• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlümüz, nişanlımız ya da erkek arkadaşlarımız nereli?

ay kısllarr hepimiz türkiyemizin güzel yerlerinden bulmusuz koca adayalarını inş kaynanalarımızda ii olur sengözlerimebaksanab

gulpembe1984 benim nişanlımda rizeli esrayla arsima da rizeli diye hatırlıyorum.Walla kızlar sizde nasıl gelenekler var anlatır mısınız biraz.Bohçalarda ne beklerler düğünler nasıl olur falan.merakla bekliyorum..Akıl verin birazcık bana lütfen

evet kızzlarrr nereli bu bizim cocuklar
ben diyim hemen kastomonu inebolulu :delphin:
bana biraz onlardan bahsetsenize
bende rizeliyim belkim rizeliye gideceksunuz
akulda verirumdaaaaaaa aşakkıdı
benimkide Kastamonu-Cidehihoyyyt
ay kısllarr hepimiz türkiyemizin güzel yerlerinden bulmusuz koca adayalarını inş kaynanalarımızda ii olur sengözlerimebaksanab

Allah hepimizi mutlu mesut etsin kaynanalarda dahil:jeyyar: onlarda mutluluğumuzdan mutluluk duysun kendi halinde dursun:jeyyar:

ben izmir sevgilim samsunlu:asigim:
çok seviyorumm.rabbim kavuşmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

ben balıksesir edremit ( aslen bursalıyım ama ) nişanlım aksaraylı nerden nereyeeeeeeeee :asigim:

kızlar nişanlısı yada eşi farklı memlekette olanlar nasıl tanıştınız? bi de aynı şehirdemi yaşıyorsunuz?

mesela kız antalyada erkek istanbulda yaşayıpda evlenecek olanınız falan varmı? şehirler bu kadar uzak olunca aileleriniz sorun falan çıkarmadı mı? umarım anlatabilmişimdir...

gulpembe1984 benim nişanlımda rizeli esrayla arsima da rizeli diye hatırlıyorum.Walla kızlar sizde nasıl gelenekler var anlatır mısınız biraz.Bohçalarda ne beklerler düğünler nasıl olur falan.merakla bekliyorum..Akıl verin birazcık bana lütfen
Canım biz yaklaşık 40 senedir İstanbuldayız.Hele ben rizeyi hiç görmedim. Ailemde de adetlerle karşı tarafı üzmeyelim yük altında bırakmayalım diye birşe istemediler.Bende anneme sordum geçen bizde kız evlenirken adetler yapılacaklarr nedir diye kızım adetler eskidendi şimdi kim ne isterse onu yapsın dedi.

ben bulgaristan göçmeniyim, nişanlım tekirdağ malkaralı fazla uzak sayılmayız :)

bizimkisi yıldırım aşkı gibi bişe oldu bursa terminalinde tanıştık aşkımla bi anda oldu herşey çok şükür ailelerden bi problem çıkmadı burda sadece kına gecem olcak düğünümüz aksarayda ordanda aşkımın görev yeri bingöle ömrüm yollarda geçecek yani :bbo: Şeniz

Bizim iş biraz karışık..
Ben İzmirliyim..
Erkek Arkadaşım Aslen Malatya'lı Ama İstanbul Doğma Büyüme..

Galiba Bana İstanbul Yolları Gözüküyo Yakın Zamanda :uhm:sırnaşık şey

biz ikimizde istanbulda oturuyoruz zaten bi aksam ansızın tanıstık ve adapazarında otogar da bulustuk sekerler şimdi diceginizki adapazarında nerden cıktı bizim yazlıga gitmiştim hafta sonu öle otogarda bulustuk falan istanbula döndük cok güzeldi ALLAH herkesin sevdğine kavustursun :asigim:

kızlar nişanlısı yada eşi farklı memlekette olanlar nasıl tanıştınız? bi de aynı şehirdemi yaşıyorsunuz?

mesela kız antalyada erkek istanbulda yaşayıpda evlenecek olanınız falan varmı? şehirler bu kadar uzak olunca aileleriniz sorun falan çıkarmadı mı? umarım anlatabilmişimdir...

canım biz aynı şehirde yaşıyoruz benim iş arkadaşımın mahalleden tanıdığıydı nişanlım...sağolsun o aracı oldu tanıştık, inşallah yaza da evleniyoooozzzz:asigim:

Back