- 11 Nisan 2022
- 23
- 33
- 3
- 32
- Konu Sahibi Kelebekqqqq
Banlanmak ne demek peki anlamadimSilemezsiniz yasak. Silseniz de geri getirilir ve banlanırsınız. Yazdığınız ve paylaştığınız her şey kalıcı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banlanmak ne demek peki anlamadimSilemezsiniz yasak. Silseniz de geri getirilir ve banlanırsınız. Yazdığınız ve paylaştığınız her şey kalıcı.
Ceza alırsın yani ama silinmiyor. Silsende geri getirirler. Konuyu ilk açtığında biri alıntıladıysa mesajını,konuyu silsende orda durur zaten. Yok edemezsin yani boşuna uğraşma.Siliyim banlanmak ne demek
Sozlum su yazdiklarimi okuyup da donmekten vazgecer seklinde dusunuyorsan bosuna evham yapma..Konu açtım ya ben burda yeni üyeyim nasıl silicem açılan konuyu
Açılan konu silinmez.Konu açtım ya ben burda yeni üyeyim nasıl silicem açılan konuyu
Ya yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz
ben ikna oldumEn ihtimal vermedigim şey whatsapa bile girmiyor öyle biri de değil zaten
Ay adam Irak'taymış, ben lafımı geri alıyorum. Mesafeyi kaldıramamış, bunalımda ya da başkasını bulmuş olabilir. Dikkat etsin de kimyasal bombalardan etkilenip bir yeri düşmesin, kadınlar olarak olaylara sanırım fazla derin bakıyoruz. Öyle mi demek istedi bunu ne için yaptı falan. En iyisi ne diyorsa onu duyup ne yapıyorsa onu görmek.Oraya gidince farklı bir dünya, yaşayış olduğunu görüp özenmiş olabilir. Dönse de uyum sağlayamadığı için konfor alanına geri dönmek istediği için olur.
Resim önemli tabi, resim varsa kimse yaklaşmaz erkekine.Yok ya öyle biri değil ki yani zaten bunca zaman hep ikimizin resmi vardı sosyal medyalarinda
OlurResim önemli tabi, resim varsa kimse yaklaşmaz erkekine.
Yav bacım, bir silkelen, amuda kalk bir şey yap da kendine gel. Resmi nikah durduramıyor kimseyi, sosyal medyadaki "resim" mi durduracak? Gıcık oluyorum şu fotoğraf muhabbetine. Çiftler arası bir bağlayıcılığı var sanılıyor ama yok öyle bir şey.
Adam evlenilecek kız aramıyor demek ki. Ya da orada yaşamak istiyor, oralı birini tercih edecek. Her türlü senden vazgeçmiş, bunu kabullen. Dönecek falan diye de bekleyip vaktini boşa harcama. Evlenilecek kız arayan başka beylere yönel sen.
gerçekten kıskançsın bir de bugün formda bize kıskanç diyordun !1!!1!Ay o kemal kim ben bilmiyorum bile. Dilime dolandı ne olduğunu bilmeden kullanıyorum.
Yalnız konu sahibinin güvenine hayran kaldım, ben kendim için bile bu kadar net asla yapmam diyemem yeminle.
Ya bir de Kudra beni bırakması için bir sebep yok deyip duruyor. Bazen devam etmek için sebep olmuyor, ondan bitiyor. İçini kıyıyor karşındaki, bir şey yapmasa bile artık varlığı seni mutlu etmiyor. Ondan bile gitmiş olabilir adam.Ablacım evlenilecek kız, bir kız olarak yüzük bile takmadan beklemek falan seksenlerde kaldı bu anlayışlar. 40 yıl sonraya alalım sizi. Bu saydıklarınız evlenmek için yeter sebep değil. Hatta sebep bile değil.
Evet haklısınız ikinci bir hat alıp yurtdışı hattı onla wp acmis olabilir yada telegram cok kullaniliyor gerek duymuyordur girmeye.İlk askiymissiniz, gözünü açmış sizi görmüş. Size alışmış,sizi sevmiş. Ne zaman ki etrafı size benzemeyen kızlarla dolmaya başlamış,o zaman en mükemmel özelliklerin sizde toplanmadigini farketmiş olmalı.
