Güya kendi kocası bunu çok severmiş ama bu kocasını istemezmiş çok tuhaf bir yaratıktı yanımdayken kayınbabam sürekli azarlardı bunu ama hiç aldırmazdı ben sevmeden evlendim çok mutsuzum derdi sonrada bize gelip sevenler evlenemez derdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yaniNe bicim kadinmis ne demek evlilik sif cinselik ne kada sacma bir düsünce kendi kocasi öylemi yapmis ona...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sözlüm beni kandirdimi
- Konu Sahibi cagla1990
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Keşke herkes sizin gibi düşünse böyle deyince çok terbiyesiz diyolar ne alakası varsases olur olmaz ayrı mesele ki ille yatak odasında sevişilecek diye bişey de yok, aynı eve girersin hersey yarım olur sonra bundan sıkılan erkek doya doya ilişki yaşadığı bi kadın bulur aldatır adı da sen beni ihmal ettin heyecan kalmadı olur, sende senelerce hizmet ettiğinle kalırsın
Canım işte haklısın aramızda sevgi olsun istemezdi biz eşimle yan yana otururken çabuk ayrılın sen şu koltuğa geç sende şu koltuğa geç derdi neymiş efendim birbirimizden soğumamız gerekiyomuşNermin sen neler yaşamışsın yuhhhh
Sevenler evlenmez lafı tamamen saçmalık ama istediklerini yaptırmak için ön şart bu, oğlu gelini sevmicek ki anneden taraf olsun, eşini severse ona kıyamıcak çünkü, benim kv de bambaşka alakasız konularda araya sıkıştırır olsun x seni seviyo diye
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Keşke herkes sizin gibi düşünse böyle deyince çok terbiyesiz diyolar ne alakası varsa
ben terbiyesiz bir kadınım, onlar demeden ben diyorum terbiyesiz ve asi,sefam olsun
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Canım işte haklısın aramızda sevgi olsun istemezdi biz eşimle yan yana otururken çabuk ayrılın sen şu koltuğa geç sende şu koltuğa geç derdi neymiş efendim birbirimizden soğumamız gerekiyomuş
hep diyorum yahu Allah dağına göre kar veriyo o lafın cevabı bende eşe ateşli bi fransız öpücüğü vermek böyle salyalı cinsten
- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.454
- 498
Dul bir kadınla aynı evde yaşamak yaşarken ölmek gibi birşey olur..
Oğlunu kıskanır, sözünü geçirmeye çalışır.. İlk başta köprüyü geçene kadar herşey. Sen sessiz kaldıkça üzerine gelirler..
Benim kayınvalide ilk gecede kapıya gelmişti dinlemek için
Sanırım giriş yerini bulmada oğluna yardım edecekti keşke onu da alsaydım içeri
Bazıları iyi gibi görünür oğlunu el altından kendine çeker. Tıpkı benim kaynana gibi
Allaha şükür o Türkiyede ben yurtdışındayım.
Yani sana diyeceğim o ki asla aynı evde kalmayı kabul etme..
Oğlunu kıskanır, sözünü geçirmeye çalışır.. İlk başta köprüyü geçene kadar herşey. Sen sessiz kaldıkça üzerine gelirler..
Benim kayınvalide ilk gecede kapıya gelmişti dinlemek için
Sanırım giriş yerini bulmada oğluna yardım edecekti keşke onu da alsaydım içeri
Bazıları iyi gibi görünür oğlunu el altından kendine çeker. Tıpkı benim kaynana gibi
Allaha şükür o Türkiyede ben yurtdışındayım.
Yani sana diyeceğim o ki asla aynı evde kalmayı kabul etme..
