• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ✨Yumurtlama akıntısı hakkında✨🤯

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim ve akıntım düzenli. telefon uygulamasıyla yumurtlama dönemini görebiliyorum akıntım uygulamalardaki işaretlenen yumurtlama günüyle her zaman aynıdır. yumurtlama olarak işaretlenen o günden 4 gün önce değerlendirmeye başlıyorum. Sende bu şekilde yapabilirsin
Sende akıntı olduğu gün yumurtlama oluyor o zaman dimi, takvim yöntemini yeni denemeye başladım, o zaman 4 gün önce başlarım dediğiniz gibi

yıpratıcı süreç oluyor gerçekten inşallah güzel sonuçlar alırsınız belki de o aradaki denemelerde oluverir ❤️
Hayırlısı olsun diyorum ama gönlüm tüp bebekten yana çünkü doğal gebelikte embriyoya gen testi yapılmıyor (özel yapan var ama çok pahalı) tarama testi sağlıklı mı stresi yaşamak istemiyorum. Tüp bebekte direkt sağlıklı gen taraması yapılmış embriyo ile başlanıyor.

Hayırlısı olsun diyorum ama gönlüm tüp bebekten yana çünkü doğal gebelikte embriyoya gen testi yapılmıyor (özel yapan var ama çok pahalı) tarama testi sağlıklı mı stresi yaşamak istemiyorum. Tüp bebekte direkt sağlıklı gen taraması yapılmış embriyo ile başlanıyor.
doğrudur ben hiç araştırmasını yapmadım tabiki böyleyse stressiz daha iyi ki benim bi tane kaybım var düşükle sonuçladı 6+1 de stresi gerçekten yıpratıcı

doğrudur ben hiç araştırmasını yapmadım tabiki böyleyse stressiz daha iyi ki benim bi tane kaybım var düşükle sonuçladı 6+1 de stresi gerçekten yıpratıcı
geçmiş olsun en doğru zamanda güzel haberi alırsın inşallah:KK200:Bu tarz streslerle yıpranmamak için direkt tüp bebek istedim bende. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Orası öyle tabi sağlık açısından daha iyi incelemeler yapılabiliyor, ama tüp bebek de maddi manevi stres sebebi, son çare olunca yapacak da bi şey yok elbette

Yumurtlama olmadan başlayın calışmalara yumurtladıktan sonra olanlar genelde gecıkmıs calısma oluyor
Evet evet ben de öyle biliyorum, yumurtladığın an zaten içeride sperm bulunuyorsa o an döllenme gerçekleşebiliyormuş, ama işte ovu test yapmadan yumurtlama anını bilmek de mümkün değil pek

Orası öyle tabi sağlık açısından daha iyi incelemeler yapılabiliyor, ama tüp bebek de maddi manevi stres sebebi, son çare olunca yapacak da bi şey yok elbette
Raporlu olarak üniversitede yaptırcam o yüzden rahatım maddi olarak. manevi olarak düşünürsek insanlar ölümcül hastalıklarla boğuşuyor 3-5 iğne yedim diye psikolojim bozulacaksa allahın gücüne gider.:KK200:

Raporlu olarak üniversitede yaptırcam o yüzden rahatım maddi olarak. manevi olarak düşünürsek insanlar ölümcül hastalıklarla boğuşuyor 3-5 iğne yedim diye psikolojim bozulacaksa allahın gücüne gider.:KK200:
Çok yıprananlar oluyor yine de herkes güçlü kalamıyor o yüzden öyle söyledim.

Back