Kesinlikle kabul etme ve diretirse yol yakından ayrı olsun bitsin. Ben kirada oturuyordum başka eve çıksak mi diye düşünüyorduk kv alt katlarinin boş olduğunu söyledi hem uygunmus ta ben onu bile istemedim. Ne gerek var arada mutlaka mesafe olmalı bırak aynı evi aynı apartman da bile yaşamak kötü bence. Sakın bu konuda taviz verme arkadaşım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sözlüm beni kandirdimi
- Konu Sahibi cagla1990
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eşimin annesidir diye önce hiç ses etmedim saygılı davrandım ama saygıyı hak etmeyen bir kadındır kendisi. Kendi kızı evlenirken resmen ağlıyordu kocası kızımı sevmiyor kızıma aşık değil kızımı kaynanasına ezdirir diye içi içini yemişti bu tür olaylardan sonra bende patladım patlayış o patlayış oldu zatenneden kabul etmek zorundaymışsın, ne gibi bi zorunluluğun var. tek çocukta değilmiş zaten diğerleri onu yanına almayı düşünüyomu acaba
ayrıca helal olsun sana restini çekmişsin, ay ben çok seviyorum sensiz yapamam deyip kabul etmemişsin. şimdi kabul etsede evlenince yine bu konuyu açar gibi geliyo o zaman ayrılmasıda zor olur. yol yakınken ayrıl değişmez bu
bu saydıkların ayrı geçici bişey, kaynanayla ömür boyu aynı evde yaşamak ayrı bişey sonuçta. uzun süreli yatılı misafirim olmadı, yada ben misafir olmadım. eğer olsaydı bende yapamazdım çekinirdim
bütün yazdıklarını böyle okudum. ne kadar cahil insanlarmış iyi olmuş kurtulmuşsunuz
- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
ohh.. mutlu son :)Yok canım çok şükür şu an hiç karışamaz bize
- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.453
- 498
Allah hayrını versin:) bende eşimle nişanlıydım ayrı bir odada oturuyoduk. kaynanamın kafasını kapının üst camından gördüm bizi dinliyodu. bende yavaşça kapıya yöneldim kapıyı bir anda açınca tabi kaynana böyle bişey beklemiyodu kapıya öyle bir yaslanmışki kapıyı açınca tökezledi resmen düşecekti:) hayırdır anne bizi mi dinliyosun dedim. bir krizlere girdi nermin sen çok oyuncusun oğlumun aklına giriyosun sen çok fesatsın kapının önünden geçiyodum sen çok kötüsün oğlum elden gitti diye bağırıyodu sonra yine migrenim tansiyonum demeye başladı. bende kötü olduysan kalk hastaneye gidelim dedim. sen benim hasta olduğuma inanmıyosun beni test etmek için hastaneye götürüyosun kara yılan diye bağırıyordu. kızlar fesatmıyım:)
Az bile yapmışsın :)) Kocasından ilgi göremeyen kaynanalar azgınlığından gelinlere musallat oluyor
Sen de o anda kendini yere atsaydın bana bişeyler oluyor herif diye
Sakın aman sakın restini cekmerhaba,
Iki ay önce 2 yil ciktigim erkek arkdasimla sözledik. Nisan hazirkalri derken beyefendi nasladi iste ben annemi birakamam ayni evde oturalim. Ben böyle birseyi asla kabul etmicegimi ona bastan söylemisti, cikarken veo ben böyle beraber oturmalara karsiyim demisti.
Ben istemedigimi söyledim evlilik degil benim gözümde öyle bir yasam. Kari koca hayatini etkiler böyle seyler.özelimiz olmaz yeni evliyiz rahat olamam ben dedim. Oda kabul etmek zorundasin gibi laflar edip moralimi bozdu. Ne yapayim akil verin ayrilmayi düsünüyorum sevdigim halde..
- 4 Mayıs 2015
- 145
- 23
- 13
- 29
Ufakmi bu büyük bir sorun hemdecok büyük bana yalan söyledi be asla annesiyle oturma, evlilik degil ki o evcolik olur ancaEn ufak bişey de ayrilcak san niye baskadin
:) evet ya keşke bende bayılsaydım bak ne güzel olurdu. O günleri hatırladıkça bi gülme geliyor ben kilolu bir kızım kaynanamda güya bana elbise almış elbisenin bedeni 36:) bende 46 bedenim kaynananın dediği laf aynen şu: Kızım mağaza mağaza gezdim en büyük beden kıyafet buymuş sana en büyük beden bile olmuyor dedi. Kulakları çınlasın şimdi dediği laflar bir bir batıyordurAllah hayrını versin
Az bile yapmışsın :)) Kocasından ilgi göremeyen kaynanalar azgınlığından gelinlere musallat oluyor
Sen de o anda kendini yere atsaydın bana bişeyler oluyor herif diye
Bir rahatlama geldi:)ohh.. mutlu son :)
Kiskanc iste neyseki esiniz arkdamizda onca erkek var annesinin agzina bakip bosanan o yuzden bosverin kayinvaldenizi ola ona oldu size degil:) evet ya keşke bende bayılsaydım bak ne güzel olurdu. O günleri hatırladıkça bi gülme geliyor ben kilolu bir kızım kaynanamda güya bana elbise almış elbisenin bedeni 36:) bende 46 bedenim kaynananın dediği laf aynen şu: Kızım mağaza mağaza gezdim en büyük beden kıyafet buymuş sana en büyük beden bile olmuyor dedi. Kulakları çınlasın şimdi dediği laflar bir bir batıyordur
Aynen canım inşallah sende mutlu olursunKiskanc iste neyseki esiniz arkdamizda onca erkek var annesinin agzina bakip bosanan o yuzden bosverin kayinvaldenizi ola ona oldu size degil
- 28 Şubat 2011
- 13.789
- 15.453
- 498
Deseydin ne güzel iyilik yapmışsın bana buna bakıp bakıp motivé olurum içine girmek için :):) evet ya keşke bende bayılsaydım bak ne güzel olurdu. O günleri hatırladıkça bi gülme geliyor ben kilolu bir kızım kaynanamda güya bana elbise almış elbisenin bedeni 36:) bende 46 bedenim kaynananın dediği laf aynen şu: Kızım mağaza mağaza gezdim en büyük beden kıyafet buymuş sana en büyük beden bile olmuyor dedi. Kulakları çınlasın şimdi dediği laflar bir bir batıyordur
Eşinle iyiysen o bir yere kadar.. Ee sen daha güzel cevherler sunuyorsun neticede :))
- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.229
- 548
- 18 Aralık 2009
- 6.115
- 6.532
- 773
56 genc daha
cok gencmis daha, benim anneannem 75 yasinda yalniz yasiyor. halinden de gayet memnun arkadaslari komsulari falan var.
- 20 Ağustos 2014
- 337
- 410
- 133
Rahatsız etmek. Huzursuz etmek,ne derseniz deyin iştePes artık ne oluyomuş duyunca