Azimli ve kararlı ol.Arada halsiz güçsüz hissedersen boz diyeti tabii dayanırsan daha iyi olur.Protein açısından mercimeği eksik etme.Et yumurta süt olmayınca bayağı bir güçsüz bırakıyor insanı.Tahıllarla açığı kapat.Ben bir kez başladım başaramadım.Sonra tekrar denemiştim.Yiyecekleri evde bulundurmak eksik etmemek çok önemli.Eğer tatilde isen daha kolay yaparsın bu diyeti.Stresin de fazla olmaz.Yoga çalışmalarını yapıyorsundur heralde,önemli.Allah kolaylık versin.Daha gençmişsin bizim gibi hayatın yıllarca mahvolmaz inşallah.
Teşekkür ederim intikam098... dediğin gibi orda yazılanları uygulamaya çalışacagım ayrıca bu sabah ballı kudret narına başladım içine toz halinde damla sakızı ilavesi eklememi onerdiler bakalım sonuçlar nası olcak
www.barsakforum.com - BEN BS HASTASYDMM inflamatuvar barsak hastal ibh crohn barsak lseratif kolit Bu siteyi daha önce gördünüz mü? Fikirleriniz nedir acaba?
www.barsakforum.com - BEN BS HASTASYDMM inflamatuvar barsak hastal ibh crohn barsak lseratif kolit Bu siteyi daha önce gördünüz mü? Fikirleriniz nedir acaba?
Cello tatlım aferin sana ben bu diyeti önerirken çok korkuyorum,insanlar iyi beslenemezse diye.Ben ilk diyete başladığımda vitamin protein,kalsiyum vs.hangi besinlerde vardır diye liste hazırlamıştım.Yiyemediklerimin yerine koyabileceklerimi yazmıştım.Apostrof gibi ben de çok araştırdım bahsettiklerinizi hep okudum ama tek çareyi feyezanda buldum.Diyetle birlikte yoga yaptım,yoga akademide videolar bölümünden çalış,kendimi mutlu etmek için uğraştım.Çalışmayı bıraktığım bir dönemde olduğu için vücudum zaten gergin değildi,iyileştim çok şükür ama şimdi de sık tuvalet ve kasıkta ağrı olayı yaşamaya başladım.Gökçek iksir diye bir firma sahibi var.Orada diyet ve yanında kapsül falan veriyorlar,doktor bana intersistiyal sistit olduğumu söyleyince orayı buldum,o da bana şu anda o ilaçlarla birlikte feyezandaki diyeti yaptırıyor.Bağırsaklarımdaki mantarların mesaneye taşınmış olabileceğini onun bu şikayetleri oluşturduğunu söylüyorlar ki doğru hiçbir ürolog bu sıkıntımı anlayamadı,diyete başlayınca kasık ağrım gitti,dünya varmış.Feyezandaki diyetin doğruluğunu anladın mı?Bence sık idrar sorunun da yıllar sonra başına bela olacak o yüzden önlemini şimdiden al.Ben çok zaman kaybettim,hayatımın kalitesini kaybettim,senelerim bu hastalığın esaretinde geçti,siz erken davranın.Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?