• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm beni kandirdimi

düşünsenize ben oğlumun gelinimle olan banyosuna yatak odasına falan karışacağım..

gelinimin bana demesi lazımki eyy güzel kayınvalidem senin bu yakışıklı oğlunu leylekler mi getirdi sende az değilmişin seni gidi seniiii..

Allah yardımcın olsun arkadaşım.. işler ciddiye binince neden verdikleri sözlerden dönüyor bu erkekler... neden işler ciddiye binince evlilik yaklaşınca ana kuzusu oluyorlar bize kaplan kesiliyorlar anlamıyorum... zor durumdasın. ben olsam ben de kabul etmem aynı evde yaşamayı.. ev içinde ev olmaz çünkü... iyi düşünüp karar verin.

Konustum ztn dün gece yakin ayni mahelle mesela olabilormdedim sonucta annen ama ayni ev kesinlikkle kabul etmem dedim .o sandiki kabul eder yüzük takildi.asla dedim yüzügü cikaririm bitti.ailemde asla istemiyor.ben serbest büyüdüm bu yastan sonra bana kv karisamaz kimse kusura bakmasin.
Sakın ama sakın aynı mahallede bile oturma uzak ol :KK43::KK43:

Yok ama olsada olmasada olmaz bence ben hem bastan demistim ona yani söz yaptiktan sonra bu nasil olsa kabul eder diye mi düsündü
öyle dusunen bı adam kımbılır evlendıkten sonra nelerı dayatır sana düşünmek bıle ıstemezdım ben bırakırtdım ne demrek annemden ayrılamam demek kı tek basına ev kurup çekıp çevırecek kadar adam olamamıs

Aynen öyle YALANMIYDI söylediklerın diye söyle bana şimdiden yalancılıgını ıspatlayan bırıyle hayatımı paylaşamam de bakalım ne olacak
Şu an aynı kuzenimin durumunu yaşıyorsun. Onunda eşi evlenmeden önce neler neler diyordu... "Şuradan ev tutalım herkesten uzak olalım..." mesajlarını ben bile gördüm. Gel zaman git zaman düğün hazırlıklarında "Annemle beraber kalacağız. " diye mesaj atınca kiz benim yanımda beyninden vurulmuşa döndü. Sonra ki mesajda ise "Sen gerçekten sevsen kabul ederdin..." dedi. Bende dedim "Tükürürler öyle sevgiye, saygıya madem gerçek sevgiden bahsediyorsun önceki söylediklerin neydi ulan???" yaz dedim. Yazdı gönderdi. Verilen cevap "Ben onu bunu bilmem annemin yanındayız. " dedi. O gün bugündür kaynanasi ile duruyor.
Nasıl bir duygu diye sorduğumda kuzenime... "Evlilikte özel diye bir şey kalmıyor. " dedi...

Sen sen ol aklını kullan. Eğer söylediklerine göz yumarsan adam seni kölesi bile yapar. Böyle insanlardan Hayır gelmez..

Son olarak çok üzüldüm durumuna..

Şu an aynı kuzenimin durumunu yaşıyorsun. Onunda eşi evlenmeden önce neler neler diyordu... "Şuradan ev tutalım herkesten uzak olalım..." mesajlarını ben bile gördüm. Gel zaman git zaman düğün hazırlıklarında "Annemle beraber kalacağız. " diye mesaj atınca kiz benim yanımda beyninden vurulmuşa döndü. Sonra ki mesajda ise "Sen gerçekten sevsen kabul ederdin..." dedi. Bende dedim "Tükürürler öyle sevgiye, saygıya madem gerçek sevgiden bahsediyorsun önceki söylediklerin neydi ulan???" yaz dedim. Yazdı gönderdi. Verilen cevap "Ben onu bunu bilmem annemin yanındayız. " dedi. O gün bugündür kaynanasi ile duruyor.
Nasıl bir duygu diye sorduğumda kuzenime... "Evlilikte özel diye bir şey kalmıyor. " dedi...

Sen sen ol aklını kullan. Eğer söylediklerine göz yumarsan adam seni kölesi bile yapar. Böyle insanlardan Hayır gelmez..

