• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm beni kandirdimi

Erkekler kandırmayı çok sever. Bazıları ben bununla nişanlanır veya sözlenirsem her şeyimi yapar düşüncesine kapılıyor. Eğer nişanlanmadan, sözlenmeden söylersem yol alır o yüzden sonra söylerim kafası var. Kendini ezdirme eski söylediklerini yüzüne vur ''Yalan mıydı söylediklerin?'' de.. eğer kıvırır kıvırır bahaneler üretmeye devam ederse evlenmeden sonlandırın.

şoooook şoooookkk şooookkkkk
oğluda o öyle söylerken dinliyomu yoksa bi şekilde susturuyormu
Oda anne saçmalama dedi sen gelinin yanında beni nasıl küçük düşürürsün diye ağlıyordu migrenim tuttu aman tansiyonum yükseldi diyodu ama benden sağlamdı

Evet ca
Erkekler kandırmayı çok sever. Bazıları ben bununla nişanlanır veya sözlenirsem her şeyimi yapar düşüncesine kapılıyor. Eğer nişanlanmadan, sözlenmeden söylersem yol alır o yüzden sonra söylerim kafası var. Kendini ezdirme eski söylediklerini yüzüne vur ''Yalan mıydı söylediklerin?'' de.. eğer kıvırır kıvırır bahaneler üretmeye devam ederse evlenmeden sonlandırın.
Evet canım çok doğru. Bende senin gibi düşünüyorum ama ben düşüncelerimi senin kadar güzel ifade edemedim duygularıma tercüman oldun

Sözlendikten sonra bana mecbursun mecbur kabul edeceksin demeye getirmiş beyefendi. Ben olsam resti çekerdim

Güya bana direk konuşmamış olurdu eşime derdiki oğlum evlendiğin zaman karını döveceksin Gelinler dayağı hak eder derdi
Ne bicim kadinmis ne demek evlilik sif cinselik ne kada sacma bir düsünce kendi kocasi öylemi yapmis ona...

Her seven evlenecek diye bişey yok kalbin sevdiğini akıl mantık kabul etmedikten sonra tadı olmaz zaten, aşk maşk geçer gider akıllı olmak lazım

Sözlendikten sonra bana mecbursun mecbur kabul edeceksin demeye getirmiş beyefendi. Ben olsam resti çekerdim
Konustum ztn dün gece yakin ayni mahelle mesela olabilormdedim sonucta annen ama ayni ev kesinlikkle kabul etmem dedim .o sandiki kabul eder yüzük takildi.asla dedim yüzügü cikaririm bitti.ailemde asla istemiyor.ben serbest büyüdüm bu yastan sonra bana kv karisamaz kimse kusura bakmasin.

ses olur olmaz ayrı mesele ki ille yatak odasında sevişilecek diye bişey de yok, aynı eve girersin hersey yarım olur sonra bundan sıkılan erkek doya doya ilişki yaşadığı bi kadın bulur aldatır adı da sen beni ihmal ettin heyecan kalmadı olur, sende senelerce hizmet ettiğinle kalırsın

Bu aynı ev de yaşamak denilen şey o kadar saçma ki.bunu teklif etmeyi bırak konusu bile açılmamali.benim çevremde soz konusu olmaz en yakın ayni apartmanda oturulur.ayrılın diyemem size ama ben olsam ayrılırdım evli değilsiniz sonucta.annenle yasamak istiyorsan evlenme derdim ben olsam.bunu teklif eden bi adam sevilmez zaten.çok uç bir teklifte bulunmuş bence.
Sacma ya ben 60ta olsam kendim istmem rahat edemem .ben kabul etmedim ztn asla

ses olur olmaz ayrı mesele ki ille yatak odasında sevişilecek diye bişey de yok, aynı eve girersin hersey yarım olur sonra bundan sıkılan erkek doya doya ilişki yaşadığı bi kadın bulur aldatır adı da sen beni ihmal ettin heyecan kalmadı olur, sende senelerce hizmet ettiğinle kalırsın
Aynen öyle duydu duyacak hep gerfinlik iki gün sonrada bulur baskasini ben kararliyim ya ayri ev yada biter bu is

Aynen öLe niye hep yatak odasi ama ayni evde eskmi salonsa yanaktan bile öpemem kv olursa...

Konustum ztn dün gece yakin ayni mahelle mesela olabilormdedim sonucta annen ama ayni ev kesinlikkle kabul etmem dedim .o sandiki kabul eder yüzük takildi.asla dedim yüzügü cikaririm bitti.ailemde asla istemiyor.ben serbest büyüdüm bu yastan sonra bana kv karisamaz kimse kusura bakmasin.
Çok iyi yapmışsın. Kv de şimdiden istediğini elde ederse bir daha baş etmesi zor olur. Benim ananem 70 yaşında kadın 6 çocuğu var 27 yaşında dul kalmış bir başına bakmış büyütmüş okutmuş bütün çocuklarını. Okuma yazması bile yok. Akşam okuluna gidip okuma öğrenmiş. Bildiğin hayatını onlar için yaşamış. Yinede kimsenin evine sığamam ben der tek başına oturur. Çocuklarıda çevresinde tabi ki. Kendi istekleriyle.
Anlamıyorum bazı kadıbları kendilerne yapılsa istemeyecekleri şeyi çocuklarına nasıl yapabiliyorlar. Sağlam dur taviz verme. Mutlu olursunuz inşallah

bizde babamızı kaybettik annem 46 yaşında dul kaldı, erkek kardeşim 24 yaşında, yarın bigün evlenecek ben istemem yani gelinle otursun, uzak olup iyi gecinsinler yeter

Nermin sen neler yaşamışsın yuhhhh

Sevenler evlenmez lafı tamamen saçmalık ama istediklerini yaptırmak için ön şart bu, oğlu gelini sevmicek ki anneden taraf olsun, eşini severse ona kıyamıcak çünkü, benim kv de bambaşka alakasız konularda araya sıkıştırır olsun x seni seviyo diye

Back