Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimde mardinli süryani ama bizde istanbulda oturuyoruz istanbul doğumluyuz
canımcım sen ne güzel bişeyleri resmiyete dökmüssün biz onuda yapamdık 2010 haziran diyoz ama bakalım bizimkide kısmet işşte 2008 mayısda geldi askerden ve daha yeni girdi işe kafamçokkarıştı
yaparsınız yaparsınız hayırlısıyla:)
bizimde flört dönemii uzadı baya diye yaptık 4. yılımız bitti iste 2008 de ekimde yaptık sözü...ama ben hiç sözlü gibi hissetmiorm kendimi evlilik moduna giremedim daha çokvar diye:))
askerlik de büyük engel tecilliydi 2010 a işte... gidip gelsin halletces insallah:)kaydirigubbakcemile5
ALLAH mesut etsin canım
ben Tekirdağ'lıyım Eşim Rize'li ama ikimizde doğma büyüme İstanbul'luyuz
hayırlısı sekerim inş herkessler halleder işlerini cok zor ya bazı seyler insanların dilleri durmuyo işte bizim haziranda 3,senemiz olacak kısa dönemdir inş cok ii oluyo benm sevgilim de kısa dönemdi delikafadulden
insan insan oldumu bence din dil ırk ayrımı yapmamak gerekiyor ama münkün oldugunca rizelilerden uzak durmayı tercih ederim erkeklerinden tamam bende rizeliyim ama sevmiyom
öyle değil işte evleceğin erkeğin ve ailesinin hristiyan olduğunu çevrenin ailenin sülalenin kabul etmesi çok zor oluyor inanılmaz çaba sarfettik:1no2:
öyle değil işte evleceğin erkeğin ve ailesinin hristiyan olduğunu çevrenin ailenin sülalenin kabul etmesi çok zor oluyor inanılmaz çaba sarfettik:1no2:
evet ya özellikle kız tarafı kızlarını din ayrımı olan birinevermekten yana olmuyorlar geneli...
bizim de bi tanıdığımızın kızı yaşadı bu sorunu ama sonunda evlendi çukulata sevgilisiyle
melez bebeler bilem oldukaydirigubbakcemile2
süper bişey biri çikolata biri karamel falan ne güzel olur ALLAH onları anne babalarına bagıslasın :CüvCüv:
ehehhe evet ya şekerler ciddeN...gamyoncuiremsu
İkimizde Sivas:teytey::dance:
yok valla uzuuuuuuuuun dönem:çok üzgünüm:
bi türlü tutturamadı istedini bu yıl da...bende git gel geene denersin dedim iş pozüsyonu iyi şuanda önce askerlii yapsın sora okurnaniknanik
zaten vermedilerki hristiyan olarak beni ona müslüman oldu eşim