Benim düşüncem bu yönde.
başka birinden hoşlanmaya başlamış gibi geldi. Maymun yeni dala tutunmadan eskisini bırakmaz derler ya, kilometrelerce öteden, baskın yapamayacak, sadık, onu aşkla bekleyen bir 'evlenilecek kadın'i neden terketsin ki yoksa?
Ya kıskançlıklarinizdan,nazinizdan,ilgi alaka beklemenizden sıkıldı, zaten yoğun çalışıyor iyice bunaldı bırakma ihtiyacı hissetti. Ya da başka biri var.
Bacım WhatsApp mi kaldı, binlerce uygulama var WhatsApp kadar yaygın olan, mesela Rusya'da WhatsApp kullanmayan insan gördüm, telegram kullanmayan insan görmedim,onlar herkes kullandığı için telegram kullanıyor. Belki senin adamın da orada kullandığı baska uygulamalar vardır.
Ya da türk numarasının whatsappina nadir giriyordur, yerel numarasıyla yeni WhatsApp açmıştır.
"Öyle biri değil" diye aklama hic,insanları tanımıyorsun ki. Hele erkekleri hiç...hayatına biri tanecik insan girmiş.
Nereye gitti yurtdışı olarak5 senelik bir ilişkimiz var birbimizi çok sevdik bugüne kadar ne küfür ne ihanet yaşamadık hatta bir gün bile küs kalmadık. Ben çok düzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya öyleyim aileler tanıştı 1 sene önce çok da güzel anlaştılar çok sevdiler birbirlerini ama tam isteme falan olucakti yurtdışından teklif geldi ve gitti bir kaç sene çalışıp donucekti öyle konuştuk ailelerde kabul etti ama benim içimde hep bı korku vardı ya gelmezse diye 1 sene boyunca hep telefon üzerinden görüştük hem ne olacak sıkıntıları hemde hiç görüşmek sorunlar çıkmaya başladı tartışmalar oldu 1 aydır soğuktu düzelmesi için çabaladım biraz kıskancım da onlardan da bunaldı galiba hepsini düzeltmek için uğraştım ama kendisi ayrıldı benden hicbiyerden silmedi engellemedi beni ve ailemi tekrar döner mi orda ki çalışma koşulları da çok ağır çok geç geliyor bunalıma da girdi biraz ben burda onu bekliyorum falan ayrılırken anlasamicaz hayallerimiz ayrı ikimiz içinde en iyisi bu dedi ben dönmek istemedim ama ayrilcaksin diye korktum söz verdim dedi ilk sevgilisi benim herşeyi benimle yaşadı çok da duygusal biri aslında ama döner mi sizce
Irak'a gitmiş sevgilisi. Daha önce burada bir kaç konu daha açıldı böyle. Sevgilisi yurtdışına gidipte değişen,ayrılmak isteyen falan. Çoğununda gittikleri ülkeler bu tarz ülkeler. Demek ki bi Hollanda'ya,Kanada'ya falan gitseler hepten k*çı başı dağıtacak adamlar Hemen bi tarafları kalkıyo demek ki.Görmüştür sarışın, rahat, ortada evlenilecek kızım ben diye dolaşmayan sütun bacaklı ablaları, ne çekiyorum ben bu nazlı niyazlı kıskanç hatunu demiştir. Haklı da sanki.
Yani şimdi bir Bill Skarsgard olsa at çoraplarını salona yiğidim derim ben. İşi olsun, gördüğümden hoşlanayım, kafam uyuşsun yeter. Gerisini sallamam yani. Halledilir onlar bir şekilde. Evlenilecek herif kriterlerimde tertipli olması ilk beşe girmiyor, doğruya doğru. Çünkü ben de tertipli değilim.bu yeterli kriter olamaz. Onlar icin bir yardimci tutulabilir, onemli olan kafalarin uyusmasi degil mi sizce de