Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide Kastamonu-Cidehihoyyytevet kızzlarrr nereli bu bizim cocuklar
ben diyim hemen kastomonu inebolulu
bana biraz onlardan bahsetsenize
bende rizeliyim belkim rizeliye gideceksunuz
akulda verirumdaaaaaaa aşakkıdı
ay kısllarr hepimiz türkiyemizin güzel yerlerinden bulmusuz koca adayalarını inş kaynanalarımızda ii olur sengözlerimebaksanab
Canım biz yaklaşık 40 senedir İstanbuldayız.Hele ben rizeyi hiç görmedim. Ailemde de adetlerle karşı tarafı üzmeyelim yük altında bırakmayalım diye birşe istemediler.Bende anneme sordum geçen bizde kız evlenirken adetler yapılacaklarr nedir diye kızım adetler eskidendi şimdi kim ne isterse onu yapsın dedi.gulpembe1984 benim nişanlımda rizeli esrayla arsima da rizeli diye hatırlıyorum.Walla kızlar sizde nasıl gelenekler var anlatır mısınız biraz.Bohçalarda ne beklerler düğünler nasıl olur falan.merakla bekliyorum..Akıl verin birazcık bana lütfen
kızlar nişanlısı yada eşi farklı memlekette olanlar nasıl tanıştınız? bi de aynı şehirdemi yaşıyorsunuz?
mesela kız antalyada erkek istanbulda yaşayıpda evlenecek olanınız falan varmı? şehirler bu kadar uzak olunca aileleriniz sorun falan çıkarmadı mı? umarım anlatabilmişimdir...