- 11 Nisan 2022
- 23
- 33
- 3
- 32
- Konu Sahibi Kelebekqqqq
Evet galiba bende öyle düşünüyorumOraya gidince farklı bir dünya, yaşayış olduğunu görüp özenmiş olabilir. Dönse de uyum sağlayamadığı için konfor alanına geri dönmek istediği için olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet galiba bende öyle düşünüyorumOraya gidince farklı bir dünya, yaşayış olduğunu görüp özenmiş olabilir. Dönse de uyum sağlayamadığı için konfor alanına geri dönmek istediği için olur.
Ya yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz
O kemal de ne haltlar yiyorduKemalim yapmaz
Oha beni gömeceksinKemalim yapmaz
Sizden kemalim yapmaz vaybı aldım.Ya yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz
Herkesin aklında aynı şey canlanmışSizden kemalim yapmaz vaybı aldım.
Kemal'e de yapmaz diyorlardi,Sedar'dan daha cok yemeye basladi..Kemalim yapmaz
Ay o kemal kim ben bilmiyorum bile. Dilime dolandı ne olduğunu bilmeden kullanıyorum.O kemal de ne haltlar yiyordu
Yani demek çok saçma zatenAy o kemal kim ben bilmiyorum bile. Dilime dolandı ne olduğunu bilmeden kullanıyorum.
Yalnız konu sahibinin güvenine hayran kaldım, ben kendim için bile bu kadar net asla yapmam diyemem yeminle.
parmağın da yüzük, ayağında prangalar olsa yine giderdi.bide böyle düşünBende suç var mı sence bı kız olarak onu bekleme kararım bile çok büyük bişey değil mi parmağımda yüzük olmadan bide
Gereksiz bir şey. Adam dönmek istemiyorum demiş neden hala bekleyip vakit kaybediyosun?Bende suç var mı sence bı kız olarak onu bekleme kararım bile çok büyük bişey değil mi parmağımda yüzük olmadan bide
Ya biz tanistirdik hemen gitti zaten burda olsa evlenmiştikBaşka biri olabilir bir şey diyemem ona. Ama bir de kendini gerçekleştiren kehanet var. Siz iş konusu olunca nedense hep olumsuz şeyler olursa diye korkmuşsunuz. Muhtemelen çevresinden kıskandınız, işi yoğun olmasına rağmen sık sık ilgisizlikten yakındınız vs vs. Dolayısıyla korkunuzdan dolayı yaptığınız bu şeylerden dolayı korktuğunuz başınıza geldi. Eğer bu şekilde olduysa değiştiğinizi ve pişman olduğunuzu samimiyetle gösterirseniz döner diye düşünüyorum. Yok başka biri varsa zaten dönmez. Bir de şu var ki nişan, düğün gibi olaylar netleşmeden aileleri tanıştırma işine girişmeyin. Yani 5-6 aya nişan düşünürsünüz anlarım ama tarihi belirsiz nişandan önce sözlenme filan yapmayın.
Çok büyük bi karar evet ama saçmalık bakımından büyük. Hayatına bak sen de boşver. Adam kararını vermiş yanlış ya da doğru ayrılmayı seçmişBende suç var mı sence bı kız olarak onu bekleme kararım bile çok büyük bişey değil mi parmağımda yüzük olmadan bide
bu yeterli kriter olamaz. Onlar icin bir yardimci tutulabilir, onemli olan kafalarin uyusmasi degil mi sizce deBen çok düzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya öyleyim
Evlenseniz farklı olacağını mı düşünüyorsunuz bu sefer burda ilgisizlik ile ilgili konu açardınız.Ya biz tanistirdik hemen gitti zaten burda olsa evlenmiştik