- 10 Kasım 2020
- 7.955
- 66.373
- 498
- Konu Sahibi Kelebekqqqq
Bıkmışsa dönmez, sanmıyorum. Başka biri de ihtimal dâhilinde, yapmaz etmez demeyin, en çok da o yapmaz etmez dediklerimiz yapıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım WhatsApp mi kaldı, binlerce uygulama var WhatsApp kadar yaygın olan, mesela Rusya'da WhatsApp kullanmayan insan gördüm, telegram kullanmayan insan görmedim,onlar herkes kullandığı için telegram kullanıyor. Belki senin adamın da orada kullandığı baska uygulamalar vardır.En ihtimal vermedigim şey whatsapa bile girmiyor öyle biri de değil zaten
Ne peki evlenmek için sebep sevmek saymak ailelerin anlaşması fedakar olmak paran yoksa düğüne bile gerek yok boşver demek bunlar önemli değil miAblacım evlenilecek kız, bir kız olarak yüzük bile takmadan beklemek falan seksenlerde kaldı bu anlayışlar. 40 yıl sonraya alalım sizi. Bu saydıklarınız evlenmek için yeter sebep değil. Hatta sebep bile değil.
Önemli olabilir ama yeterli değil.Ne peki evlenmek için sebep sevmek saymak ailelerin anlaşması fedakar olmak paran yoksa düğüne bile gerek yok boşver demek bunlar önemli değil mi
Görmüştür sarışın, rahat, ortada evlenilecek kızım ben diye dolaşmayan sütun bacaklı ablaları, ne çekiyorum ben bu nazlı niyazlı kıskanç hatunu demiştir. Haklı da sanki.Seninki de gitmeden bu kafadaysa gidince gözü açılmış
Doğru bilememBıkmışsa dönmez, sanmıyorum. Başka biri de ihtimal dâhilinde, yapmaz etmez demeyin, en çok da o yapmaz etmez dediklerimiz yapıyor.
Ya haklı diyemem öyle ya da böyle ortada verilmiş bi söz var ama işte kızımızın tavrı da çok bayık. Dediğin gibi seksenlerde cam kenarında işleme işleyen iki örüklü bi kız canlandı gözümde.Görmüştür sarışın, rahat, ortada evlenilecek kızım ben diye dolaşmayan sütun bacaklı ablaları, ne çekiyorum ben bu nazlı niyazlı kıskanç hatunu demiştir. Haklı da sanki.
Çok bunaldım dedi evet ilgi çok bekliyorsun dedi sıkıldı bence biri yoktur eminim aileler tanıştı ya bide o karakterde değilİlk askiymissiniz, gözünü açmış sizi görmüş. Size alışmış,sizi sevmiş. Ne zaman ki etrafı size benzemeyen kızlarla dolmaya başlamış,o zaman en mükemmel özelliklerin sizde toplanmadigini farketmiş olmalı.
Benim düşüncem bu yönde.
başka birinden hoşlanmaya başlamış gibi geldi. Maymun yeni dala tutunmadan eskisini bırakmaz derler ya, kilometrelerce öteden, baskın yapamayacak, sadık, onu aşkla bekleyen bir 'evlenilecek kadın'i neden terketsin ki yoksa?
Ya kıskançlıklarinizdan,nazinizdan,ilgi alaka beklemenizden sıkıldı, zaten yoğun çalışıyor iyice bunaldı bırakma ihtiyacı hissetti. Ya da başka biri var.
Bacım WhatsApp mi kaldı, binlerce uygulama var WhatsApp kadar yaygın olan, mesela Rusya'da WhatsApp kullanmayan insan gördüm, telegram kullanmayan insan görmedim,onlar herkes kullandığı için telegram kullanıyor. Belki senin adamın da orada kullandığı baska uygulamalar vardır.
Ya da türk numarasının whatsappina nadir giriyordur, yerel numarasıyla yeni WhatsApp açmıştır.
"Öyle biri değil" diye aklama hic,insanları tanımıyorsun ki. Hele erkekleri hiç...hayatına biri tanecik insan girmiş.
Cok duskun oldugu icin ayrildiniz yani..Öyle biri değil ya bana da çok düşkün su aslında yani hep ikimizin resimleri vardı sosyal medyasında
Benim bakış açımla çok da önemli değil valla. Ev işi yapıyorum, ailesine saygıda kusur etmiyorum, düğün istemiyorum diye biri benimle evlenmek istese ben çok pis bozulurdum açıkçası. Kabul de etmezdim muhtemelen. Evine hizmetçi ailene köle mi arıyorsun hayırdır derdimNe peki evlenmek için sebep sevmek saymak ailelerin anlaşması fedakar olmak paran yoksa düğüne bile gerek yok boşver demek bunlar önemli değil mi
Hangi ülkeye gitti?Çok bunaldım dedi evet ilgi çok bekliyorsun dedi sıkıldı bence biri yoktur eminim aileler tanıştı ya bide o karakterde değil
Kız kaç senelik evliler aldatıyor onların ailesi tanışık değil miÇok bunaldım dedi evet ilgi çok bekliyorsun dedi sıkıldı bence biri yoktur eminim aileler tanıştı ya bide o karakterde değil
Alakası bile yok evlilik bir bütündür sağlam olması için her açıdan uygun olmak lazım bizi mahveden mesafe olduYa haklı diyemem öyle ya da böyle ortada verilmiş bi söz var ama işte kızımızın tavrı da çok bayık. Dediğin gibi seksenlerde cam kenarında işleme işleyen iki örüklü bi kız canlandı gözümde.
Ya yapacak insan var yapmicak insan var o yapmazKız kaç senelik evliler aldatıyor onların ailesi tanışık değil mi
İşte demek ki bu işin oluru yokmuş mesafe bunu ortaya çıkartmış bu olmasa başka bir şey olur yine yürümezdiAlakası bile yok evlilik bir bütündür sağlam olması için her açıdan uygun olmak lazım bizi mahveden mesafe oldu
Kemalim yapmazYa yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz
Kemalim yapmazYa yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz
Heh işte en çok da o yapmaz dediklerimiz yapar. Ayrıca illa biri olmasına gerek yok başka bir dünya keşfetti şuanYa yapacak insan var yapmicak insan var o yapmaz