Nasil kapiya geldi ya onlar varken nasil oluyor bu is hotele gotseydinizDul bir kadınla aynı evde yaşamak yaşarken ölmek gibi birşey olur..
Oğlunu kıskanır, sözünü geçirmeye çalışır.. İlk başta köprüyü geçene kadar herşey. Sen sessiz kaldıkça üzerine gelirler..
Benim kayınvalide ilk gecede kapıya gelmişti dinlemek için
Sanırım giriş yerini bulmada oğluna yardım edecekti keşke onu da alsaydım içeri
Bazıları iyi gibi görünür oğlunu el altından kendine çeker. Tıpkı benim kaynana gibi
Allaha şükür o Türkiyede ben yurtdışındayım.
Yani sana diyeceğim o ki asla aynı evde kalmayı kabul etme..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sözlüm beni kandirdimi
- Konu Sahibi cagla1990
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne dinlyiordu allahim iycene tirsmaya basladimOlmazmı alt kattan dinliyordu benim kv
Bende öyle düsünüyorum resmen banyo saatini takip edenler varmis yada yok aksam banyo yap,ayin vs diyenler iycene tirstim özelden yazanlar oldu gece banyo yapicaksiniz diyormuslar düsün oha yani oha.ben kabul etmicem ztn inan böyle oturmayi kabul edenleride anlamyiorum annesiyle otursu. Baska deli bulsunay aklıma kaynanam geldi şu anneci erkeklerden iyice tiksindim zaten aklında kötü düşünce olmayan kaynana gelinle yaşamak istemez. kendi evinde kendi evinin hanımı olmak ister
Bence is erkeklerde bitiyor ne kadar yüz verirsen okadar ileri gidiyorlarBenim kuzenle kv arasında bir yol var kadın her gün geliyo, abartı değil her gün, akşama kadar orda,ben annem yengem falan evine gittik bizden önce gitmiş kurulmuş akşam olunca kocasını da çağırdı adamda geldi ne işim var kadın kadına oturuyolar demedi, biz kalktık eve geldik onlar hala oturuyordu
yılbaşında arkadaşlarını çağırmışlar bunlarda gelmiş karı koca ne işimiz var 20li yaşlardaki çocuklarla dememisler
:) bende eşimle nişanlıydım ayrı bir odada oturuyoduk. kaynanamın kafasını kapının üst camından gördüm bizi dinliyodu. bende yavaşça kapıya yöneldim kapıyı bir anda açınca tabi kaynana böyle bişey beklemiyodu kapıya öyle bir yaslanmışki kapıyı açınca tökezledi resmen düşecekti:) hayırdır anne bizi mi dinliyosun dedim. bir krizlere girdi nermin sen çok oyuncusun oğlumun aklına giriyosun sen çok fesatsın kapının önünden geçiyodum sen çok kötüsün oğlum elden gitti diye bağırıyodu sonra yine migrenim tansiyonum demeye başladı. bende kötü olduysan kalk hastaneye gidelim dedim. sen benim hasta olduğuma inanmıyosun beni test etmek için hastaneye götürüyosun kara yılan diye bağırıyordu. kızlar fesatmıyım:)Dul bir kadınla aynı evde yaşamak yaşarken ölmek gibi birşey olur..
Oğlunu kıskanır, sözünü geçirmeye çalışır.. İlk başta köprüyü geçene kadar herşey. Sen sessiz kaldıkça üzerine gelirler..
Benim kayınvalide ilk gecede kapıya gelmişti dinlemek için
Sanırım giriş yerini bulmada oğluna yardım edecekti keşke onu da alsaydım içeri
Bazıları iyi gibi görünür oğlunu el altından kendine çeker. Tıpkı benim kaynana gibi
Allaha şükür o Türkiyede ben yurtdışındayım.
Yani sana diyeceğim o ki asla aynı evde kalmayı kabul etme..
