geldi. Dr bu değerle tüp bebek yapamam devlet karşılamaz dedi. Aşılama yapacak. Oysa eski test sonuçları yerlerdeydi inanamadım. Belki sperm dna hasarı nın düşmesi belkide hacamat ın etkisi bilmiyorum. Bunuda dün öğrendik çok sevindik

Evet antioksidan. Emodex, andromax, ımpryl, vs bunlar firma ismi. Eczanelerde satılıyor. Biraz pahalı ama. Bu arada 2 ay önce eşimle hacamat yaptırdık. Ve dün tüp bebek raporu için müracat etcektik. Bu hafta rapor için yeni sperm testi verdik. Sonuç çok iyi geldi. Dr bu değerle tüp bebek yapamam devlet karşılamaz dedi. Aşılama yapacak. Oysa eski test sonuçları yerlerdeydi inanamadım. Belki sperm dna hasarı nın düşmesi belkide hacamat ın etkisi bilmiyorum. Bunuda dün öğrendik çok sevindik
Çok sevindim.. Eşiniz hangi antioksidanı kullanmıştı acaba?

X