• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm beni kandirdimi

Dul bir kadınla aynı evde yaşamak yaşarken ölmek gibi birşey olur..
Oğlunu kıskanır, sözünü geçirmeye çalışır.. İlk başta köprüyü geçene kadar herşey. Sen sessiz kaldıkça üzerine gelirler..
Benim kayınvalide ilk gecede kapıya gelmişti dinlemek için
xenforo-smilies-kk53.gif

Sanırım giriş yerini bulmada oğluna yardım edecekti keşke onu da alsaydım içeri
xenforo-smilies-kk51.gif

Bazıları iyi gibi görünür oğlunu el altından kendine çeker. Tıpkı benim kaynana gibi
xenforo-smilies-kk53.gif

Allaha şükür o Türkiyede ben yurtdışındayım.
Yani sana diyeceğim o ki asla aynı evde kalmayı kabul etme..
Nasil kapiya geldi ya onlar varken nasil oluyor bu is hotele gotseydiniz

ay aklıma kaynanam geldi şu anneci erkeklerden iyice tiksindim zaten aklında kötü düşünce olmayan kaynana gelinle yaşamak istemez. kendi evinde kendi evinin hanımı olmak ister

ay aklıma kaynanam geldi şu anneci erkeklerden iyice tiksindim zaten aklında kötü düşünce olmayan kaynana gelinle yaşamak istemez. kendi evinde kendi evinin hanımı olmak ister
Bende öyle düsünüyorum resmen banyo saatini takip edenler varmis yada yok aksam banyo yap,ayin vs diyenler iycene tirstim özelden yazanlar oldu gece banyo yapicaksiniz diyormuslar düsün oha yani oha.ben kabul etmicem ztn inan böyle oturmayi kabul edenleride anlamyiorum annesiyle otursu. Baska deli bulsun

Benim kuzenle kv arasında bir yol var kadın her gün geliyo, abartı değil her gün, akşama kadar orda,ben annem yengem falan evine gittik bizden önce gitmiş kurulmuş akşam olunca kocasını da çağırdı adamda geldi ne işim var kadın kadına oturuyolar demedi, biz kalktık eve geldik onlar hala oturuyordu

yılbaşında arkadaşlarını çağırmışlar bunlarda gelmiş karı koca ne işimiz var 20li yaşlardaki çocuklarla dememisler
Bence is erkeklerde bitiyor ne kadar yüz verirsen okadar ileri gidiyorlar

Dul bir kadınla aynı evde yaşamak yaşarken ölmek gibi birşey olur..
Oğlunu kıskanır, sözünü geçirmeye çalışır.. İlk başta köprüyü geçene kadar herşey. Sen sessiz kaldıkça üzerine gelirler..
Benim kayınvalide ilk gecede kapıya gelmişti dinlemek için
xenforo-smilies-kk53.gif

Sanırım giriş yerini bulmada oğluna yardım edecekti keşke onu da alsaydım içeri
xenforo-smilies-kk51.gif

Bazıları iyi gibi görünür oğlunu el altından kendine çeker. Tıpkı benim kaynana gibi
xenforo-smilies-kk53.gif

Allaha şükür o Türkiyede ben yurtdışındayım.
Yani sana diyeceğim o ki asla aynı evde kalmayı kabul etme..
:) bende eşimle nişanlıydım ayrı bir odada oturuyoduk. kaynanamın kafasını kapının üst camından gördüm bizi dinliyodu. bende yavaşça kapıya yöneldim kapıyı bir anda açınca tabi kaynana böyle bişey beklemiyodu kapıya öyle bir yaslanmışki kapıyı açınca tökezledi resmen düşecekti:) hayırdır anne bizi mi dinliyosun dedim. bir krizlere girdi nermin sen çok oyuncusun oğlumun aklına giriyosun sen çok fesatsın kapının önünden geçiyodum sen çok kötüsün oğlum elden gitti diye bağırıyodu sonra yine migrenim tansiyonum demeye başladı. bende kötü olduysan kalk hastaneye gidelim dedim. sen benim hasta olduğuma inanmıyosun beni test etmek için hastaneye götürüyosun kara yılan diye bağırıyordu. kızlar fesatmıyım:)

