O kadar ütü yapıp geldim hala aynı yerdeyiz , hatta kayınvabanın evi arsası da konuya dahil olmuş ne alakaysa . Tabi onları satmalı sizin için . Hatta ağırlığınızda altın takmalı . Evi üstünüze yapmalı , dükkana da ortak etsin sizi , evi baştan aşağı sizin istediğiniz gibi yaptırsın , size versin .
Hiç açık büfe yemek yediniz mi ? İnsanlar parasını verdim zaten deyip 2 günlük yemek yiyor . Bekleyip bekleyip bir daha yiyor . Sizin hesabınızda öyle olur . Dolabınızın kapağını sert kapatsanız kayınvalide az yavaş kapat ona şu kadar para verdik der .
Sizin ve ailenizin bir kuruş harcayacağına zerre inanmıyorum .
bir arkadaşta demiş ki borçsuz evlendirecek anne ve babalar yoksa doğurmayacak
ben de diyorum ki tamam borç ödemesin yanımda kalsın . Ben onu evlendirmek için doğurmadım ki !! Sevmek için doğurdum . Gece uyanıp uyanıp yanına gidip uykusunda öpmek için doğurdum .
Aramalarımdan bile rahatsız olacak biriyle evlenmesin o zaman . Evini kuracak güçte değilse evlenmesin . İşi yoksa evlenmesin . Bencilse , sinirliyse veya sadık kalamayacaksa evlenmesin . 2-3 yıl evli kalıp ömür boyu nafaka ödeme ihtimali var . bu topa girmiyorsa evlenmesin .
Kız çocuklarını okutma mevzusuna gelince de çok yanlış düşünüyorsunuz. Her kız çocuğu okumalı . Karşısında dünyanın en iyi adamı da olsa , kimseye muhtaç olmamalı .