• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümüz, nişanlımız ya da erkek arkadaşlarımız nereli?

vala kızlar rizenn erkekleri pek bi tembel oluyo ya ben sevmiyom karadeniz erkeğini bi artvinlileri seviyom insan olarak ne biliyim kendi memleketimi sevmiyom

aslen karslı..:) ama aynı şehirde oturuyoruz. bozüyük-bilecikte

vala kızlar rizenn erkekleri pek bi tembel oluyo ya ben sevmiyom karadeniz erkeğini bi artvinlileri seviyom insan olarak ne biliyim kendi memleketimi sevmiyom

Tembelimi :1shok: Canım hani asabi sinirli desen anlayacağımda tembellik konusunda sana katılmıyorum ziraa benim babam ve abim dünyada tanıdığım en çalışkan insanlar.

anam ben nezman gitsem rizenn erkekleri hep kahvede oturuyooo ve kadınlar caylıklarda ne biliyim ben bi türlü sevemedim orayı

anam ben nezman gitsem rizenn erkekleri hep kahvede oturuyooo ve kadınlar caylıklarda ne biliyim ben bi türlü sevemedim orayı

trakyada da böyle şekerim, gidince adamlar kahvede, kadınlar tarlada yada hayvanlara bakıyor. Ama çalışanlarıda var. Nişanlım mesela çokçalışkandır :1rolleyes:

ben antepliyim:) nişanlım arnavut ama istanbul doğma büyüme. ben oraya gitcem:)

kastomonulular nasıl olur bi diyin banda benm erkek arkadsım inebolulu

ben erzincanliyim sevgilim de urfali kizlar..
urfalilar cok merhametli cok sefkatli oluyorlar ya da dizilerde oyle gorduk biz :)

Ben bursalıyım,eşim ordulu :) .O geldi benim yanıma sağolsun beraberce çalışıyoruz

Back