Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sözlüm beni kandirdimi
- Konu Sahibi cagla1990
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Aynen öyle olmaz dedim zaten.kusura bakma dedim annene karsi lafim yok..ama arkdaslarimiz eve gelmicek annen var diye ailem desen gelmez raatsiz etmemek icin. Sonra yeni evliyiz bas basa kalamicagiz yan odada annen varken ben seninle odada figindiesemem dedim acik acik.banyo nasl yapcam... Bunlari hic düsündün mü dedim.yok annesi anlayislimista evin icinde bize krismazmista istedigin saatte banyo,u yaparmisima. Ben öyle rahat biri degilim dedim kusura bakma. Özel hayat denilen birsey var dedim. Sonuc kavga ettik
Ayy bu kvlerin birlikte yaşama idealleri beni bitiriyo. 1buçuk yıllık evliyim. Evlendiğimden beri yanınıza taşıncam birlikte yaşayalım diyo. Gelin hizmetine bayılır. Eşimin memleketine gittiğimizde bile zor tahammül ediyorum 2hafta. Ne olur ağız tadıyla otursak laf sokmasa.
Yok cnm özel hayatın diye bişey olmayacak kesinlikle kabul etme. Taviz tavizi doğurur. Annesi girmiş aklına baştan ayrı yaşarız deyip de fikrini değiştirmesi hiç hoş değil. Başta konuşmuşsun da yani. Kendi evinde eşofmanınla rahat rahat ayağını uzatmak varken sürekli diken üstü yaşamaya ne gerek var. Şimdi anlayışlı olurum diyor ama evlenince öyle olmayacak. Ben yoldan gelmişim hamile halimle azıcık uzanayım dedim. (16saatlik yol) bizde hamile olduk böyle olmadık, hassas bu gelin ne varmış biz tarlada çalıştık vs. Güya ben duymuyorum. Ya sabır. Çok dolmuşum:) yaralı gelinler olarak hiiiç tavsiye etmiyorum ki birlikte yaşasam nasıl fıttırırım artık
- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Aynen öyle YALANMIYDI söylediklerın diye söyle bana şimdiden yalancılıgını ıspatlayan bırıyle hayatımı paylaşamam de bakalım ne olacakErkekler kandırmayı çok sever. Bazıları ben bununla nişanlanır veya sözlenirsem her şeyimi yapar düşüncesine kapılıyor. Eğer nişanlanmadan, sözlenmeden söylersem yol alır o yüzden sonra söylerim kafası var. Kendini ezdirme eski söylediklerini yüzüne vur ''Yalan mıydı söylediklerin?'' de.. eğer kıvırır kıvırır bahaneler üretmeye devam ederse evlenmeden sonlandırın.
- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
EVET öyle düşünmüşYok ama olsada olmasada olmaz bence ben hem bastan demistim ona yani söz yaptiktan sonra bu nasil olsa kabul eder diye mi düsündü
- 24 Nisan 2015
- 6.895
- 7.091
- 198
ayrıl!merhaba,
Iki ay önce 2 yil ciktigim erkek arkdasimla sözledik. Nisan hazirkalri derken beyefendi nasladi iste ben annemi birakamam ayni evde oturalim. Ben böyle birseyi asla kabul etmicegimi ona bastan söylemisti, cikarken veo ben böyle beraber oturmalara karsiyim demisti.
Ben istemedigimi söyledim evlilik degil benim gözümde öyle bir yasam. Kari koca hayatini etkiler böyle seyler.özelimiz olmaz yeni evliyiz rahat olamam ben dedim. Oda kabul etmek zorundasin gibi laflar edip moralimi bozdu. Ne yapayim akil verin ayrilmayi düsünüyorum sevdigim halde..
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Ayy bu kvlerin birlikte yaşama idealleri beni bitiriyo. 1buçuk yıllık evliyim. Evlendiğimden beri yanınıza taşıncam birlikte yaşayalım diyo. Gelin hizmetine bayılır. Eşimin memleketine gittiğimizde bile zor tahammül ediyorum 2hafta. Ne olur ağız tadıyla otursak laf sokmasa.
