şoooook şoooookkk şooookkkkkGüya bana direk konuşmamış olurdu eşime derdiki oğlum evlendiğin zaman karını döveceksin Gelinler dayağı hak eder derdi
oğluda o öyle söylerken dinliyomu yoksa bi şekilde susturuyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şoooook şoooookkk şooookkkkkGüya bana direk konuşmamış olurdu eşime derdiki oğlum evlendiğin zaman karını döveceksin Gelinler dayağı hak eder derdi
Oda anne saçmalama dedi sen gelinin yanında beni nasıl küçük düşürürsün diye ağlıyordu migrenim tuttu aman tansiyonum yükseldi diyodu ama benden sağlamdışoooook şoooookkk şooookkkkk
oğluda o öyle söylerken dinliyomu yoksa bi şekilde susturuyormu
Oda anne saçmalama dedi sen gelinin yanında beni nasıl küçük düşürürsün diye ağlıyordu migrenim tuttu aman tansiyonum yükseldi diyodu ama benden sağlamdı
Aman benden uzak Allaha yakın olsun
Evet canım çok doğru. Bende senin gibi düşünüyorum ama ben düşüncelerimi senin kadar güzel ifade edemedim duygularıma tercüman oldunErkekler kandırmayı çok sever. Bazıları ben bununla nişanlanır veya sözlenirsem her şeyimi yapar düşüncesine kapılıyor. Eğer nişanlanmadan, sözlenmeden söylersem yol alır o yüzden sonra söylerim kafası var. Kendini ezdirme eski söylediklerini yüzüne vur ''Yalan mıydı söylediklerin?'' de.. eğer kıvırır kıvırır bahaneler üretmeye devam ederse evlenmeden sonlandırın.
Ne bicim kadinmis ne demek evlilik sif cinselik ne kada sacma bir düsünce kendi kocasi öylemi yapmis ona...Güya bana direk konuşmamış olurdu eşime derdiki oğlum evlendiğin zaman karını döveceksin Gelinler dayağı hak eder derdi
Konustum ztn dün gece yakin ayni mahelle mesela olabilormdedim sonucta annen ama ayni ev kesinlikkle kabul etmem dedim .o sandiki kabul eder yüzük takildi.asla dedim yüzügü cikaririm bitti.ailemde asla istemiyor.ben serbest büyüdüm bu yastan sonra bana kv karisamaz kimse kusura bakmasin.Sözlendikten sonra bana mecbursun mecbur kabul edeceksin demeye getirmiş beyefendi. Ben olsam resti çekerdim
Aynen öyle hersey gecici ben ayni evin icinde evlencem cocuk olcak cekmem kimsenin kumasi degilimHer seven evlenecek diye bişey yok kalbin sevdiğini akıl mantık kabul etmedikten sonra tadı olmaz zaten, aşk maşk geçer gider akıllı olmak lazım
Sacma ya ben 60ta olsam kendim istmem rahat edemem .ben kabul etmedim ztn aslaBu aynı ev de yaşamak denilen şey o kadar saçma ki.bunu teklif etmeyi bırak konusu bile açılmamali.benim çevremde soz konusu olmaz en yakın ayni apartmanda oturulur.ayrılın diyemem size ama ben olsam ayrılırdım evli değilsiniz sonucta.annenle yasamak istiyorsan evlenme derdim ben olsam.bunu teklif eden bi adam sevilmez zaten.çok uç bir teklifte bulunmuş bence.
Aynen öyle duydu duyacak hep gerfinlik iki gün sonrada bulur baskasini ben kararliyim ya ayri ev yada biter bu isses olur olmaz ayrı mesele ki ille yatak odasında sevişilecek diye bişey de yok, aynı eve girersin hersey yarım olur sonra bundan sıkılan erkek doya doya ilişki yaşadığı bi kadın bulur aldatır adı da sen beni ihmal ettin heyecan kalmadı olur, sende senelerce hizmet ettiğinle kalırsın
Aynen öLe niye hep yatak odasi ama ayni evde eskmi salonsa yanaktan bile öpemem kv olursa...ses olur olmaz ayrı mesele ki ille yatak odasında sevişilecek diye bişey de yok, aynı eve girersin hersey yarım olur sonra bundan sıkılan erkek doya doya ilişki yaşadığı bi kadın bulur aldatır adı da sen beni ihmal ettin heyecan kalmadı olur, sende senelerce hizmet ettiğinle kalırsın
Çok iyi yapmışsın. Kv de şimdiden istediğini elde ederse bir daha baş etmesi zor olur. Benim ananem 70 yaşında kadın 6 çocuğu var 27 yaşında dul kalmış bir başına bakmış büyütmüş okutmuş bütün çocuklarını. Okuma yazması bile yok. Akşam okuluna gidip okuma öğrenmiş. Bildiğin hayatını onlar için yaşamış. Yinede kimsenin evine sığamam ben der tek başına oturur. Çocuklarıda çevresinde tabi ki. Kendi istekleriyle.Konustum ztn dün gece yakin ayni mahelle mesela olabilormdedim sonucta annen ama ayni ev kesinlikkle kabul etmem dedim .o sandiki kabul eder yüzük takildi.asla dedim yüzügü cikaririm bitti.ailemde asla istemiyor.ben serbest büyüdüm bu yastan sonra bana kv karisamaz kimse kusura bakmasin.