• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözünü tutmayan sevgilim ve evlilik planı, sizce ne yapmalıyım?

istemem evlerini zaten de
bunun şimdiden hesabını yapmış olmaları tuhaf değil mi?
Yorumuma ekleme yaptım. Bu tür ailelerde senin nişanlın gibi kişilet ailelerine maddi destek sağlar genelde. Ayrıca kredi ödüyorlar diye bu desteğin boyutu büyüyebilir. Kurnazlık yapmaya çalışıyorlar. Evlenirsen bilerek evlendin olacaksın. Çok iyi düşün. Boşanmak gerçekten çok zor. Ben de boşandım biliyorum.

Pardon, hangi azabımdan?
Ben evlenicem diye eve katkı sağlamıyorum, ailemde paranı biriktir diyor, daha geçen ay annem, isteme nişanda takarız diye bilezik aldı, kardeşin baban ayrı takar diye düşünen, kızı ezilmesin küçük düşmesin diyen bi aile, ne azabından bahsediyorsunuz?

Babamın hastane masraflarını bile benden az kazanan kardeşim ödedi geçen ay, ben böyle kısıp yaşarken onların bu davranışına böyle düşünmem mi azap oluyor?

Sizin aileniz ve siz böyle olabilirsiniz ancak onlar böyle değil diye neden sizinle aşık attığını düşündünüz ki kadının? Belki sizden bağımsız olaylar böyle gelişmiştir ihtiyaç olmuştur. Brn kayınvalide de büyük bir sıkıntı görmedim ama herkesin aklıyla aklı karışan ne istediğini bilmeyen sevgiliniz bence ana sorun.

insanlar lise, üniversite aşkıyla evlenip zorlanırken, sırf cocuk sahibi olmak için evlenmek nasıl bir cesaret? Boşanmak zordur tahmin ediyorum. Uzak durun, dertsiz başa dert almayın. cok dindar/inançlı biri değilim ama cocuk, evlilik işleri kısmet tam olarak. olacaksa olur, akışta kalın. bebek sahibi olmak için katlanılmaz eşe ve ailesine.

istemem evlerini zaten de
bunun şimdiden hesabını yapmış olmaları tuhaf değil mi? Cesarete bak o zaman ayrıl adam gibi ne peşimdesin

burada adam zor durumda değil ki sen zor durumdasın. O neden ayrılsın ki? Evi yeri olan, maaşı olan, yalan söylediğini farkettiği halde itin totosuna sokup onu rezil etmeyen ve kendisinden de 7 yas daha genc kadin neden ayrılsın çok sacma😅

Çok naifsiniz ya. Bu adamla açık açık konuştuktan sonra "tamam aşkım. Tamam balım. Sen nasıl istersen bitanem" diye kadını yatıştırdıktan sonra evlenince "işine gelirse. Anlamlar bu evde yaşayacak. Sen de maaşını bana verecen" demeyeceğini sanmanız çok tatlı.
Bu adam kendine yol arkadaşı, bu aile de kendilerine gelin istemiyorlar. İkinci maaş istiyorlar.
Zaten gelmiş 38 yaşına, bunu da kaçırmayım bari deyip ağlıyor üstüne, bu arada ağlayan erkekten nefret ederim.

Günaydınlar, herkese iyi pazarlar diliyorum.

Sizlere ufak bi sorum var, şimdi son durum şöyle herşeyi konuştuk ve en son bana şunu sordu" o eve geçtiğimiz zaman başka bişey çıkmayacak dimi?"

bu ne demek?başka bi sorun gibi bişeyi mi kastetti anlamıyorum

Sizlere ufak bi sorum var, şimdi son durum şöyle herşeyi konuştuk ve en son bana şunu sordu" o eve geçtiğimiz zaman başka bişey çıkmayacak dimi?"

Kendisine sorsaydınız. Burada konuşulan onca şeyden sonra zaten siz kandırılmak istiyorsunız. Kendisi en güzel cevabı verirdi bu açıdan.

Aynı benim kv 8 yıl görüşüp evlendim evlenecegım sene evini değişti eşyaları değişti sanki yemi gelin o kaç kaç kaç

Ben şöyle anladım o eve geçelim çeneni kapat otur ( kaba tabirle ) daha da hiçbir şeyi sorun yapma. Ben iki ev kredisi ödesem de ailem kışı burda geçirse de aileme destek olsam da hediye alsam da sus al sana ev. Bununla yetin. Sizin sanki eviniz yok!

evet o konuyu okuyunca kendimde olanı farkettim. Aslında ilk konuyu açtığımda " eskişehirde onlara kiralık mı bakarız ne yaparız bilmiyorum " demişti. İlerleyen konuşmalarda kiraya çıkmayı düşünür müsün, zamanında lojman da kalmaya tamam demiştine döndü
Haaa oğlumun aldığı ev benim hakkım... gelin gitsin kirasını ödesin, otursun mantığı... Şey de der bunlar biz evlenirken evimiz mi vardı

Yine bir şeylere kafayı takıp huzurumu düzenimi bozmayacaksın inşallah diyo.

E sorsaydınız ne kastettin diye.
Ama evet onu diyor. Hala ayrılmamanız enteresan

Yanı diyor ki başka talebin olacak mi? Ben zaten aileme bir şekilde destek olurum ama buna karışma benim verebileceğim taviz bu kadar, aksi durumda ben fazla çekemem diyor. adamı terk etmesi gereken sen iken en sonunda adam seni terk edecek galiba 😅 hem adami terk ettin hem adam hicbir çaba göstermeden geriye döndün hem de hala ilişkiyi toparlamaya sen çalışıyorsun

Bu kadar sayfa sana anlatılmasına rağmen yapılabilecek tüm hatalı hareketleri yaptın gerçekten tebrik ediyorum🤣

Yanı diyor ki başka talebin olacak mi? Ben zaten aileme bir şekilde destek olurum ama buna karışma benim verebileceğim taviz bu kadar, aksi durumda ben fazla çekemem diyor. adamı terk etmesi gereken sen iken en sonunda adam seni terk edecek galiba 😅 hem adami terk ettin hem adam hicbir çaba göstermeden geriye döndün hem de hala ilişkiyi toparlamaya sen çalışıyorsun

Bu kadar sayfa sana anlatılmasına rağmen yapılabilecek tüm hatalı hareketleri yaptın gerçekten tebrik ediyorum🤣

Kader kısmet dedi işin içinden çıktı kendisi. Bundan sonra yorum yapmaya gerek yok.

Hala mesafeliyim, toparladım filan da yok, hemen kızmayın lütfen, teşekkür ediyorum destekleriniz için

Kararım uzaklaşmak zaten soğudum yeterince, önüme bakacağım

sorun çıkaran siz miymişsiniz pardon da

ayrılmamış mıydınız siz bu arada? yurtdışı tatiliniz ne zamandı

Haaa oğlumun aldığı ev benim hakkım... gelin gitsin kirasını ödesin, otursun mantığı... Şey de der bunlar biz evlenirken evimiz mi vardı
Bir de para kolay kazanilmiyor diyorlar. Sanki ben evde oturuyormusum da calismiyormusum gibi bana soylenildi bu laf. 40 yillik ev hanimindan duydum bunu.

Back
X