Yok cnm özel hayatın diye bişey olmayacak kesinlikle kabul etme. Taviz tavizi doğurur. Annesi girmiş aklına baştan ayrı yaşarız deyip de fikrini değiştirmesi hiç hoş değil. Başta konuşmuşsun da yani. Kendi evinde eşofmanınla rahat rahat ayağını uzatmak varken sürekli diken üstü yaşamaya ne gerek var. Şimdi anlayışlı olurum diyor ama evlenince öyle olmayacak. Ben yoldan gelmişim hamile halimle azıcık uzanayım dedim. (16saatlik yol) bizde hamile olduk böyle olmadık, hassas bu gelin ne varmış biz tarlada çalıştık vs. Güya ben duymuyorum. Ya sabır. Çok dolmuşum:) yaralı gelinler olarak hiiiç tavsiye etmiyorum ki birlikte yaşasam nasıl fıttırırım artık
Gebelik şekeri vardı bende, ondan bahsediyodum ki şikayet eder gibi de değil, bizde de vardı dedi yahu şeker yüklemesi kaç yıldır yapılıyor ülkede
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- 27 Nisan 2012
- 15.278
- 17.974
- 498
- 27 Nisan 2012
- 15.278
- 17.974
- 498
benimki de köy kadınlarından örnekler verirAyy bu kvlerin birlikte yaşama idealleri beni bitiriyo. 1buçuk yıllık evliyim. Evlendiğimden beri yanınıza taşıncam birlikte yaşayalım diyo. Gelin hizmetine bayılır. Eşimin memleketine gittiğimizde bile zor tahammül ediyorum 2hafta. Ne olur ağız tadıyla otursak laf sokmasa.
o hamileyken köyde herşeyi yapmış (ama benimki iyi kadındır kesinlikle kötü niyet olamdığını düşünüyorum)
birgün ilk gebeliğimde oluyor bunlar baktım eşim de köy kadınlarını örnek göstermeye kalkştı bana
annesinin gözü önünde "ben şehir kızıyım ben böyleyim elimden de bu kadarı geliyor.. o zaman köy kızı alacaktınız" dedim
sesler kesildi
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
merhaba,
Iki ay önce 2 yil ciktigim erkek arkdasimla sözledik. Nisan hazirkalri derken beyefendi nasladi iste ben annemi birakamam ayni evde oturalim. Ben böyle birseyi asla kabul etmicegimi ona bastan söylemisti, cikarken veo ben böyle beraber oturmalara karsiyim demisti.
Ben istemedigimi söyledim evlilik degil benim gözümde öyle bir yasam. Kari koca hayatini etkiler böyle seyler.özelimiz olmaz yeni evliyiz rahat olamam ben dedim. Oda kabul etmek zorundasin gibi laflar edip moralimi bozdu. Ne yapayim akil verin ayrilmayi düsünüyorum sevdigim halde..
Oturma kabul etme
- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Gebelik şekeri vardı bende, ondan bahsediyodum ki şikayet eder gibi de değil, bizde de vardı dedi yahu şeker yüklemesi kaç yıldır yapılıyor ülkede
Auy cnm çok bilmiş hepsi karışmasa olmaz. Baz yapma demeye getiriyor aklı sıra.
Cnm valla kebdi annem demişti ablamda yapmışlar ona yükleme. Ablam 87 li. Yani 86 da falan yaptırdığına göre varmış dwmwk ki o zamanlar. Seninki kaç yaşında o zamanlarda var mıydı bilemiyorum
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
merhaba,
14 sayfa olmuş konu ve daha hiç bir yorumu okumadım sadece ilk mesaja göre yorum yapıyorum; evet ayrıl.birincisi seni bişeye mecbur tutamaz ikincisi bence evlilikleri en çok etkileyen ve bitmesine sebep olan etkenlerden biri bu birlikte yaşama durumları.
- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
benimki de köy kadınlarından örnekler verir
o hamileyken köyde herşeyi yapmış (ama benimki iyi kadındır kesinlikle kötü niyet olamdığını düşünüyorum)
birgün ilk gebeliğimde oluyor bunlar baktım eşim de köy kadınlarını örnek göstermeye kalkştı bana
annesinin gözü önünde "ben şehir kızıyım ben böyleyim elimden de bu kadarı geliyor.. o zaman köy kızı alacaktınız" dedim
sesler kesildi
Helal olsun iyi demilsin eşim de der arada eskiler baaıl doğurdu beli mi ağrıyomuş eskilerin diye. Kpss ye hazırlanıyorum günde 10 saat çalışıyorum masada. Belim ağrıyor, ağrımasa mucize lur zaten :) eskiler ağrı sızı bilmezmiş vs. Bende doğal beslebiyormuş eskiler o yüzden sağlam dedim. İlla mantıklı bi açıklama yapılacak. Destek olacağına annesinin dediklerini onaylıyor bana. Akılları sıra gebe nazı yaptırmayacaklar bize. Hiç ön yagım yoktu nasıl sinir oluyorum şimdi. Kendi kendini soğutuyolar ya.
Oğlu sevdiğiyle evlenirse beni gözardı eder diyodur belki.Nermin sen neler yaşamışsın yuhhhh
Sevenler evlenmez lafı tamamen saçmalık ama istediklerini yaptırmak için ön şart bu, oğlu gelini sevmicek ki anneden taraf olsun, eşini severse ona kıyamıcak çünkü, benim kv de bambaşka alakasız konularda araya sıkıştırır olsun x seni seviyo diye
Eşim bana sürekli takılır. Bazen ailesinin yanındada yapar. Kp kızım naptında aşık ettin bu oğlanı kendine der. Kv dede ne aşkı aşk mı kalır evlendiler işte çocuk oldu kalmaz bişey. Sinirli bi şekilde. :)) 2senelik evliyiz henüz. Kimsede cevap vermez ama nasıl hırstır ben anlamadım hala aynı şeyleri söylemeye devam eder.
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Auy cnm çok bilmiş hepsi karışmasa olmaz. Baz yapma demeye getiriyor aklı sıra.
Cnm valla kebdi annem demişti ablamda yapmışlar ona yükleme. Ablam 87 li. Yani 86 da falan yaptırdığına göre varmış dwmwk ki o zamanlar. Seninki kaç yaşında o zamanlarda var mıydı bilemiyorum
kaynım 81li eşim 86lı, sanmam yaptırmış olsun, geçen oğlum 6.hastalık oldu döküntü falan oldu, eşim anlatıyo bende de olmuştu diyo, ki 3 yaşına kadar geçirilen bi hastalık bu
- 27 Nisan 2012
- 15.278
- 17.974
- 498
evet canım dediğin gibi şımartmayacaklar akıllarıncaHelal olsun iyi demilsin eşim de der arada eskiler baaıl doğurdu beli mi ağrıyomuş eskilerin diye. Kpss ye hazırlanıyorum günde 10 saat çalışıyorum masada. Belim ağrıyor, ağrımasa mucize lur zaten :) eskiler ağrı sızı bilmezmiş vs. Bende doğal beslebiyormuş eskiler o yüzden sağlam dedim. İlla mantıklı bi açıklama yapılacak. Destek olacağına annesinin dediklerini onaylıyor bana. Akılları sıra gebe nazı yaptırmayacaklar bize. Hiç ön yagım yoktu nasıl sinir oluyorum şimdi. Kendi kendini soğutuyolar ya.
bende çok dedim doğal besleniyolarmış kv hemen evet doğru derdi.. eşim şımarıktı ilk gebeliğimde
belki de toydu bilmiyorum bu hamileliğimde öyle değil mesela
- 27 Nisan 2012
- 15.278
- 17.974
- 498
eee böyle diyince ne dedi peki?Konustum ztn dün gece yakin ayni mahelle mesela olabilormdedim sonucta annen ama ayni ev kesinlikkle kabul etmem dedim .o sandiki kabul eder yüzük takildi.asla dedim yüzügü cikaririm bitti.ailemde asla istemiyor.ben serbest büyüdüm bu yastan sonra bana kv karisamaz kimse kusura bakmasin.