önceleri bir şey demezdim ama sonraları artık daralmaya başladım bir patladım tam patladım patlayış o patlayış bir daha kaynana eve adım atamadıhep diyorum yahu Allah dağına göre kar veriyo o lafın cevabı bende eşe ateşli bi fransız öpücüğü vermek böyle salyalı cinsten
kazanan siz olursunuz. eşiniz sizin gibi bir eşe sahip olduğu için çocuklarınız da böyle anlayışlı hayat dolu bir anneye sahip oldukları için çok şanslılarben terbiyesiz bir kadınım, onlar demeden ben diyorum terbiyesiz ve asi,sefam olsun
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
kaynanan böyle bir evlilik mi yaşamış kocası işini görüp bırakmış sadece dayak yemiş hizmetçilik mi yapmış nasıl bir kafa bu ben çektim gelinim çekmesin demeli bir insan ruh hastası kadın ya.önceleri bir şey demezdim ama sonraları artık daralmaya başladım bir patladım tam patladım patlayış o patlayış bir daha kaynana eve adım atamadı
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
kazanan siz olursunuz. eşiniz sizin gibi bir eşe sahip olduğu için çocuklarınız da böyle anlayışlı hayat dolu bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar
teşekkür ederim yanlış anlaşılmasın ben anneme de böyleyim, babamı kaybettim geçen sene, 1 sene sonra artık resimlerine bakabilir hale geldim face kapak resmimi babamla olan resimlerimin kolajı yaptım, annem kaldır kızım bakamıyorum dedi o kadar zoruma gitti ki bakacak arkadaş o benim babam resimlerini her yerden kaldırıp yokmuş gibi mi davranıcaz, bende babama aşırı benziyorum tip olarak yani, anne ben de babamın kopyası gibiyim istersen ben de hayatından çıkayım dedim daha o konu açılmadı
- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
Evlenmek adi ustunde ev-lenmektir, sizdrn istedigi ise gidip annesinin evinde 3. Sahis olarak yasamaniz... kendi eviniz kendi hayatiniz olmayacaksa neden evleneceksiniz ki? Annesine hizmet etmek icin mi?
Ozel hayat konusu apayri, 10 senelik evliyim evimde biri varken birliktelik yasamisligimiz yoktur. Insan konsantre olamaz bi kere, dusunsene tam sevisirken biri kalkiyor tuvalete ya da mutfaga gidiyor falan tikirtilar geliyor, orgazmi kacar insanin ben de terbiyesizler furyasindanim heralde, hemen bunlari dusunurum valla, evlilikte en onemli seylerden biri cinsellik cunku, olmasa olmaz
onun disinda Evde suprizler fantaziler yapamazsın, sarilip uzanip film izleyemezsin, romantik bir masa hazirlayip basbasa yemek yiyemezsin, birlikte banyo yapamazsin, eee ne anladim ben bu evlilikten
Ozel hayat konusu apayri, 10 senelik evliyim evimde biri varken birliktelik yasamisligimiz yoktur. Insan konsantre olamaz bi kere, dusunsene tam sevisirken biri kalkiyor tuvalete ya da mutfaga gidiyor falan tikirtilar geliyor, orgazmi kacar insanin ben de terbiyesizler furyasindanim heralde, hemen bunlari dusunurum valla, evlilikte en onemli seylerden biri cinsellik cunku, olmasa olmaz
onun disinda Evde suprizler fantaziler yapamazsın, sarilip uzanip film izleyemezsin, romantik bir masa hazirlayip basbasa yemek yiyemezsin, birlikte banyo yapamazsin, eee ne anladim ben bu evlilikten
şöyle anlatayım eşim beni hep öper severde ben istemem onu yataktan kovarım derdi. ama araları eşiyle hiç iyi değildi. bana derdi ki ben severek evlenmedim çok mutsuzum derdi. oğlu ile bana da sevenler evlenmez derdi. işte önceki yazdıklarımı derdi. ben sonuçta eşimin annesidir diye çok saygılı davrandım ama saygılı oldukça kaynana tepeme çıktı ve ayrılın dedi. ben bir yıldır sizi birbirinizden soğutmaya çalışıyorum ama oğluma büyü yaptırdın oğlum seni nasıl seviyosa şu çirkin suratınla tipsizliğinle dedi. eşimde anne kes sesini sana ne dedi. eşim artık benim yanımda olunca kaynana çıldırdı ve öz oğluna yapmadığını bırakmadı. anne denmez o kadına oğlunu dövdürttü. düğün günü eşimin yakasına yapışıp boğmaya kalkmalar daha neler neler yani ben bu kadına yok eşimin annesi bu yaşa kadar büyütmüş laflarıyla saygı gösteremem. önce gerçekten anne olsun.beş dakikalık bir zevk sonucu hamile kalmak ve doğum yapmak insanı anne yapmaz maalesefkaynanan böyle bir evlilik mi yaşamış kocası işini görüp bırakmış sadece dayak yemiş hizmetçilik mi yapmış nasıl bir kafa bu ben çektim gelinim çekmesin demeli bir insan ruh hastası kadın ya.