aynen tatlım hem eşinle banyo yapmak falan ayıp ya da kötü şeyler değil. kaynanalar gelinle oğlum birbirine aşık olmasın diye bu tür şeyleri yapmalarını istemezler. mesela eşin sana çiçek bile alıp gelemez. annesi kıskanır laf çaktırır bize hediye alan yok falan diyeBende öyle düsünüyorum resmen banyo saatini takip edenler varmis yada yok aksam banyo yap,ayin vs diyenler iycene tirstim özelden yazanlar oldu gece banyo yapicaksiniz diyormuslar düsün oha yani oha.ben kabul etmicem ztn inan böyle oturmayi kabul edenleride anlamyiorum annesiyle otursu. Baska deli bulsun
Banyo yapmasimtuhaf degil tabi ama annesi varken ben asla yapmam öyle birsey.ya deiginiz gibi bir bas basa evlilik yildönümü bir dogum günü olsa hep 3 kiiyiz olmaz cekememben canimi yolda bulmadim .aynen tatlım hem eşinle banyo yapmak falan ayıp ya da kötü şeyler değil. kaynanalar gelinle oğlum birbirine aşık olmasın diye bu tür şeyleri yapmalarını istemezler. mesela eşin sana çiçek bile alıp gelemez. annesi kıskanır laf çaktırır bize hediye alan yok falan diye
Senin kocan ne diyor annesinin böyle olmasina baska gelini varmi senden haric:) bende eşimle nişanlıydım ayrı bir odada oturuyoduk. kaynanamın kafasını kapının üst camından gördüm bizi dinliyodu. bende yavaşça kapıya yöneldim kapıyı bir anda açınca tabi kaynana böyle bişey beklemiyodu kapıya öyle bir yaslanmışki kapıyı açınca tökezledi resmen düşecekti:) hayırdır anne bizi mi dinliyosun dedim. bir krizlere girdi nermin sen çok oyuncusun oğlumun aklına giriyosun sen çok fesatsın kapının önünden geçiyodum sen çok kötüsün oğlum elden gitti diye bağırıyodu sonra yine migrenim tansiyonum demeye başladı. bende kötü olduysan kalk hastaneye gidelim dedim. sen benim hasta olduğuma inanmıyosun beni test etmek için hastaneye götürüyosun kara yılan diye bağırıyordu. kızlar fesatmıyım:)
eşim annesinin düzelmesini bekledi ama kadın gittikçe tuhaflaşınca annesini iyice bıraktı. mesela kaynana tansiyonum migrenim diye bağırırken eşim annesine hiç bakmadı çünkü yalandan böyle yaptığını biliyordu. eşimde elimi tutmuş hadi burdan gidelim korkma demişti. çünkü kaynana öyle bir bağırıyoki sanırsın boynunu kesiyoruz. tansiyonu yükselen o kadar bağıramaz sonuçta:)Senin kocan ne diyor annesinin böyle olmasina baska gelini varmi senden haric
zaten herkes yazmış. yılbaşı sevgililer günü evlilik yıldönümü bu tür şeyleri asla baş başa kutlayamazsınız. kaynanaların en tehlikeli bahaneleri şudur: gelinim sakın çekinme rahat ol ben seni kızım gibi görürüm hiç bişeye karışmam bir kenarda oturrum:):) e madem böyle düşünüyosunda niye beraber yaşamak istiyosun be kadınBanyo yapmasimtuhaf degil tabi ama annesi varken ben asla yapmam öyle birsey.ya deiginiz gibi bir bas basa evlilik yildönümü bir dogum günü olsa hep 3 kiiyiz olmaz cekememben canimi yolda bulmadim .
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Bende öyle düsünüyorum resmen banyo saatini takip edenler varmis yada yok aksam banyo yap,ayin vs diyenler iycene tirstim özelden yazanlar oldu gece banyo yapicaksiniz diyormuslar düsün oha yani oha.ben kabul etmicem ztn inan böyle oturmayi kabul edenleride anlamyiorum annesiyle otursu. Baska deli bulsun
Ben kuzene geçenlerde oturmaya gittim. Tabi kaynanası, kayınbabası evde yok. Kızım dedim bu evde cinsellik nasıl yürüyor. Kaldı ki kaynananla odalar yanyana hiç mi rahatsız olmuyorsunuz banyoya nasıl giriyorsunuz dedim. Onlar dışarı çıktıklarında anca giriyorum dedi.
O günden sonra ben vefat, ben iptal, ben şok.
- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
eşin ne diyordu bu sözlerin tümü karşısında ?Daha neler neler varda işte burada anlatılmaz bir gün eşimi öğretirken yakaladım nermini sakın öpme sarılma direk iki dakikada işini hallet sonra hemen uyu diyordu kusura bakmayın biraz ayıp oldu ama sinirlerim zıpladı yine
önceleri anneciydi ama sonra gerçekleri görünce ve ben ayrılmak isteyince kendine geldieşin ne diyordu bu sözlerin tümü karşısında ?
- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
iyi bari şaka gibi valla.. hala sizinle mi kv ?önceleri anneciydi ama sonra gerçekleri görünce ve ben ayrılmak isteyince kendine geldi
... Ama dinen sakincali yani o halde yemek bile yiyemezsin.... Ben olsam yatmam esimle evi ayir yada tek takil derim bukadar yan yana odada ztn duyulir igrencBen kuzene geçenlerde oturmaya gittim. Tabi kaynanası, kayınbabası evde yok. Kızım dedim bu evde cinsellik nasıl yürüyor. Kaldı ki kaynananla odalar yanyana hiç mi rahatsız olmuyorsunuz banyoya nasıl giriyorsunuz dedim. Onlar dışarı çıktıklarında anca giriyorum dedi.
Bence bir erkek esini böyle yasatmagi laik görüyorsa bosancan okadar basta hattayi etmis ztn kabul etmekle kimse ona bravo anneme katlaniyorsun evden cikmadi ne olcak ozaman banyo yapmicam mi sacma seyler asli da rahat olcan sesde yapacan onlar rahatsiz olsun böylelerine böyle lazim...Ben kuzene geçenlerde oturmaya gittim. Tabi kaynanası, kayınbabası evde yok. Kızım dedim bu evde cinsellik nasıl yürüyor. Kaldı ki kaynananla odalar yanyana hiç mi rahatsız olmuyorsunuz banyoya nasıl giriyorsunuz dedim. Onlar dışarı çıktıklarında anca giriyorum dedi.
- 23 Mayıs 2009
- 14.272
- 15.512
- 823
neden kabul etmek zorundaymışsın, ne gibi bi zorunluluğun var. tek çocukta değilmiş zaten diğerleri onu yanına almayı düşünüyomu acaba
ayrıca helal olsun sana restini çekmişsin, ay ben çok seviyorum sensiz yapamam deyip kabul etmemişsin. şimdi kabul etsede evlenince yine bu konuyu açar gibi geliyo o zaman ayrılmasıda zor olur. yol yakınken ayrıl değişmez bu
ayrıca helal olsun sana restini çekmişsin, ay ben çok seviyorum sensiz yapamam deyip kabul etmemişsin. şimdi kabul etsede evlenince yine bu konuyu açar gibi geliyo o zaman ayrılmasıda zor olur. yol yakınken ayrıl değişmez bu
bu saydıkların ayrı geçici bişey, kaynanayla ömür boyu aynı evde yaşamak ayrı bişey sonuçta. uzun süreli yatılı misafirim olmadı, yada ben misafir olmadım. eğer olsaydı bende yapamazdım çekinirdimBu arada ayni evde yasama fikrine tamamen baska sebeplerle karşı olmakla birlikte özel hayat olmaz ki, iyy iğrenç, ayip, aman ses aman banyo diyenleri anlamıyorum vallahi. Hic mi evinize uzun sureli yatili akrabaniz esiniz dostunuz gelmiyor? Ya mecbur kalıp yaslisina bakmak zorunda kalanlar ne yapıyor? Hatta en merak ettigim cocuk olduktan kimse sevismiyor mu? Bu kadar kisitlamayin yahu
Eşim ve ben birbirimizi çok seviyomuşuz sevenler evlenemezmiş evlilik sadece cinsellikten ibaretmiş eşler gezip tozamaşmış beni bu yüzden istemediler
bütün yazdıklarını böyle okudum. ne kadar cahil insanlarmış iyi olmuş kurtulmuşsunuzDaha neler neler varda işte burada anlatılmaz bir gün eşimi öğretirken yakaladım nermini sakın öpme sarılma direk iki dakikada işini hallet sonra hemen uyu diyordu kusura bakmayın biraz ayıp oldu ama sinirlerim zıpladı yine
Restimi vektim ben calisan bir kizim ben kendi ayaklarimin üzerimde dururm evimde alirim kimsenin yaninda durqmam ozaman otururum kemd annemim yaninda miss gibi okadar.isterse ayrir evi istemiyorsada kapi ordaneden kabul etmek zorundaymışsın, ne gibi bi zorunluluğun var. tek çocukta değilmiş zaten diğerleri onu yanına almayı düşünüyomu acaba
bu saydıkların ayrı geçici bişey, kaynanayla ömür boyu aynı evde yaşamak ayrı bişey sonuçta. uzun süreli yatılı misafirim olmadı, yada ben misafir olmadım. eğer olsaydı bende yapamazdım çekinirdim
bütün yazdıklarını böyle okudum. ne kadar cahil insanlarmış iyi olmuş kurtulmuşsunuz
Yok canım çok şükür şu an hiç karışamaz bizeiyi bari şaka gibi valla.. hala sizinle mi kv ?