Spastik kolon hastalığı tedavisi olmayan bir hastalık değil arkadaşlar.Birçok forumda ibs hastalığından muzdarip çok insanın yazdıklarını okuyorum.Herkese artık bu sıkıntıları çekmesinler diye tekrar seslenmek istiyorum.Ben kabız versiyonu olarak iyileştim.Mucize gibi birşeydi,ama çektiğim sıkıntılar sona erdi.Gaz ve kabızlık bitti.Bireysel farkındalık bloğunu okuyun,deneyin.Tek derdim sizlerin de bu mucizeyi yaşaması,çünkü çıkmazlarda olan çok insan var ve onların da kurtulmasını istiyorum bu dertten.
Sevgili Rukayye ben denedim iyileştim çok şükür,sen de uygulamaya çalış o sayfada yazılanları.
Bu arada ben lavman yapmadım.Çok şişersem acıçehre tohumunu orada yazdığı kadar tükettim.Senin lavmana tohuma ihtiyacın yok bence zaten ağrı çekiyorsun.Et,mayalı yiyecek,şeker,un...bunları çıkar hayatından.Ama dengeli beslenmek için mercimek,kuru yemiş gibi yiyecekleri de ihmal etme.Şeker yerine gerçek bal kullan.Çok çok çiğne yiyecekleri.O sayfada hepsi yazıyor işte,sana uygun olanları sağlığını bozmadan kullan.
Bu arada ben lavman yapmadım.Çok şişersem acıçehre tohumunu orada yazdığı kadar tükettim.Senin lavmana tohuma ihtiyacın yok bence zaten ağrı çekiyorsun.Et,mayalı yiyecek,şeker,un...bunları çıkar hayatından.Ama dengeli beslenmek için mercimek,kuru yemiş gibi yiyecekleri de ihmal etme.Şeker yerine gerçek bal kullan.Çok çok çiğne yiyecekleri.O sayfada hepsi yazıyor işte,sana uygun olanları sağlığını bozmadan kullan.
kızlar bende bu derdı 5 senedır cekıyorum. ne yıyecegımı sasırdım . dıyetısyene gıttım. 4- 5 dıyetısyen denedım. ama verdıgı lıstelerı uygulamak benı mahfedıyor. yogurt. vs berbat durumdayım meyve bıle yıyemıyorum. su içmekten korkuyorum. oderece acı ıcındeyım. 1 yılık evlıyım. cocukdusunuorum ama bu acılar benı korkutuıyor. hamılelık nasıl gecer bu gaz agrılarıyla . ıcınızde varmı . hamılelık gecıren.
peki arkadaşlar merak ettiğim sık drara gidiyormusunuz benim hem sık idrara gitme hemde bağırsak problemlerim var acaba ikisinin birbiriyle bir alakası olabilirmi
yani ibs hastaları sık idrara çıkıyormu onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?