- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.829
- 63
- Konu Sahibi glitterpowder
-
Çok teşekkür ederim, ben akıntıyı gördüğüm gün ve sonraki günü değerlendirdim, yeterli olur mu sizceızayan akıntı yumurtlama belirtisidir iki güne bir ilişkiye girin spermler yenilensininşallah bebeginize kavuşursunuz
Akıntıdan bir sonraki gün mü yani yoksa akıntıyı ilk gün sayarsak 3. gün mü?Yumurtlama akintisindan iki gun sonra yumurtlama oluyor bende
Pazartesi akinti olduysa mesela Çarşamba yumurtlama persembe catlama canimAkıntıdan bir sonraki gün mü yani yoksa akıntıyı ilk gün sayarsak 3. gün mü?
Anladım teşekkür ederim, herkeste böyle mi oluyor acaba, farklıdır sanırımPazartesi akinti olduysa mesela Çarşamba yumurtlama persembe catlama canim
Benim herseyim normal bende oyle oluyorAnladım teşekkür ederim, herkeste böyle mi oluyor acaba, farklıdır sanırım
1 senedir uzayan akıntı öncesi, sonrası, iki üç gün öncesi sonrası, anlayacağın her türlüsünü denedim ama pozitif olmadı hiç.Bebekler, şu uzayan yumurtlama akıntısı geldikten kaç gün sonra yumurtlama oluyor, ve hangi günler değerlendirilmeli? Akıntı gördüğüm günü ve sonraki günü değerlendirdim, bu yeterli olur mu sizce?
Kaç günde bir regl oluyorsunuz pekiBenim herseyim normal bende oyle oluyor
Çok ilginç bu kadar düzenli olup pozitif görememeniz, akıntı en büyük belirtidir diyor tüm doktorlar ama hiçbir yerde detay göremedim hep genel geçer bilgiler var, ovulasyon denirseniz bizi de bilgilendirirseniz güzel olur1 senedir uzayan akıntı öncesi, sonrası, iki üç gün öncesi sonrası, anlayacağın her türlüsünü denedim ama pozitif olmadı hiç.
Adetlerim çok düzenli uzayan akıntı günü bile şaşmaz. Ovülasyon denemek istiyorum sırf akıntının hangi günü pik görcem diye.
Akıntıyı takiben 4. gün mü çatladı yani sizin de? Ama çatlama günü değil de öncesi özellikle önemli diyorlar, siz kaç günde bir regl oluyorsunuzbende ovülasyon ile takip ettim bu ay benimde aynı bu şekilde oldu . Pazar akıntı pik pazartesi pik salı birazcık azalır gibi çarşamba çatlama oldu canım ilk kez denedim bende
Aynen pek günlerini değerlendirdik canım 28 günde bir olurumAkıntıyı takiben 4. gün mü çatladı yani sizin de? Ama çatlama günü değil de öncesi özellikle önemli diyorlar, siz kaç günde bir regl oluyorsunuz
İnşallah kavuşursunuz bebeğinizeAynen pek günlerini değerlendirdik canım 28 günde bir olurum
İnşallah inşallah Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsinİnşallah kavuşursunuz bebeğinize
Amin, bizimle de paylaşmak isterseniz buraya yazabilirsinizİnşallah inşallah Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin
yazarım canım Bata az kaldı 18 nisanAmin, bizimle de paylaşmak isterseniz buraya yazabilirsiniz
Aa az kalmışş hadi inşallahyazarım canım Bata az kaldı 18 nisan
evet ben de akıntı durumundan doktora bahsettiğim de süper bu günlerde ilişki olsun demişti.Çok ilginç bu kadar düzenli olup pozitif görememeniz, akıntı en büyük belirtidir diyor tüm doktorlar ama hiçbir yerde detay göremedim hep genel geçer bilgiler var, ovulasyon denirseniz bizi de bilgilendirirseniz güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?