Sözlümün ailesi sorunu ve söz bozuldu

Babası ilk defa geliyo ama eski sözlüm sürekli bizdeydi çok severdi benim ailemi. Hep kendi anne babasına anlatırdı benim ailemi. Doğru söylüyosun tam bir ergen.. ama bazen diyorum nasıl unutacağım?
Maddi durumunuzu, evinizi beğenmediyse zaten aklında olan konuyu dökmüş olabilir. Neyse ne, değmez o aileye.

Evet. Çalış, kendini geliştir, söz bozuldu diye bile düşünme. O kv ile sınır hastası olurdun. Tek erkek çocuk, pasif, para babadan, anne aglasik. Seni mahvederlerdi.
Bi kere kv demişti ki “çocuk doğunca onu ben düzenlicem” demişti. Bakıcam demiyo direkt düzenleyecekmiş yani. Yorumların bana çok iyi geldi, teşekkür ediyorum, toparlayacağım kendimi.

Bi kere kv demişti ki “çocuk doğunca onu ben düzenlicem” demişti. Bakıcam demiyo direkt düzenleyecekmiş yani. Yorumların bana çok iyi geldi, teşekkür ediyorum, toparlayacağım kendimi.
Gencecik kızsın. Kıytırık, sümsük herifin teki söz bozdu diye kendinden geçme. Bundan sonra da sağlam adım at. Rica ederim.

çok severken terkedilmenin ne kadar zor olduğunuda bilirim yapabiliceğimiz tek sey bolca dua etmek

Son düzenleme:
Facebook'ta paylastiniz mi oradanda görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…