- Konu Sahibi SoullessPrincess
Canım benim de 4 yıllık bi ilişkim var ve bende aynı senin gibi düşünüyorum.regl olduğumda söylüyorum malum 1 haftayı askın stresimi daha anlayışlı karşılıyor.cinsel içerikli sohbetlerimiz oluyo ve onu daha iyi tanıyorum oda beni öyle.ilişkimizin zedelendiğini değil daha da iyi olduğunu düşünüyorum.sevgilim de sorar gerçekten böyle mi diye ve doğrusunu anlatırım onun da benimde yanlış bildiğimiz şeyleri düzeltiyoruz.insanları daha iyi tanıyoruz konuşmaktan bişey olmuyo aksine daha rahat ve anlayışlı bi ilişkin oluyo.ikimiz de birbirimizi tanıyoruz neyi isteyip istemediğimi biliyoruz ( cinsel anlamda) onun için de korkmuyorum sevgilim den yada başbaşa olup öptüğü zaman beni yatağa atıcak diye de gerilmiyorum ayrıca evlendiğim de neler yapsam hoşuna gider nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda fikir sahibi oluyorum o günün korkusunu atıyorum üzerimden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim durumumuzda aynı.
Örneğin erkekler ovülasyon dönemini falan pek bilmez zaten bu tarz terimler genel olarak onlara saçma geliyor sanırım Bir yerde okumuş ne olduğunu sorduğunda açık açık anlattım. Bu sadece korunma yollarını falan konuşmuş olduk. Zaten denk gelip kafasını karıştıran ya da merak ettiği konuları sormasıyla oluşuyor bu sohbetler. İkimizde bilmediğimiz birçok şey öğrendik bu sayede.
Gelen yorumlar sayesinde de bir nebze olsun rahatladım. Teşekkürler