şu yapmaz bu yapmaz kemalim yapmaz, o karakterde değil gibi varsayımlar kendini kandırmaca oluyor şu devirde maalesef. neye dayanarak emin olabiliyoruz ki? burnunun dibindeki de yapar, uzaktaki de. benim bir tanıdığım var, kadın bir sene önce evlendi. ama şu an başka sevgilisi var üstelik bu kadının da instagram hesabı kocasıyla olan sarmaş dolaş resimleriyle dolu. koca silmiş bunu hesabından, resimleri de kaldırmış. kadın onları kaldırma zahmetine bile girmedi, hiçbir değişiklik yapmadı başka bir instagram hesabı açtı arada oradan paylaşım yapıyor onlar da çay kahve içerken falan. yeni instagramına bakınca bu kadın evli demez kimse çünkü sadece kendi resimleri var. diğerine bakınca da bu kadın ne kadar mutlu kocasıyla dersiniz. öyle sosyal medyaya bakmakla anlaşılmıyor yani, ben yakın çevremde olmasa asla bilmem bu detayları. benim bir ex de whatsapp'a doğru düzgün girmezdi hatta bazen düşünürdüm acaba çevrimiçi gözükmeyi kapatan bişey mi kullanıyor diye bile düşündüm. ama biz koptuk tamamen, kısa süre sonra yeni sevgili yaptı mesela. gökten zembille inmedi bu yeni sevgili sonuçta. bu durumda ya başka bir numaradan iletişim kurdu ya da whatsapp kullanmadı bile. hangi ortamdan, nasıl hiç bilmiyorum. sonra ben bu insanın farklı konularda öyle saçma yalanlar söylediğini öğrendim ki adı soyadı gerçek mi ondan bile şüphe duyuyorum mesela şu an. böyle şeyleri allah bi şekilde karşına çıkarıyor da iyi ki devam etmemişim falan diyorsun.