• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ✨Yumurtlama akıntısı hakkında✨🤯

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama dönemi 7-8 gün sürüyor mu ki, akıntıyla takiben 2-3 gün değil mi, ay karışık işler
yavaş yavaş yükseliyor değerler yine de yumurta tam büyümeden de tutabilir diye denemekte fayda var düzenliyse adetin yaklaşık tarihlerde oluyor yumurtlama belki bir iki gün değişir bak örnek için ben sana benim ovu testinin fotoğrafını atayım :)

7F7E36AB-C917-4DF4-904A-E24AE88906CA.jpeg
T çizgisinin koyuluğu önemli 🥰

akıntı olduktan bir iki gün sonra pik oluyor 24-36 saat sonrasında da çatlama kuzum akıntıyı görürsen bir gün ara ile dene 🥳 zaten denk gelir öylelikle :)
Canım ben akıntıyı gördüm ama sadece o günü ve ondan sonraki günü değerlendirdim, sonrası olmadı yani bu yeterli olur mu aslında onu anlamaya çalışıyorum🤷🏻‍♀️😌

yavaş yavaş yükseliyor değerler yine de yumurta tam büyümeden de tutabilir diye denemekte fayda var düzenliyse adetin yaklaşık tarihlerde oluyor yumurtlama belki bir iki gün değişir bak örnek için ben sana benim ovu testinin fotoğrafını atayım :)
Reglim düzenli yani 29 günde bir olurum, ay bakayım hiç ovulasyon testi yapmadım ama 😳

Canım ben akıntıyı gördüm ama sadece o günü ve ondan sonraki günü değerlendirdim, sonrası olmadı yani bu yeterli olur mu aslında onu anlamaya çalışıyorum🤷🏻‍♀️😌
olur kuzum inşallah :) sen iyi düşün iyi olsun sadece bir gün değerlendirip hamile kalanlar var :) zaten pik gününü değerlendirmişsin önemli olan da o gün

olur kuzum inşallah :) sen iyi düşün iyi olsun sadece bir gün değerlendirip hamile kalanlar var :) zaten pik gününü değerlendirmişsin önemli olan da o gün
Teşekkür ederim güzelim, yeni istemeye başladım ama insan araştırmadan edemiyor:) akıntı olduğu gün mü pik oluyor yani😌

Back