çok haklısın tatlım başın sağ olsun. babanın bedeni yanında olmayabilir. sen şu an babanı göremeyebilirsin ama baban her an yanında. sağ ve solundaki melekler seni nasıl takip ediyorsa baban da yanından öyle ayrılmıyo işte. anneler ve babalar ölümsüzdür.teşekkür ederim yanlış anlaşılmasın ben anneme de böyleyim, babamı kaybettim geçen sene, 1 sene sonra artık resimlerine bakabilir hale geldim face kapak resmimi babamla olan resimlerimin kolajı yaptım, annem kaldır kızım bakamıyorum dedi o kadar zoruma gitti ki bakacak arkadaş o benim babam resimlerini her yerden kaldırıp yokmuş gibi mi davranıcaz, bende babama aşırı benziyorum tip olarak yani, anne ben de babamın kopyası gibiyim istersen ben de hayatından çıkayım dedim daha o konu açılmadı
bacım hiçte terbiyesiz değiliz biz normal olanı yapıyoruz. gözlerimle gördüm. teyzem kaynana oldu oğlumla gelin birlikte banyo yapıyo diye krizlere girdi. ama kendi kızı evlendi. annemle teyzem dertleşirken yakaladım o sözleri hatırladıkça gülerim. şunları söylüyordu: kızımla damat beraber banyoya bile giremiyolarmış kaynanaları karışıyomuş. ne var yani beraber banyo yapmaları çok güzel. haset kaynanası kızımı kıskanıyor işte:)Evlenmek adi ustunde ev-lenmektir, sizdrn istedigi ise gidip annesinin evinde 3. Sahis olarak yasamaniz... kendi eviniz kendi hayatiniz olmayacaksa neden evleneceksiniz ki? Annesine hizmet etmek icin mi?
merhaba,
Iki ay önce 2 yil ciktigim erkek arkdasimla sözledik. Nisan hazirkalri derken beyefendi nasladi iste ben annemi birakamam ayni evde oturalim. Ben böyle birseyi asla kabul etmicegimi ona bastan söylemisti, cikarken veo ben böyle beraber oturmalara karsiyim demisti.
Ben istemedigimi söyledim evlilik degil benim gözümde öyle bir yasam. Kari koca hayatini etkiler böyle seyler.özelimiz olmaz yeni evliyiz rahat olamam ben dedim. Oda kabul etmek zorundasin gibi laflar edip moralimi bozdu. Ne yapayim akil verin ayrilmayi düsünüyorum sevdigim halde..
annesi doldurmuştur kesin. şu erkek annelerinin oğullarının tepelerine çöreklenme meraklarını anlamıyorum gerçekten. inşallah bi orta yol bulursunuz
- 20 Ağustos 2014
- 337
- 410
- 133
Olmazmı alt kattan dinliyordu benim kvcidden dinliyen kv de mi oluyor ya
- 20 Ağustos 2014
- 337
- 410
- 133
Genelde öyle oluyolar yüzüğü takınca anneci oluyolarbende ona SASIRDIM hic öyle anamda anam diyen biri degilsi yüzügü taktik sanki anneci oldu
- 20 Ağustos 2014
- 337
- 410
- 133
Aynı evde oturmadım ama üst katta oturdum tam 13 sene, aklın varsa kaç hemde dinlen dinlen kaç dert sahibi olursun 13 seneden sonra bir alt sokağa taşındım da kurtuldum şimdi tam 32 senelik evliyim yüzünü şeytan görsün diyorumBenden ayrilmazmiz seviyormus bende seviyorsam otururumusum..
- 20 Ağustos 2014
- 337
- 410
- 133
Üstelik tatile bile sizinle gelmek isticek bahanesi de yalnız kalamıyor yaKadin gece olan butun atraksiyonu duyduktan sonra karissa ne olur karismasa ne olur
Butun bayramlarda dogumgunlerinde yildonumlerinde evin curcuna olacak hem de sana sorulmadan. Butun cocuklar torunlar akrabalar cat kapi gelecekler kaynanani gormeye. Gelin musaitmis degilmis kimsenin umurunda olmayacak.
Pisman olursun...