• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm beni kandirdimi

:) evet ya keşke bende bayılsaydım bak ne güzel olurdu. O günleri hatırladıkça bi gülme geliyor ben kilolu bir kızım kaynanamda güya bana elbise almış elbisenin bedeni 36:) bende 46 bedenim kaynananın dediği laf aynen şu: Kızım mağaza mağaza gezdim en büyük beden kıyafet buymuş sana en büyük beden bile olmuyor dedi. Kulakları çınlasın şimdi dediği laflar bir bir batıyordur

:KK70::KK70::KK70: ne insanlar var Allahim ya
benim kaynanamda nisanliyken göya bana boydan abiye almis, kuzenimin dügününde giyeyim diye. saka degil elbise bi karis havadaydi, üst tarafina girebilmek icin iki büklüm olmustum. cok yakisti, bizimde dügün var ordada giyersin dedi

benim kaynanamda nisanliyken göya bana boydan abiye almis, kuzenimin dügününde giyeyim diye. saka degil elbise bi karis havadaydi, üst tarafina girebilmek icin iki büklüm olmustum. cok yakisti, bizimde dügün var ordada giyersin dedi
Giymeseydin keske

Ben ayrilmak istemedigimi ama ayni evdede yasiymicafimi söyledim artik ona biraktim. Aslnda hakli oldugumu biliyor kendin bile rahat edemiceksin dedim. Aile reisi degil hala cocuk olacaksin annenle oturunca .cinselik misafir rahat kimseyi agirlayimicagimizu bir yere gidince hep 3 kisi olcagimizi.kardesleri geelcek hafta sonlari bir bas basa olamivagimizi aklima geleni saydim.en önemliside özel hayatimizin olmicagini o yuzdende evlenmeizede gerek yok dedim. Ya en basit temizlik benim canim istemez o yapiyor diye mecbur kalacan. Evime ailem arkdaslariim gelmedikten sonra ne anlasim.esya bile eski ben kulanamam eski diye degil benim degil benim düzenim degil.Düsün karar ver dedim.elimdende bundan baska birsey gelmiyor arkdaslar.
En önemliside ben yan odada annen varken seninle sevismem dedim kusura bakma hep tedirgin olamam.ya wc kalkti ya mutfaga kalti ....hic ugrasamam dedim

Ben ayrilmak istemedigimi ama ayni evdede yasiymicafimi söyledim artik ona biraktim. Aslnda hakli oldugumu biliyor kendin bile rahat edemiceksin dedim. Aile reisi degil hala cocuk olacaksin annenle oturunca .cinselik misafir rahat kimseyi agirlayimicagimizu bir yere gidince hep 3 kisi olcagimizi.kardesleri geelcek hafta sonlari bir bas basa olamivagimizi aklima geleni saydim.en önemliside özel hayatimizin olmicagini o yuzdende evlenmeizede gerek yok dedim. Ya en basit temizlik benim canim istemez o yapiyor diye mecbur kalacan. Evime ailem arkdaslariim gelmedikten sonra ne anlasim.esya bile eski ben kulanamam eski diye degil benim degil benim düzenim degil.Düsün karar ver dedim.elimdende bundan baska birsey gelmiyor arkdaslar.
En önemliside ben yan odada annen varken seninle sevismem dedim kusura bakma hep tedirgin olamam.ya wc kalkti ya mutfaga kalti ....hic ugrasamam dedim
Çok güzel söylemişin tüm bu anlattıklarına rağmen hala annem diyosa hiç dinleme direk ayrıl bence

Geli
Gelinler çirkin olsun diye ellerinden geleni yapıyorlar canım

Zaten şuan bu konu yuzunden ayrilirsaniz evlendikten sonra da buyuk bi ihtimalle bu sebepten dolayi ayrilicaginiz anlamına geliyor bu.. Kabul etme tabi ki ev üstüne ev olur mu hic bi de en basta konusmussunuz.. Ne kadar iyi olursa olsun yaşanmaz yalniz da olsa kv ile ya da ikisiyle birden yani kv ve kp ile..

Deseydin ne güzel iyilik yapmışsın bana buna bakıp bakıp motivé olurum içine girmek için :)
Eşinle iyiysen o bir yere kadar.. Ee sen daha güzel cevherler sunuyorsun neticede :))
O gün çok üzülmüştüm eşimde birkaç gün sonra annesine sarıldı of anne kemiklerin batıyo bu ne ya ben nermine sarılcam o pamuk gibi yumuşacık dedi. Tabi kaynana yine krizlere girdi tansiyonu çıktı falan yani rutin şeyler. Bu arada eşimle ne zaman beraber olsak kaynana hep oğluna yapışırdı oğlum gel öpeyim falan aramıza otururdu biz ayrı odaya geçsek hep yanımıza gelirdi. Şimdi bize uzaktan bile bakamıyo garibim:)

O gün çok üzülmüştüm eşimde birkaç gün sonra annesine sarıldı of anne kemiklerin batıyo bu ne ya ben nermine sarılcam o pamuk gibi yumuşacık dedi. Tabi kaynana yine krizlere girdi tansiyonu çıktı falan yani rutin şeyler. Bu arada eşimle ne zaman beraber olsak kaynana hep oğluna yapışırdı oğlum gel öpeyim falan aramıza otururdu biz ayrı odaya geçsek hep yanımıza gelirdi. Şimdi bize uzaktan bile bakamıyo garibim:)
ayy bu kadının tansiyonu şimdi nasıl acaba :)

ayy bu kadının tansiyonu şimdi nasıl acaba :)
Hala yaşadığına göre sağlam galiba:) ya işin garibi gel doktora gidelim bak tansiyonun yükseliyomuş migrenin var doktor baksın derdik gitmem diye bağırırdı ayrıca içtiği bir tansiyon hapıda yoktu çünkü benim annem yıllardır tansiyon hastası ve içtiği haplar var ama kaynananın hiç hapı yoktu nasıl hastaysa artık. Bizde tansiyon ölçme aleti var bir gün tansiyonunu zorla ölçtüm tansiyonu benimkinden düşüktü:)

Back
X