Ben kabul etmicemki kuzenin niye kabul etti kesinlikle hayir dedim asla.kuzenin hatta etmis

Benim özel hayatim olmadiktan sonra evlenmeme de gerek yok

Hatta etmis oda madem beni sevyiorsan sen ayri ev tut deseydi ben öyle dedim sevgiyle ne alaksi var bunun somucta kari koca hayati yasamyorsun ayni evde.olan kadinlara oluyr. Ve ben inaniyorum ne sevgi nede saygi kalir annesine etdiren bir kocaya karsi bende. Dedim yine bugun kusura bakma annen yan odada yatarken ben seninle ilikiskiye girmem ben okadar rahat biri degilim sen olabilirsin dedim ben degilim ama. Mahremyiet diye birsey var bütün ev halki haaa banyo yaptilar pes pese tamam o isi yaptilar bilmek zorunda degil ayip diye birsey var. Evime gelen giden olicak ben kendisine biraktim ya ayri ev yada burda bu is biter dedim

Hatta etmis oda madem beni sevyiorsan sen ayri ev tut deseydi ben öyle dedim sevgiyle ne alaksi var bunun somucta kari koca hayati yasamyorsun ayni evde.olan kadinlara oluyr. Ve ben inaniyorum ne sevgi nede saygi kalir annesine etdiren bir kocaya karsi bende. Dedim yine bugun kusura bakma annen yan odada yatarken ben seninle ilikiskiye girmem ben okadar rahat biri degilim sen olabilirsin dedim ben degilim ama. Mahremyiet diye birsey var bütün ev halki haaa banyo yaptilar pes pese tamam o isi yaptilar bilmek zorunda degil ayip diye birsey var. Evime gelen giden olicak ben kendisine biraktim ya ayri ev yada burda bu is biter dedim
Bu ana kuzusu şimdi tamam deyip evlendikten sonra da tutturur beraber oturacaz diye en güzeli ayrıl gitsin :KK11:

Bu ana kuzusu şimdi tamam deyip evlendikten sonra da tutturur beraber oturacaz diye en güzeli ayrıl gitsin :KK11:
Birsey söylemedi bakalim evlenince daire aldircam ztn zor yapar onu bende calisiyorum bir ayagimi bile uzatamam dedim.daire alincak ister iste ister isteme keyfin bilir dedim.ben genclgimi maaf edemem

bacım hiçte terbiyesiz değiliz biz normal olanı yapıyoruz. gözlerimle gördüm. teyzem kaynana oldu oğlumla gelin birlikte banyo yapıyo diye krizlere girdi. ama kendi kızı evlendi. annemle teyzem dertleşirken yakaladım o sözleri hatırladıkça gülerim. şunları söylüyordu: kızımla damat beraber banyoya bile giremiyolarmış kaynanaları karışıyomuş. ne var yani beraber banyo yapmaları çok güzel. haset kaynanası kızımı kıskanıyor işte:)
Ayni evde oturunce ben beraber bayoya girmem tuhaf bence cünki bak gözetleniliyorsun

Ayni evde oturunce ben beraber bayoya girmem tuhaf bence cünki bak gözetleniliyorsun
gözetlenmemek için de ayrı yaşamak şart. yeni evlisin ve en güzel günlerin. eşinle aşk dolu mutlu bir evlilik yaşamak varken kaynananın yanında aman ayıp olur aman tuhaf olur diye sadece köle olduğunla kalacaksın. her işi senden bekleyecekler çünkü kaynanan senden büyük ya ona iş yaptırmak ayıp olur. annesiyle beraber yaşamak isteyen erkekler evlendiklerinde kendilerine eş yapmak için evlenmezler. evlendiği kızı annesine hizmetçi yapar

Benim kuzenle kv arasında bir yol var kadın her gün geliyo, abartı değil her gün, akşama kadar orda,ben annem yengem falan evine gittik bizden önce gitmiş kurulmuş akşam olunca kocasını da çağırdı adamda geldi ne işim var kadın kadına oturuyolar demedi, biz kalktık eve geldik onlar hala oturuyordu

yılbaşında arkadaşlarını çağırmışlar bunlarda gelmiş karı koca ne işimiz var 20li yaşlardaki çocuklarla dememisler

Ben bugünde konustum benimle evlenmek istiyorsan ari ev istemiyorsan kapi orda dedim net. Yok beni sevyiorsan kabul edersin ayakarini yemem ben
şuna bak ya beni seviyosan gel anneme hizmetçi ol... oldu canım başka emrin var mı deseydin. insan kafasında soru işaretleri varken evlenmemeli. sakın canım bırak şu erkek müsveddesini

Dul bir kadınla aynı evde yaşamak yaşarken ölmek gibi birşey olur..
Oğlunu kıskanır, sözünü geçirmeye çalışır.. İlk başta köprüyü geçene kadar herşey. Sen sessiz kaldıkça üzerine gelirler..
Benim kayınvalide ilk gecede kapıya gelmişti dinlemek için
xenforo-smilies-kk53.gif

Sanırım giriş yerini bulmada oğluna yardım edecekti keşke onu da alsaydım içeri
xenforo-smilies-kk51.gif

Bazıları iyi gibi görünür oğlunu el altından kendine çeker. Tıpkı benim kaynana gibi
xenforo-smilies-kk53.gif

Allaha şükür o Türkiyede ben yurtdışındayım.
Yani sana diyeceğim o ki asla aynı evde kalmayı kabul etme..
Sakami bu inanmiyorum kapiyami geldi tövbe

Back