Bende öyle düsünüyorum resmen banyo saatini takip edenler varmis yada yok aksam banyo yap,ayin vs diyenler iycene tirstim özelden yazanlar oldu gece banyo yapicaksiniz diyormuslar düsün oha yani oha.ben kabul etmicem ztn inan böyle oturmayi kabul edenleride anlamyiorum annesiyle otursu. Baska deli bulsun
aynen tatlım hem eşinle banyo yapmak falan ayıp ya da kötü şeyler değil. kaynanalar gelinle oğlum birbirine aşık olmasın diye bu tür şeyleri yapmalarını istemezler. mesela eşin sana çiçek bile alıp gelemez. annesi kıskanır laf çaktırır bize hediye alan yok falan diye

aynen tatlım hem eşinle banyo yapmak falan ayıp ya da kötü şeyler değil. kaynanalar gelinle oğlum birbirine aşık olmasın diye bu tür şeyleri yapmalarını istemezler. mesela eşin sana çiçek bile alıp gelemez. annesi kıskanır laf çaktırır bize hediye alan yok falan diye
Banyo yapmasimtuhaf degil tabi ama annesi varken ben asla yapmam öyle birsey.ya deiginiz gibi bir bas basa evlilik yildönümü bir dogum günü olsa hep 3 kiiyiz olmaz cekememben canimi yolda bulmadim .

:) bende eşimle nişanlıydım ayrı bir odada oturuyoduk. kaynanamın kafasını kapının üst camından gördüm bizi dinliyodu. bende yavaşça kapıya yöneldim kapıyı bir anda açınca tabi kaynana böyle bişey beklemiyodu kapıya öyle bir yaslanmışki kapıyı açınca tökezledi resmen düşecekti:) hayırdır anne bizi mi dinliyosun dedim. bir krizlere girdi nermin sen çok oyuncusun oğlumun aklına giriyosun sen çok fesatsın kapının önünden geçiyodum sen çok kötüsün oğlum elden gitti diye bağırıyodu sonra yine migrenim tansiyonum demeye başladı. bende kötü olduysan kalk hastaneye gidelim dedim. sen benim hasta olduğuma inanmıyosun beni test etmek için hastaneye götürüyosun kara yılan diye bağırıyordu. kızlar fesatmıyım:)
Senin kocan ne diyor annesinin böyle olmasina baska gelini varmi senden haric

Senin kocan ne diyor annesinin böyle olmasina baska gelini varmi senden haric
eşim annesinin düzelmesini bekledi ama kadın gittikçe tuhaflaşınca annesini iyice bıraktı. mesela kaynana tansiyonum migrenim diye bağırırken eşim annesine hiç bakmadı çünkü yalandan böyle yaptığını biliyordu. eşimde elimi tutmuş hadi burdan gidelim korkma demişti. çünkü kaynana öyle bir bağırıyoki sanırsın boynunu kesiyoruz. tansiyonu yükselen o kadar bağıramaz sonuçta:)

Banyo yapmasimtuhaf degil tabi ama annesi varken ben asla yapmam öyle birsey.ya deiginiz gibi bir bas basa evlilik yildönümü bir dogum günü olsa hep 3 kiiyiz olmaz cekememben canimi yolda bulmadim .
zaten herkes yazmış. yılbaşı sevgililer günü evlilik yıldönümü bu tür şeyleri asla baş başa kutlayamazsınız. kaynanaların en tehlikeli bahaneleri şudur: gelinim sakın çekinme rahat ol ben seni kızım gibi görürüm hiç bişeye karışmam bir kenarda oturrum:):) e madem böyle düşünüyosunda niye beraber yaşamak istiyosun be kadın

Ben kuzene geçenlerde oturmaya gittim. Tabi kaynanası, kayınbabası evde yok. Kızım dedim bu evde cinsellik nasıl yürüyor. Kaldı ki kaynananla odalar yanyana hiç mi rahatsız olmuyorsunuz banyoya nasıl giriyorsunuz dedim. Onlar dışarı çıktıklarında anca giriyorum dedi.

O günden sonra ben vefat, ben iptal, ben şok.

