• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümüz, nişanlımız ya da erkek arkadaşlarımız nereli?

Ben Bursa Büyükorhanlıyım, nişanlım Erzurumlu ama doğma büyüme Bursalı. Aşırı derecede kıskanç ve asabi olması dışında hiç sorunumuz yok (offf offf) :bbo:

ben arnavutum yani göçmenim
sevgilimde ankaralı(kalecik)

aramızda gelenek görenek farkı bi hayli çok gibi görünüyor

Annemler bulgaristandan..
Babamlar karacaovadan(yunanistan)
Ben edirne doğumluyum.Artık böyle köken neresi ise:)
Koca göbek ise namı değer sevgilim ve aileside edirne doğumlu.

ben konyalıyım,aşkım elazığlı.baba tarafından tabii yoksa ne benim konyayla ne de onun elazığla işi yok:D has İstanbul çocuklarıyız:lepi:

gnaydınnn kısllarr anam hep bizim memleketin cocuklarını almıssınız :jeyyar:

Ben amasyalıyım eşimde erzurumlu ailesi erzurumdaydı şimdi e.şehirde yerleştiler.Biz ist.dayız

ßen hatayliyim ama almanyada buyudum :)) hatayi dogru durust bilmem amaa
nisanlim hayatimin hayati oda hatayli :))

Doğma büyüme Karşıyakalıyım,yani İzmirliyim.:asigim:
Eşim ise Ankaralı.:1hug:

Ben İzmirLiyim Aşkım AdanaLı:D herkes nerden buldun Adanalı falan diodu ilk başlarda ne alaka falan diye ama kendi ailesi Almanyada yaşamış aşkım İzmir de doğmuş kütük Adanada O da Adanayı görmemiş:D
Çok kaygım vardı aslında benim bu konuda örf adetler uyuşurmu aileler anlaşırmı diye sözde anladım kaygılanmama gerek olmadıgını hersey olması gerektiği ve benim istediğim gibiydi:)

bi de hazır yazmışken birşey sorucam ben evlendiğimde kimliğimde adana yazmasını istemiyorum yani şehir ayrımı değil ama İzmir kalsın istiyorum mümkün mü? yoksa sözlümün kütüğünü İzmir e mi alması gerekir? kolay birşeymidir?
yani tepki toplamak istemem sadece kendi soyadını kullanmak gibi bişey kendi memleketimin yazmasını istiyorum...

Teşekkürler canım daha çok var ama:(
sözü yaptık..askere gtcek 2010 da gelcek ev kurcaz evlences ohoooo:(

Back