- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.829
- 63
- Konu Sahibi glitterpowder
İşte o günlerde olsun ama kaç günevet ben de akıntı durumundan doktora bahsettiğim de süper bu günlerde ilişki olsun demişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte o günlerde olsun ama kaç günevet ben de akıntı durumundan doktora bahsettiğim de süper bu günlerde ilişki olsun demişti.
ben her türlüsünü denedim2 günde bir ilişki olunca kaç gün hesabı ovülasyon testi falan gerek kalmıyor zaten.İşte o günlerde olsun ama kaç gün
2 günde bir mi günaşırı mııÖyle valla en garantisi düzenli ilişki ama işte o da her zaman olmayabilir iş hayatı falanben her türlüsünü denedim2 günde bir ilişki olunca kaç gün hesabı ovülasyon testi falan gerek kalmıyor zaten.
inşallah inşallah canım :)Aa az kalmışş hadi inşallah
günaşırı 2 günde bir demekmiş kuzum bende çok sonradan öğrenmiştim2 günde bir mi günaşırı mııÖyle valla en garantisi düzenli ilişki ama işte o da her zaman olmayabilir iş hayatı falan
gün aşırı; 2 günde bir demek veya bir gün ara . İşte en azından yumurtlama dönemi 7-8 gün boyunca bir gün ara ile ilişki olmalı2 günde bir mi günaşırı mııÖyle valla en garantisi düzenli ilişki ama işte o da her zaman olmayabilir iş hayatı falan
Ay sayende ben de öğrenmiş oldum bebekkgünaşırı 2 günde bir demekmiş kuzum bende çok sonradan öğrenmiştim
Yumurtlama dönemi 7-8 gün sürüyor mu ki, akıntıyla takiben 2-3 gün değil mi, ay karışık işlergün aşırı; 2 günde bir demek veya bir gün ara . İşte en azından yumurtlama dönemi 7-8 gün boyunca bir gün ara ile ilişki olmalı
akıntı olduktan bir iki gün sonra pik oluyor 24-36 saat sonrasında da çatlama kuzum akıntıyı görürsen bir gün ara ile dene zaten denk gelir öylelikle :)Ay sayende ben de öğrenmiş oldum bebekk
yavaş yavaş yükseliyor değerler yine de yumurta tam büyümeden de tutabilir diye denemekte fayda var düzenliyse adetin yaklaşık tarihlerde oluyor yumurtlama belki bir iki gün değişir bak örnek için ben sana benim ovu testinin fotoğrafını atayım :)Yumurtlama dönemi 7-8 gün sürüyor mu ki, akıntıyla takiben 2-3 gün değil mi, ay karışık işler
Canım ben akıntıyı gördüm ama sadece o günü ve ondan sonraki günü değerlendirdim, sonrası olmadı yani bu yeterli olur mu aslında onu anlamaya çalışıyorumakıntı olduktan bir iki gün sonra pik oluyor 24-36 saat sonrasında da çatlama kuzum akıntıyı görürsen bir gün ara ile dene zaten denk gelir öylelikle :)
Reglim düzenli yani 29 günde bir olurum, ay bakayım hiç ovulasyon testi yapmadım amayavaş yavaş yükseliyor değerler yine de yumurta tam büyümeden de tutabilir diye denemekte fayda var düzenliyse adetin yaklaşık tarihlerde oluyor yumurtlama belki bir iki gün değişir bak örnek için ben sana benim ovu testinin fotoğrafını atayım :)
En az C kadar ya da aynı koyulukta olması gerek dimi öyle okumuştumEki Görüntüle 3047744 T çizgisinin koyuluğu önemli
olur kuzum inşallah :) sen iyi düşün iyi olsun sadece bir gün değerlendirip hamile kalanlar var :) zaten pik gününü değerlendirmişsin önemli olan da o günCanım ben akıntıyı gördüm ama sadece o günü ve ondan sonraki günü değerlendirdim, sonrası olmadı yani bu yeterli olur mu aslında onu anlamaya çalışıyorum
evet kuzum sonra azalırsa da çatlamış demek oluyorEn az C kadar ya da aynı koyulukta olması gerek dimi öyle okumuştum
Teşekkür ederim güzelim, yeni istemeye başladım ama insan araştırmadan edemiyor:) akıntı olduğu gün mü pik oluyor yaniolur kuzum inşallah :) sen iyi düşün iyi olsun sadece bir gün değerlendirip hamile kalanlar var :) zaten pik gününü değerlendirmişsin önemli olan da o gün
Çatladıktan sonra da ilişki gerekli mi ki asıl önemli olan öncesi diye okudum amaevet kuzum sonra azalırsa da çatlamış demek oluyor
genelde ya akıntı olduğu gün oluyor ya da bir gün sonra kuzum kişiden kişiye değiştiği için tam bir şey diyemiyorumTeşekkür ederim güzelim, yeni istemeye başladım ama insan araştırmadan edemiyor:) akıntı olduğu gün mü pik oluyor yani
aynen çatlama günü değerlendirenlerde var ama zaten sperm 72 saat canlı kalıyor o yüzden kendini yormak gibi geliyor banaÇatladıktan sonra da ilişki gerekli mi ki asıl önemli olan öncesi diye okudum ama