Daha neler neler varda işte burada anlatılmaz bir gün eşimi öğretirken yakaladım nermini sakın öpme sarılma direk iki dakikada işini hallet sonra hemen uyu diyordu kusura bakmayın biraz ayıp oldu ama sinirlerim zıpladı yine
:KK57: eşin ne diyordu bu sözlerin tümü karşısında ?

Ben kuzene geçenlerde oturmaya gittim. Tabi kaynanası, kayınbabası evde yok. Kızım dedim bu evde cinsellik nasıl yürüyor. Kaldı ki kaynananla odalar yanyana hiç mi rahatsız olmuyorsunuz banyoya nasıl giriyorsunuz dedim. Onlar dışarı çıktıklarında anca giriyorum dedi.

... Ama dinen sakincali yani o halde yemek bile yiyemezsin.... Ben olsam yatmam esimle evi ayir yada tek takil derim bukadar yan yana odada ztn duyulir igrenc

Bence bir erkek esini böyle yasatmagi laik görüyorsa bosancan okadar basta hattayi etmis ztn kabul etmekle kimse ona bravo anneme katlaniyorsun evden cikmadi ne olcak ozaman banyo yapmicam mi sacma seyler asli da rahat olcan sesde yapacan onlar rahatsiz olsun böylelerine böyle lazim...

neden kabul etmek zorundaymışsın, ne gibi bi zorunluluğun var. tek çocukta değilmiş zaten diğerleri onu yanına almayı düşünüyomu acaba
ayrıca helal olsun sana restini çekmişsin, ay ben çok seviyorum sensiz yapamam deyip kabul etmemişsin. şimdi kabul etsede evlenince yine bu konuyu açar gibi geliyo o zaman ayrılmasıda zor olur. yol yakınken ayrıl değişmez bu

Bu arada ayni evde yasama fikrine tamamen baska sebeplerle karşı olmakla birlikte özel hayat olmaz ki, iyy iğrenç, ayip, aman ses aman banyo diyenleri anlamıyorum vallahi. Hic mi evinize uzun sureli yatili akrabaniz esiniz dostunuz gelmiyor? Ya mecbur kalıp yaslisina bakmak zorunda kalanlar ne yapıyor? Hatta en merak ettigim cocuk olduktan kimse sevismiyor mu? Bu kadar kisitlamayin yahu:KK12:
bu saydıkların ayrı geçici bişey, kaynanayla ömür boyu aynı evde yaşamak ayrı bişey sonuçta. uzun süreli yatılı misafirim olmadı, yada ben misafir olmadım. eğer olsaydı bende yapamazdım çekinirdim

Eşim ve ben birbirimizi çok seviyomuşuz sevenler evlenemezmiş evlilik sadece cinsellikten ibaretmiş eşler gezip tozamaşmış beni bu yüzden istemediler

Daha neler neler varda işte burada anlatılmaz bir gün eşimi öğretirken yakaladım nermini sakın öpme sarılma direk iki dakikada işini hallet sonra hemen uyu diyordu kusura bakmayın biraz ayıp oldu ama sinirlerim zıpladı yine
bütün yazdıklarını böyle :KK57: okudum. ne kadar cahil insanlarmış iyi olmuş kurtulmuşsunuz

neden kabul etmek zorundaymışsın, ne gibi bi zorunluluğun var. tek çocukta değilmiş zaten diğerleri onu yanına almayı düşünüyomu acaba
ayrıca helal olsun sana restini çekmişsin, ay ben çok seviyorum sensiz yapamam deyip kabul etmemişsin. şimdi kabul etsede evlenince yine bu konuyu açar gibi geliyo o zaman ayrılmasıda zor olur. yol yakınken ayrıl değişmez bu

bu saydıkların ayrı geçici bişey, kaynanayla ömür boyu aynı evde yaşamak ayrı bişey sonuçta. uzun süreli yatılı misafirim olmadı, yada ben misafir olmadım. eğer olsaydı bende yapamazdım çekinirdim

bütün yazdıklarını böyle :KK57: okudum. ne kadar cahil insanlarmış iyi olmuş kurtulmuşsunuz
Restimi vektim ben calisan bir kizim ben kendi ayaklarimin üzerimde dururm evimde alirim kimsenin yaninda durqmam ozaman otururum kemd annemim yaninda miss gibi okadar.isterse ayrir evi istemiyorsada kapi orda

Back
X